estadisticas web Skip to content

Hur man stylar lugg medan du väntar på att de ska växa

Hur man stylar lugg medan du väntar på att de ska växa

Förändringar hjälper till att skaka upp saker och förstå vem du är och vad som är din grej. Ibland måste vi ta itu med konsekvenserna av spontana beslut, som att klippa lugg och vänta på att det ska växa tillbaka. Vill du också dölja dina smällar och undvika att använda peruker eller hijab? Den här artikeln är din ultimata guide för att utforma växande lugg och se fantastiskt ut. Vi kommer att visa dig 20 olika håridéer för hur du kan lugna dina smällar och lura dina vänner.

De bästa frisyrerna för att dölja lugg

Här hittar du några fantastiska exempel på framgångsrika och vackra stillugg. Du kan också använda alla dessa idéer om du är nöjd med dina smällar, men ibland vill du prova nya frisyrer utan smäll.

# 1: Holländsk fläta

Dessa söta holländska flätor är bäst för att dölja sanningen om att ha smäll. Så kom ihåg den första regeln: om du drömmer om att dölja dina snygga smällar, behärska konsten att fläta. Gör dina flätor täta eller frodiga, beroende på ditt humör och din outfit.

# 2: Kokosflätan

Här är en genial plan för att dölja dina smällar och öppna ditt ansikte, efterlikna ett pannband. Fläta håret så här och du kommer att bli kär i all komfort och skönhet. Plus en på listan över dina favoritfrisyrer, särskilt om din själ strävar efter vackra förvandlingar.

# 3: Naturlig bouffant

Ibland behöver du bara se dina tråkiga lugg i ett nytt ljus för att diversifiera hela din stylingrutin. Försök att dela upp den i två delar och gör en lätt bouffant med hjälp av en råttstjärtkam. Ställ in resultatet med valfri spray.

# 4: öronskydd

Du kan också dölja dina fransar genom att imitera öronklaffar, extra fashionabla tillbehör. Fläta bara båda delarna av dina smällar och sticka dem ovanför öronen med osynliga bobbynålar. Alternativt kan du genomborra dessa flätor med små ringar eller speciella hängen.

# 5: Pin-up-stil

Om du har ett växande smällproblem, ignorera inte olika hårtillbehör som kan hjälpa dig att väcka din inre stylist och skapa en sådan charmig pin-up frisyr. Var uppmärksam på ljusa och fängslande bitar som är mycket populära den här säsongen: pannband, klipp etc.

# 6: Ninja Bun

Chignons kan föra samman allt hår, inklusive olydiga smällar, högst upp på huvudet. Dessa bullar ser också fantastiska ut som både avslappnade och kvälls frisyrer. Lägg till några konstgjorda trådar i vilken färg som helst för att skapa en mer futuristisk och intressant uppdatering.

# 7: Flätad toppknut

Som vi redan har nämnt är flätning det bästa sättet att dölja dina smällar, och denna söta halvflätade bulle är en perfekt frisyr för en djärv panna och ett helt nytt elegant utseende. Se fantastiskt ut och sluta oroa dig för dina växande smällar.

# 8: djup sidoskillnad

Denna frisyr verkar ha skapats speciellt för dig och dina irriterande smällar. En djup sidoavskiljning gör att luggarna kan anslutas till resten av ditt hår. En sådan sexig och elegant frisyr är perfekt för fester där du vill prova nya håridéer utan att oroa dig för smällen.

# 9: två små bågar

En halv updo kan också dölja smällen och få dig att se snyggare och modernare ut. Dela upp håret i två sektioner och gör dessa söta flätade bullar små, nästan barnstora. Små flätor hjälper dig att hålla dina smällar mer effektivt, även om de inte är nödvändiga.

# 10: Bobby Pins

Om du behöver bli av med lugg, försök att bära enkla bobbynålar i valfri färg och storlek. Välj tillbehör med hänsyn till deras funktionalitet, eftersom sådana stift måste hållas ordentligt utan att lämna spår. Förresten är det en ny trend att bära många hårnålar.

# 11: lockigt mohawk

Dina smällar kan framgångsrikt bli en del av denna söta lockiga mohawk. Forma den här frisyren som du vill med hjälp av bobbynålar, modelleringspasta och efterbehandling av hårspray. Du kan låta separata lockiga trådar falla för att se sexiga ut som aldrig förr.

# 12: Halo fläta

Den här romantiska frisyren kan se avslappnad eller festlig ut, beroende på din outfit. Halo Braid är populärt bland topp stylister och tjejer som vill utforma sina växande smällar på det mest snygga sättet. Faktum är att du kan titta på en handledning och implementera denna flätade gloria hemma.

# 13: snygga babyhår

Idén med flätor och tendrils är ganska djärv och iögonfallande, vilket gör den perfekt för fester och street fashion-upplevelser. Använd röriga flätor eller en annan lämplig “bakgrund” för att komplettera den söta och klara lösningen för babyhår.

# 14: pannband

Att bära pannband är det mest uppenbara sättet att dölja växande smällar, så håll fast vid några bitar som du verkligen vill göra ditt liv enklare. Köp ett par grundläggande avslappnade pannband för vardagskläder och mer festliga tillbehör att bära vid speciella tillfällen.

# 15: Hit!

Om ditt hår är kort, men du fortfarande behöver öppna ditt ansikte och ändra frisyren du blev uttråkad med, försök att göra en spunky pompadour med fasta stylingprodukter. Voluminösa smällar ser mycket mer intressanta och eleganta ut.

# 16: Slickat tillbaka hår

Med hjälp av rätt gel och spray kan du borsta tillbaka och glömma bort det i minst en natt. Dessutom har alla kändisar redan försökt snygga och eleganta frisyrer. Det visar sig att haute couture ibland kan vara användbart och funktionellt!

# 17: Puff

Du kan också lyfta smällen och göra en liten puff som ser väldigt glamorös och elegant ut. Du kan faktiskt ha den här frisyren varje dag i hopp om att dina smällar kommer att växa tillbaka. Använd enkla klipp i samma färg som ditt hår eller små bitar av hårsmycken.

# 18: Head wrap

Här är en annan cool idé att dölja dina smällar. Du kan välja vilken huvudbonad du helst gillar eller till och med bära olika omslag varje dag för att betona din kreativitet och individuella känsla för stil. Hemligheten med framgång här är att korrekt matcha huvudet med kläderna.

# 19: Super lång ponny

Höga hästsvansar löser också perfekt problemet med franstillväxt. Och dessa små flätor kan göra alla enkla ponnyer snyggare och mer eleganta. Frisyren är lämplig för många hårlängder och kan göras med förlängningar, så det borde säkert komma ihåg.

# 20: röriga vändningar

Om dina smällar är tillräckligt långa för sådana manipulationer, vrid den till den här perfekta röriga frisyren. Det ser väldigt romantiskt ut och passar bokstavligen för alla tillfällen. Krulla dina ändar för att skapa en fylligare bild.

Att kamma smällen tills de växer ut är en knepig affär. Ju mer de växer, desto mindre vet du vad du ska göra. Men detta kan bli en motivation att väcka din inre stylist. Hur som helst, håll dig cool!