Cómo lucir como una nena en la playa - parte 3 el maquillaje

Hur man ser ut som en strandbrud Del III – Sminken

College mode

Hur man ser ut som en brud på stranden - smink i del 3

Efter att ha fått fantastiskt strandhår och en fin solfri solbränna är nästa steg smink. Nu skulle jag aldrig rekommendera att ha massor av smink på stranden.Men det här är ett fantastiskt naturligt utseende som får dig att se solkyssad, strålande och vacker … precis som om du kommer tillbaka från stranden!

1. Tonad fuktighetskräm

cg smoothers tonad fuktighetskräm

Jag älskar tonad fuktighetskräm eftersom den är så mycket lättare än foundation men ändå ger bra täckning, perfekt för det naturliga utseendet. Jag skulle rekommendera CG Smoothers SPF 15 Tinted Moisturizer (7,29 $ på Drugstore.com) eftersom den är lätt och perfekt matchar din naturliga hudton (den kommer i ljusa och mörka toner) och får din hud att se otroligt daggig ut.

2. Bronzer

NARS Laguna Bronzer

Om du vill lägga till lite extra färg på din hud är bronzer ett måste. När det gäller bronzer älskar jag personligen Laguna by NARS ($ 32 på Sephora) eftersom det fungerar bra på en mängd olika hudtoner och kan lagras för att se mörkt eller ljust ut. Om du letar efter fler bronzers som fungerar med din hudfärg eller typ, publicerade Nicole nyligen en riktigt bra lista över bronzers för varje pris, så kolla in det!

Nu vet jag att många människor är rädda för att använda solskyddsmedel. slappna av, det handlar inte om att ändra färg på ditt ansikte, det handlar mer om att göra vissa områden mer solbrända. Att använda bronzer kan vara svårt först, men den korta videon ovan visar hur du får en felfri applikation varje gång!

3. Highlighter

fördelstråle hög

Highlighters är mycket underskattade – de ger dig den perfekta ” naturliga glöden ”. Min favorit hela tiden är Benefits High Beam ($ 24 på Sephora) och även om produkten är dyr kommer den att vara för evigt. High Beam är bäst för ljus hud, medan Moon Beam, Benefits kompletterande produkt, är perfekt för dem med mörkare hud. Tyvärr har jag inte provat några fantastiska apoteksmarkörer, men om du känner till några, vänligen rekommendera dem i kommentarfältet!

https://www.youtube.com/watch?v=b1rguKK3XFU

Alla överstrykningspennor kan vara svåra att applicera; ingen av oss vill se ut som om vi har glitter överallt, men den här videon gör ett bra jobb med att visa rätt sätt att applicera High Beam så att din hud ser strålande och daggig ut. videon är lång, men den korta självstudien börjar kl 01:06!

4. Läppar och ögon

full och smidig maybelline

Eftersom det här utseendet handlar om att se vackert och naturligt ut, har jag också hållit ögonen och läpparna enkla. Borsta dina fransar med en päls av din favoritmascara. Jag gillar Maybelline Full ‘n Soft ($ 6,59 på Drugstore.com), men vad du än har till hands fungerar.

prada chris benz glansig läpp

Till vänster Chris Benz’s rosa rosa läpp för hans 2010 Resort Collection, till höger, Prada S / S 2010-annonsen.

För dina läppar kan du gå två olika sätt. Eftersom resten av din smink ser naturlig ut, du kan göra ditt bästa med en blank läpp– Tänk på neonorange annonser för Prada vår / sommar 2010 eller Chris Benz Resort 2010 i hetrosa– eller så kan du hålla den avstängd med en läppbalsam eller en neutral färgad läpp! Det är upp till dig, skönheten i det här utseendet är att den är så mångsidig!

Vad tycker ni om den här guiden?

Hur lyckas du se ut som en strandbrud? Vilka är dina favoritbrons / highlighter-tricks? Känner du några bra apoteksmarkörer? Berätta allt i kommentarerna!