estadisticas web Skip to content

Instruktioner för nagelkonst: julgran

College mode

Julgran nagelkonst

Andra i Christmas Nail Art agendan är den klassiska julgranen. Nu finns det några sätt att skapa en mini-julgran på dina naglar. Du kan ta den subtila, abstrakta vägen som jag gjorde med semesterljusen i förra veckans handledning, eller gå på riktigt. För den här handledningen bestämde jag mig för att gå med den senare.

Jag hittade ett par olika tekniker att skapa Julgran nagelkonst, och vi beskriver dem nedan. Läs vidare för att lära dig hur du skapar din egen nagelkonst med jultema!

Vad du kommer att behöva:

Julgran nagellack
  • En basfärg: Jag valde Nicole från OPI: s Kiss Me at Midnight (för ett liknande utseende, prova OPIs Midnight i Moskva)
  • En accentfärg – jag använde Essies Cocktail Bling
  • En grön polska: Sally Hansen Xtreme Wear’s Green With Envy
  • ‘Dekor’ färger: Jag valde Sally Hansen Xtreme Wear i Pacific Blue och It’s Genius av Essie
  • A Big Shine Glitter Polish – Jag använde OPI: s Sephora Traffic Stopper (för ett liknande utseende, prova Essies A Cut Above)
  • En fin skimmerglitterpolish: NYC Starry Silver
  • Ett punktverktyg
  • Ett fint punkteringsverktyg eller tandpetare
  • Ett toppskikt

Steg 1:

Till att börja med vill du måla alla dina naglar med önskad basfärg. Jag valde en ljusfärgad spik och målade sedan resten av mina naglar i en mörkare nyans. Men gör gärna vad du vill för det här steget.

Jag har hittat två olika sätt att skapa julgranen, och visar dig varje teknik nedan:

Punktverktyg / dekalteknik – Steg 2:

Det första handlar om med ett stort prickverktyg för att få den valda formen. Jag gjorde det i en plastpåse, precis som du gjorde när du tillverkade DIY-klistermärken. Detta gör det lite lättare på en plan yta än på din nagel, men tryck gärna direkt på nageln om det känns bekvämt.

Julgransdekorationer

Använd ett stort prickverktyg, applicera en generös mängd polermedel och peka i en triangulär form för att skapa toppen. Fortsätt sedan för att fortsätta den triangulära formen genom att lägga till rader med punkter längst ner. Du kan sluta när du har rätt storlek: Jag tycker att runt fyra rader är perfekt.

Trädet längst ner till höger gjordes med ett mindre prickverktyg som visar att du faktiskt kan välja den storlek som passar dig bäst. Du kan också “dekorera” trädet innan du lägger det på nageln eller efter att du har placerat det på nageln. Kom ihåg att låta dekalen torka helt innan du försöker dra av den.

Om du väljer att göra trädet på det här sättet kan du gå vidare och gå vidare till steg 4 för att dekorera kul.

Tejpteknik – Steg 2:

Den andra tekniken involverar med den räfflade sidan av en tejpbit för att skapa ett träd. Detta är mycket enklare och snabbare att göra än den tidigare metoden, men kräver lite mer försiktighet när du skalar.

Julgran Nail Art Steg 2

Ta först två bitar maskeringstejp: se till att den skårade kanten är ren och rak (dvs. konsekventa sicksack). Stick den på din hand flera gånger för att ta bort överflödig klibbighet och lägg den sedan på din nagel för att skissera en triangel. Släta ut kanten och se till att det inte finns några luckor.

Denna del är valfri, men jag lägger en linjal längst ner för att slutföra konturen, bara för att få en mer exakt form.

Tejpteknik – Steg 3:

Julgran nail art steg 3 del 1

Måla nageln med en grön lack och se till att lämna alla utrymmen där tejpen korsar. Om din polermedel är för våt, vore det bäst att vänta några sekunder innan du tar bort tejpen för att undvika fläckar.

Julgran nail art steg 3 pt 2

Var noga med att ta bort tejpen. Jag upptäckte att för att bättre bevara sicksackområdet, skalar du tejpen så att den räfflade delen är den sista som kommer ut, snarare än att skala den från ena sidan av triangeln till den andra. Var försiktig med den här delen!

Steg 4:

Julgran spik konst steg 4 del 1

Nu kommer den enkla delen: dekorera! Jag lade försiktigt till blå prickar med ett litet prickverktyg runt trädet.

Julgran spik konst steg 4 del 2

Efter det gick jag efter de röda prickarna. Måla gärna alla dekorationer du väljer, inklusive glitter, om du har nagelborstar eller eyeliners.

Steg 5:

Julgran spik konst steg 5

För toppen av trädet tog jag en större glitterpolish och prickade lite på ett pappersark. Sedan tog jag ett prickverktyg med en fin spets och fiskade ut de större glitterbitarna för att placera ovanpå trädet.

Den här delen är också valfri, men jag valde att lägga till en fin glitterrock innan topplacken, bara för att lägga till en liten gnista. Naturligtvis, när detta är gjort, försegla designen med en topplack.

Hoppas du tyckte att den här handledningen var till hjälp, Happy Holidays! (Och för dem som står inför tentor nästa vecka, lycka till !!)

Vilka andra julhandledning skulle du vilja se?

Kommer du att dekorera dina naglar generöst den här semestern? Om du har några frågor, kommentarer eller förslag, lämna dem gärna nedan. Tack för att du läste!