estadisticas web Skip to content

Instagram-stilstöld: @Rocky_barnes

College mode

Modell och bloggare Rocky Barnes har ett av mina favorit Instagram-konton. Varför är det min favorit? Tja, kanske beror det på att hon är helt vacker (bilaga A):

Kanske är det för att det ger mig en galen vandrande. (Flickan reser alltid!) Eller kanske är det på det sättet hon perfekt och utan ansträngning vaggar bohemisk och lättsam stil som jag har försökt genomföra i flera månader, utan framgång. Oavsett vad det är visste jag att jag var tvungen att presentera det i den här serien.

På sin blogg listas Rocky som ”strand flicka i hjärtat. “Hennes biografi fortsätter:” För henne finns det inget bättre än lite sand på tårna och salt i håret. “

Som du kan föreställa dig från beskrivningen ovan är Rocky född och uppvuxen i södra Kalifornien och kan resa världen för sin modellkarriär och åka till de exotiska destinationerna på alla våra listor.

Det behöver inte sägas att jag har följt Rocky sedan jag har haft Instagram. Låt oss se hur vi kan få det Rocky Barnes-utseendet!

Rocky Barnes Style: Outfit No. 1

Det här är en outfit som Rocky hade på sig den 4 juli till Hamptons med Revolve. Som du kan föreställa dig betyder det att nästan varje bit du bär är från Revolve och tar dig till mindre $ 50 vardera.

Att återskapa hennes utseende var mycket enklare än du tror. Börja med iögonfallande culottes, tack vare en liknande prickbyxa från Wearall. Detta är den perfekta klädesplaggen för brunch med tjejerna eller för att ta en promenad och shoppa i din stad.

Kropp: Nordstrom, Byxor: Wearall, Skor: Macy’s, Väska: American Eagle, Krage: Charmig Charlie

Rocky Barnes Style: Outfit No. 2

Kimonos kan vara knepigt att utforma. En kimono, särskilt en tryckt som den som Rocky har på sig ovan, ger ett bra uttalande, så det är viktigt att låta det vara stilens fokuspunkt.

För att hålla resten av sitt utseende lämpligt enkelt parar Rocky sin kimono med en svart kostym, mager pojkvänjeans och rena klackar.

Att hitta en kimono som jag gillade lika mycket som Rocky’s var svårt; trots allt kan vackra kimonor kosta upp till $ 100. Den här från Urban Outfitters är dock betydligt billigare än hennes, men ger en liknande känsla.

Kimono: Urban Outfitters, Kropp: Nordstrom, Jeans: Hollister, Skor: Nordstrom Rack, Väska: Dolls Kill, Örhängen: Charlotte Russe

Rocky Barnes Style: Outfit No. 3

En axel toppar och volanger De har varit så fashionabla i år. Jag har dock tvekt att prova det själv, särskilt tillsammans.

Om du, som jag, är lite skeptisk till det här utseendet, notera Rockys outfit – magra pojkvänjeans är en perfekt matchning för en axel ruffle topp.

Detta är en bra outfit att ha på sig när du är på semester på semester. Eller du vet, brunch med vänner i din stad i sommar.

Topp: Miss Selfridge, Jeans: Hollister, Skor: Forever 21, Bälte: Steve Madden, Koppling: Shopbop, Armband: Nordstrom, Örhängen: Forever 21

Rocky Barnes Style: Outfit No. 4

Ah den Jeansjacka: en klassiker. I kombination med en enkel outfit och slungad över axlarna i bloggerstil är en överdimensionerad denimjacka en garderob.

Jag älskar hur Rocky förbättrade ensemblen med dessa dubbade klackar. Jag kunde hitta ett mycket liknande par från NastyGal, vilket är ständigt kör försäljning just nu. Det betyder att du kan få ditt utseende för en bråkdel av priset.

Jacka: Mango, Topp: Abercrombie, Jeans: Mango, Skor: Nasty Gal, Väska: Forever 21, Solglasögon: Tommy Hilfiger, Nagellack: Essie

Vilka av dessa kläder var din favorit? Och vem vill du visas nästa gång på Instagram Style Steal?