Lindsay Albanese

Instagram-stilstöld: @LindsayAlbanese

College mode

Lindsay albanese

Hej alla, jag har en ny Style Steal till er och den här är bra. Lindsay albanese är en av mina favorit YouTubers eftersom hon har en fantastisk personlighet, bra stil och mitt drömjobb som modestylist.

Vad kunde man inte älska?

Hans Instagram genererar också avund. Det är en samling av hennes unika och djärva kläder. Lindsay är inte rädd för att gå ut ur modelådan och bära de bitar som du kanske aldrig tänker köpa. Idag ska jag visa dig hur du får hennes vibe i ditt eget utseende.

Ned valde jag 4 av mina favoritkläder från Lindsay Albanese och återskapade dem på typiskt Style Steal-sätt. Låt oss sedan komma igång:

Lindsay Albanese Style – Set 1:

Letar du efter ett sätt att utforma dina sommarklänningar på hösten och vintern? Eller kanske har du en elegant maxiklänning som du bokstavligen bara har använt för ett tillfälle och vill återanvända den för varje dag? Den här kläderna är din lösning.

Det här är en av mina favorit Lindsay-kläder eftersom den blandar texturer och längder, det är snyggt och det gör det också lätt att spela.

Jag började med det här vackra lång spetsklänning från Forever 21 som har en vacker kjol och kombinerar den med en överdimensionerad tröja och ett par klassiska nakna stövlar. De är bitar som du kanske redan har i din garderob men som du aldrig tänkt på att kombinera.

Produkter: Klänning – Forever 21, Tröja – Topshop, Ankelstövlar – Forever 21, Väska – Asos, Örhängen – Wolf & Badger, Solglasögon – Nordstrom

Lindsay Albanese Style – Set 2:

Du har nog sett otaliga monokroma röda kostymer där ute och med goda skäl: det är en kraftfull färg som ingen annan och den ser bra ut för alla. Lindsay gjorde sin egen snurr på utseendet genom att blanda röda nyanser och kombinera allt med ljusrosa tillbehör.

Jag förväntade mig svårt att hitta delar som hennes, men jag tror att jag gjorde det ganska bra om jag sa det själv. Låt mig veta om du slutar köpa någon av bitarna i den här stilen eller någon av de andra!

Lindsay Albanese Style: Alla röda Lindsay-inspirerade ensemble med röda stövlar, en röd läderbralette, en genomskinlig röd topp, en röd vinylkjol, en suddig rosa handväska och rosa solglasögon.

Produkter: Topp – Asos, Bralette – Topshop, Kjol – Miss Selfridge, Ankelstövlar – Charlotte Russe, Väska – Lauren Conrad för Kohl’s, Solglasögon – LMNT

Lindsay Albanese Style – Set 3:

Vem sa klänningar i allmänhet var de bara för tjejer? Ok, jag kanske har sagt det en eller två gånger, men Lindsay visar mig fel genom att para en över en randig topp och lägga till snygga loafers.

Återskapa hennes look för en lätt shoppingdag och kanske lägga till några tights om du inte bor i soliga Kalifornien som hon.

Lindsay Albanese Inspired Outfit: Svart jumpsuit, randig skjorta, svarta dubbade mulor, kedjebandväska, solglasögon

Produkter: Klänning – Hollister, Skjorta – Nordstrom, Skor – Nordstrom, Handväska – Sole Society, Solglasögon – Le Specs

Lindsay Albanese Style – Set 4:

Jag älskade utseendet att kasta a beskära topp eller bodice över en vit knapp. Jag har en blus som liknar den här som gör jobbet åt dig, men om du är lite mer vågad än jag, välj en crop top från din garderob och lägg den över en vit knappblus för en oväntad vinterensemble.

Jag vet att min rekreation ser helt annorlunda ut än Lindsays, men jag ville visa en lite annorlunda version av hennes vibe, en som matchar min stil lite mer.

Lindsay Albanese Outfit: Lindsay Inspired Outfit med Button Up Top, Crop Top, Paper Bag Pants

Produkter: Knappar – Mango, Crop Top – Topshop, Byxor – DKNY, stövlar – Park Lane via Asos, Handväska – Asos, Solglasögon – Le Specs

Så vad trodde alla?

Har du hört talas om Lindsay Albanese tidigare? Och om inte, ser du dig själv följa din karriär som modestylist efter att ha sett dessa par? Låt mig veta i kommentarerna nedan!