College Fashion

Hur man ser dyr ut på en högskolebudget

College mode

Hur man ser dyr ut: guide för att se dyr ut och ha en college-budget

Har du någonsin drömt om alltid ser ut som de fick det tillsammans? Vi pratar om en outfit som är på plats och skräddarsydd och perfekt accessoariserad. Klassisk och sofistikerad och … dyr.

Men det har du också känt du kan inte uppnå detta med din nuvarande budget?

Tja, idag är din lyckodag.

I själva verket kan du se ut så här utan att spendera massor av pengar på kläder. Med några luriga knep kan du behärska exakt hur man ser dyrt ut med en högskolebudget.

Medan vi alla är överens om att avancerade varumärken ser fantastiska ut, är deras prislappar utom räckhåll för de flesta studenter. Det betyder att vi måste få det att fungera med varumärken som H&M och Zara.

Men bara för att dessa butiker är lönsamma betyder inte att de inte kan se lika bra ut som deras dyra rivaler. En vit knapp med skräddarsydda byxor från H&M kan se lika bra ut som samma bitar från J.Crew. Och med rätt tillbehör kan du se ännu bättre ut på H&M.

Hur man ser dyr ut: håll fast vid klassikerna

Hemligheten med att se dyr ut är hålla fast vid klassiska stilar.

Enkla, skräddarsydda bitar med en sofistikerad twist har svårt att se “billiga” ut. De har en aura som ger dem det je ne sais quoi till en outfit.

Dessa delar inkluderar mörka skinny jeans, vita knappar ner skjortor, enkla klänningar, regnrockarY Balett tofflor. (Se vår klassiska stilguide för fler exempel.)

Undvik flashiga färger och mönster, för snäva eller baggy passform och snabba trender eftersom de alla gör en outfit billigare.

De klassiska bitarna du behöver

Det handlar om klänningen

H&M klassisk svart klänning
Red Flare Dress från H&M

Du kan inte gå fel med en klassisk klänning.

Välj en klassisk silhuett det passar bra och ger dig självförtroende. (Du vet när du försöker!) Det här ensamma får det att se ut som om du har spenderat en förmögenhet på din klänning.

Håll sedan med Solida färger. Ta inte för mycket ljud med mönstren, välj en solid färg som kompletterar din hudton och ser bra ut på dig.

Följ dessa två enkla nycklar för att se dyra ut så får du en klänning som får dig att se och känna dig fantastisk.

Tidlösa rockar

Beige trenchcoat från H&M
Grå dubbelknäppt kappa från H&M

En av nycklarna till att se dyr ut är att hitta rätt kappa. Din kappa kan skapa eller bryta en outfit.

Jag rekommenderar en tidlös skräddarsydd stil i en neutral nyans, som en dike eller en kappa. Dessa stilar har funnits i flera år och har bevisat sitt värde.

En trenchcoat kan monteras vid alla tillfällen, oavsett om du är på väg till jobbet, till klassen eller till och med på ett datum. Detsamma gäller en dubbelknäppt kappa – båda är rena och klassiska och övergår enkelt mellan tillfällen.

Mörka jeans och smala byxor

Black Skinny Pants från H&M
H&M mörka skinny jeans

Två byxstilar som omedelbart förbättrar en outfit är mörka skinny jeans Y smala byxor. Stilar med hög midja är bäst eftersom en passande midja förlänger det skräddarsydda utseendet ännu längre.

Återigen kan du utforma båda paren för nästan alla tillfällen, vilket resulterar i ett perfekt utseende varje gång. Lägg till dem i en randig blus och trenchcoat för en avslappnad och enkel look.

Välj vitt

Vit blus med puffärmar
H&M feminin vit blus

Oavsett om det är en blus, nedknäppning, kjol eller t-shirt, är vitt alltid det bästa alternativet. Vita kläder är rena, polerade och tidlösa.

Dessutom är vitt en mångsidig nyans som låter dig få ut mer av dina bitar. Det kan läsas som avslappnat eller formellt, så att köpa vita kläder är ett bra tips för att maximera din garderob.

En vit T-shirt och jeans med en blazer är perfekt för en avslappnad arbetsdag. En vit klänning är å andra sidan vacker och lämplig för nästan alla tillfällen, avslappnad eller formell. (Bär inte den på bröllop!)

Blazer

H&M svart kavaj
Rosa jacka från H&M

En kavaj är den sista kraften. Den kan bäras med jeans, byxor, klänningar eller en kjol.

Dessutom passar en kavaj ditt utseende samtidigt som du ger dig självförtroende och en känsla av kraft.

Återigen är en enkel svart eller blå blazer allt du behöver. Välj en färg som den här rosa om du vill sticka ut!

Tillbehör

Band

Pink Satin Headband av J.Crew
Rutigt pannband från Zara

Pannband De är en av de roligaste och mest feminina trenderna där ute just nu. Dessa Gossip Girl-godkända bitar kan förvandla vardagliga kläder till ultimat elegans.

Kate Middleton bevisar denna punkt om och om igen när hon bär henne Zara pannband. Även kungliga tjejer vet hur man får ut det mesta för sina pengar.

Innan du går ut genom dörren, sätt på dig ett enkelt (eller flashigt) huvudband för att matcha din stil och se dyrare ut.

Strukturerade väskor

Brun axelväska av H&M
Topshop vit väska

Mitt största knep för att hitta prisvärda väskor som inte ser billiga ut är deras silhuett. Stick med en mer strukturerad väska det kommer att skapa en illusion att din väska är mer värd än den är. (Baggy bags tenderar att se billigare ut, enligt min erfarenhet.)

Håll dig också med mer eleganta neutrala färger Y undvik exponerade blixtlås – Designerväskor har sällan dem.

Den vita väskan ovan är ett perfekt exempel på vad jag pratar om. Det är snyggt, rent och klassiskt, plus det har lite känsla tack vare det vadderade handtaget.

Enkla smycken

Banana Republic Zodiac Necklace
J.Crew Factory pärlörhängen

Smycken kan också göra eller bryta din outfit, så var uppmärksam på de smycken du väljer.

Som en allmän regel vill du välja enkla och känsliga bitar för det mest detaljerade utseendet.

Jag njuter av ett enkelt hängsmycke eftersom det är sött och passar med nästan vad som helst. Men en pärlsträng är också en riktig vinnare för att se mer polerad ut. Och du kan inte gå fel med en enkel pärlörhänge!

Ballerinor och loafers

Loafers från H&M
H&M dansare

När det gäller skor, Balett tofflor Y loafers de är mina favoriter för ett dyrare utseende. De är klassiska och tidlösa, och om du parar ihop dem med de andra delarna som listas i det här inlägget kommer ingen att gissa att du har din för under $ 20.

H&M har enkla par loafers och ballerinor som ser ganska dyra ut men är billiga.

När jag surfar märkte jag också att H&M har ett par loafers här som är nästan identiska med den trendiga Gucci vi ser överallt (men lite sötare enligt min mening).

Vilka är dina favorit tips för att se dyra ut?

Jag hoppas att den här guiden om hur du ser dyr ut har gett dig några tips och tricks att prova! Med dessa enkla idéer kan du se fantastiskt och klassiskt ut, även med en budget. Shopping och styling smart är alltid nyckeln.

Vilka av dessa stilar kommer du att använda i din garderob? Tenderar du mot en klassisk stil? Låt mig veta i kommentarfältet nedan.