Ugly Christmas sweater outfit ideas

Hur man stylar en ful jultröja

College mode

Fula jul tröja outfit idéer

Källbild

Under åren använder vi mer Hemsk, klibbig och överst på julen har tröjan blivit en ny jultradition av typ, och chansen är att du har blivit inbjuden till minst en ful jultröja fest den här säsongen.

Om du firar jul har du förmodligen sökt i lokala sparsamhetsbutiker och Etsy för alla fula jultröjor. Eller kanske har du till och med gjort din egen. Men nu, hur ska du ta på dig den här läckra prickiga tröjan? Var inte rädd för att det föll på mig Fyra festvärda fula jultröjor ser ut inspirerad av min favorit julmusik. Rulla ner för stilinspiration och massor av semestrar.

Obs: Även om jag inser att den fula tröjtraditionen främst är förknippad med jul, är det inte min avsikt att utesluta de som firar andra säsongshelger. Du kan hitta fula jultröjor för Hanukkah och vi uppmuntrar alla som firar Ramadan eller Kwanza att prova att göra sina egna. På College Fashion stöder vi Christmahannukwanzadan till fullo!

Jingle bell rock

Ful jultröja look 1

DIY jultröja kit | Knästrumpor | Vin Koozies jultröja | Ankelstövlar Skater kjol

Det här snygga utseendet är en av mina favoriter och bevisar ytterligare min poäng att en skatekjol direkt kan få allt att se snyggare ut. Du kan hitta detta fula jultröja-kit på ditt lokala Target (bonus: det är för närvarande till salu!) Och skapa en unik tröja det kommer att göra alla dina vänner avundsjuka.

Kombinera den med ett syntetiskt läder skater kjol, svart StrumporY fotkängor. Och för dem som är 21 år och äldre, glöm inte att ta med dessa bedårande Vin koozies jultröja till festen!

Godisrottingjul

Ful jultröja look 3

Kort topp | Jeans | Julväst | Ankelstövlar

Vid första anblicken, detta ful julväst Det kan se mer ut som något din mormor skulle ha på sig (inget förolämpat för mormor!), Men lite kreativ känsla gör dig redo för någon form av semesterfest. Ta en tur ner godisröret genom att dra västen över en röd gröda topp, para sedan ihop den med jeans med hög midja.

Slutför outfit med fotkängor och allt kommer att vara klart. Det enda som kan få dig att se mer festlig ut är en utsökt jullatte i handen.

Älskling det är kallt ute

Ful jultröja look 2

Klackade stövlar | Jultröja | Elf hatt | Tyll kjol

Om du befinner dig i en Julfest lite mer elegant, det här är det perfekta utseendet för dig. Vem sa att fula jultröjor måste vara avslappnade? Följ Zoey Deschanels ledning i filmen Älva (sidnot: detta är den bästa scenen någonsin) och sätt din ful jultröja i en elegant tyll kjol.

För att slutföra kläderna, ha på dig strumpor Y svarta stilettkängor. de älva hatt det är helt frivilligt (även om det rekommenderas starkt). Bonuspoäng om du har en #elfie eller två med dina vänner!

Rudolf med röda mulen

Ful jultröja look 4

Knästrumpor | Ren Santa Hat | Jeans | Jultröja | Race stövlar

Vad är sötare än en mops med renöron? Du i en tröja med en mops med renöron i det, det är vad. Detta är det mest avslappnade utseendet av de fyra, men det är verkligen inte det minsta festliga. Matcha din tröja med byxor, så mycket som fräcka semesterstrumpor att leta efter dig tävlingsstövlar. Avsluta outfit med en godkänd Rudolph santa hatt.

Vad tycker du?

Här är de i CF, vi önskar er god helg full av glädje och förhoppningsvis en ful jultröja eller två. Vi skulle gärna höra din åsikt. Kommer du på någon ful jultröja den här julhelgen? Hur planerar du att bära din fula jultröja? Låt oss veta!