College Fashion

Hur man skapar det bästa hårsatsen efter träning

College mode

bästa hårprodukterna för gymmet: från pannband till torrschampo, det här är produkterna att bära i din gymväska

Välkommen tillbaka till Gym Bag Essentials-serien från CF!

Förra veckan täckte vi våra toppval för torkdukar och ansiktsvaskar för att hålla i din gymväska. Den här veckan ser vi allt du behöver för att skapa den perfekta efter träningen. hår kit för din väska.

Hårkit är viktiga eftersom det kommer att göra håret i kontroll och ur vägen fri från distraktioner träningsrutin. Dessutom är det enkelt för dig att övergå till vad du behöver göra efter att du har träffat gymmet.

Så läs vidare för att ta reda på vad du behöver ha till hands!

1. En liten väska

Först och främst behöver du en minipåse som passar jobbet. Annars kommer dina hårverktyg bara att flyta i din stora gymväska. Kommer inte kunna effektivt hitta något och det kommer inte att göra dig något bra.

Denna PVC toalettpåse från Urban Outfitters ger dig en transparent alternativ där du kan se vad som finns inuti och var. Så om du inte vill slösa bort tid på att leta efter vad du behöver är det här ett bra alternativ.

Denna väska har en blixtlås på toppen så att du enkelt kan öppna och ta tag i den, plus ett sidohandtag för enkel bäring på egen hand.

Denna H&M väska är en delad alternativ. Det här är bra om du måste bära några olika hårartiklar. Varje sektion har en blixtlås, så det blir inga spill.

Här är ett annat PVC-alternativ från UO, den här gången med en söt rosa färgväg och två ventiler. Detta gör det ännu enklare att ta tag i exakt vad du behöver, speciellt om väskan är full av verktyg.

Två former av inmatning gör att du kan få exakt vad du behöver utan nosa runt runt.

Slutligen har vi ett enkelt toalettpåsealternativ från H&M. Denna väska är trendig med sin ljusblå nyans och tyget är klassiskt. Dragkedjan med handtag gör det enkelt att öppna och stänga på ett ögonblick. Det finns också fyra ytterligare fack inuti påsen.

2. Hårband

Om du letar efter ett steg eller två ovanför ditt vanliga huvudband, ta en titt på dessa söta och prisvärda alternativ:

Den här ASOS-hårbotten är en söt återgång vid 90! Dess mjuka tyg kommer att kännas bra och lämnar inte ett hårt hästsvansavtryck på ditt hår.

De är kanske inte det bästa valet för sport med hög effekt, men de är perfekta för Liten påverkan tränar som att lyfta vikter eller använda elliptiska.

Jag älskar absolut dessa snygga chignonhårband från Anthropologie! De är ett bra alternativ för klänning ditt gym ser lite ut utan att vara överst. De kommer i en uppsättning så att du har några alternativ att välja mellan varje dag.

Det här alternativet är lite mer tillförlitligt än tidigare hårband för tunga träningspass. Dessa är bara söta för vardagskläder.

Dessa spiralhårslipsar kommer i ett metalliskt 3-pack och kommer att ge en trendig detalj till din gymnastik. Spiralhårband är särskilt bekväma att bära, men de är också intressanta fruar. Dessa är lätta att ta bort från hästsvansen utan att dra i håret.

3. “Hårsäkerhet”

Den kategori som jag vill kalla “hårsäkerhet” inkluderar bobby pins, hårband och hårspray. Låt oss se några alternativ att inkludera i ditt hårsats:

Dessa Bachca-klipp är ett steg upp från dina vanliga stift. Satsen kommer med 24 rosa guldnålar i en sluten låda. Detta kommer också att förhindra att ditt hårpaket blir galet med lösa bobbynålar!

Gymspecifika pannband är ett annat sätt att hålla hårstrån, lugg eller rörigt hår ur ansiktet. Dessa pannband finns i en färgstark, sportig sexpack, med silikonremmar för att hålla dem på plats.

Det här alternativet är särskilt bra för dem med kort hår!

Hårspray i resstorlek är ett annat måste för lösa, lösa ändar! Hårspray kan hålla dessa babyhår ur vägen för din hästsvans, speciellt om du inte har bobbynålar eller inte gillar att ha pannband. Resestorleken gör den också perfekt för ditt hårverktygssats.

4. Torra schampon för resor

Torrschampo är ett underbart alternativ att ha under och efter träningen! Torrschampo kan forma ditt hår lätt lägger till struktur Y kan få håret att ta hand om gymmet rengöringsmedel.

Vi har gjort ett fullständigt inlägg om våra favorit torra schampon, men här är några söta alternativ i resstorlek att hålla i din gymväska:

Schampon för torr resestorlek för gymmet: Inte din mors rena freak, Batiste Blush, Amika Perk Up

LR-produkter: Inte din mors rena freak 1,6 oz – Wal-Mart, Batista Original 1,5 oz – Ulta, Amika Perk Up 1 oz – sväng

Vilka är dina favorit gym hårprodukter?

Hur håller du håret ur vägen under ett träningspass? Låt oss veta i kommentarerna!