Esqueleto de muñeca de cabecera de ideas de atuendo espeluznante

Into the Spirit: Creepy Outfit Ideas och Halloween Decor

College mode

Läskiga outfitidéer sängdockaskelett

När butiker börjar sälja vintergröna doftljus och snögubandekorationer vet vi alla vad säsongen är: Hallowe’en – eftersom alla butiker drivs av tidsresenärer som inte kan ordna sina kalendrar.

Många gymnasier och vissa högskolor tillåter inte Halloween-dräkter, men enligt min erfarenhet är semesterkläder vanligtvis acceptabla. Det spelar ingen roll om du delar ut jordnötssmörkoppar hemma (vem skojar vi, alla är borta före Halloween), om du arbetar en höstfestival eller inte vill ha på dig kostym, här är några outfitidéer för att ge spök till din stil.

1. En riktig tjej

Halloween docka, vit krage, svart klänning, lårhöga strumpor, orange rosett, balett tofflor, collage

Det finns en fin linje mellan läskigt och bedårande. Bryt inte i bitar, Nora, oroa dig för vad du ska ha på dig.

För denna enkla outfit, matcha din tjejklänning med strumpor eller höga strumpor. Förbättra dockans känsla genom att överdriva tillbehör också ljus båge från Target.Slutför utseendet med flätor.

För att förvandla detta till en fullfjädrad dräkt rekommenderar jag att du sparar en klänning, sedan rippar sömmarna och fläckar den med falskt blod. Lycklig förstörelse!

2. Lyft ditt humör, begrava din kropp

Skeleton leggings vit t-shirt halloween ljus skalle armband collage

Du kan inte vara en del av skelettkriget om du inte är i förklädnad. Och med förklädnad menar jag ett par skelett strumpor. Dessa skelett leggings beskrivs ofta som “skelett leggings”, men det är en lögn vi ser noggrant.

Eftersom detta är krig, soldat, behöver du din stridsstövlar. Om du vill ha det här utseendet från dag till natt, eller delvis dött för att undead, förvandla dina funktioner med smink. Nu har du en mördandedräkt av en mördad person.

Pinnen och stenarna kan knäcka dina ben, men tillbehör kan accentuera eller ta bort en outfit. Är färgglatt skallearmband kommer från Party City och hjälper dig att hålla dig före.

3. Halloween dekoration

Halloween dekoration knep eller behandla tecken pumpa ljus orange bow skalle

Att dekorera ditt hem behöver inte vara dyrt. Den här svarta pumpan, Trick-or-Treat-skylten och paljettbågen är alla från Target’s clearance-sektion. Spindelnät och bordsduk är från Wallys trollkarlsvärld, bättre känd som Wal-Mart. Glöm inte Pumpadoftande väsentligt ljus. Ditt hem kommer inte bara att lukta gott, det kommer att vara redo att skrämma.

Glad Halloween!

Vad har du på dig i Halloween i år? Gillar du att se festligt ut för lektionen? Hur dekorerar du din plats för Halloween? Låt mig veta genom att lämna en kommentar!