Inre besatthet: en antydan till apelsin

Eftersom mycket av USA lider under en filt med vita och frysande temperaturer, trodde jag att en ljus, snygg färg skulle hjälpa till att lysa upp en kall, trist dag. Förra veckan på Interior Obsessions med FormFire ​​Glassworks, tittade vi på några fantastiska trappalternativ. Den här veckan vill vi lägga till ett stänk av orange i ditt interiör för att liva upp en neutral palett eller komplettera andra färgglada alternativ.

Orange är en annan av de färger som tas eller lämnas som människor älskar eller hatar. Personligen är jag ett stort fan av apelsiner eftersom jag älskar glödet som det ger utan att vara för mycket i ditt ansikte. Det fungerar bra som ett färgskott mot mer neutrala bakgrunder av vitt, svart och trä och är fantastiskt när det är parat med mörkbrunt eller grått. Orange är en perfekt match för blues – varnas, ljusblå plus ljus orange ser ofta ut som om du dekorerar för ett fotbollslag, men i kombination med ljusare himmelblå eller isigt vatten har båda färgerna verkligen möjligheten att lysa.

Du har en hel del alternativ när det gäller att lägga orange till ditt hem. Om du är osäker på att använda den, försök lägga till den som en accentfärg på kuddar, konstverk, små apparater eller mattor. För dig med en djärvare känsla kan orange möbler eller en helt målad orange vägg vara biljetten. I mitt gamla hus hade jag båda i ett rum och det var modernt och roligt och fortfarande varmt och välkomnande. Från ljusare citrusfärger till mörkare pumpor, det finns så många alternativ att det säkert kommer att ge solsken till ditt vardagsrum.

(överst) Orange geometrisk hylla

Orange soffa + orange kontorsmöbler

Dämpad orange + grå

Orange lampa + bränd pumpavägg

Citrus och himmelblå plattor + mörkare orange och akvamarin