estadisticas web Skip to content

Hur man packar för studier utomlands

College mode

Rubrikplaner för studier utomlands

Höstterminen är nästan här, och för många av oss betyder det Att studera utomlands!!!Om du inte är säker på att studera utomlands men alltid har övervägt det … gör det. Du kommer inte ångra!

Jag fick möjlighet att resa till Spanien, England och Irland i sommar och Jag ville dela med dig vad jag hade på mig, tillsammans med några tips om vad jag skulle ta med dig när du studerar utomlands.

Ställ dig själv de här frågorna innan du packar …

1. Hur länge har det varit vart jag ska? Varm? Kall? Regnig? Solig? Gör lite forskning innan du går ut för att få en allmän uppfattning om vilka kläder du behöver ha på dig.

2. Finns det kulturella skillnader? Till exempel i Europa släpper vissa katedraler dig inte in om dina ben är utsatta. Återigen är forskning nyckeln!

3. Vad ska jag göra? Rider elefanter? Klättrar du i Alperna? Bygga brunnar? Möt diplomater för bullar? Ta reda på om du behöver packa något speciellt, som vandringsskor eller professionella kläder, eller planera att köpa något när du kommer till din destination.

För mer detaljerad information om vad du ska packa och hur du klär dig, riktlinjer och tips för specifika länder, se till att kolla in våra tidigare inlägg om studier utomlands.

1. Londons samtal

Leah-UK-Blue-Ootd

Inte till chock (Något som älskar musiken på sjuttio- och åttiotalet?), Föreslår jag att jag tar med enfärgade toppar. Jag älskar rena och tunna, som den jag bär ovanför, eftersom de är så lätta att lägga på. Lägg en tröja över den så är du redo för vintern. Det viktigaste är att de knappast tar plats i en resväska. Mer utrymme för att ta hem en Paddingtonbjörn eller en av drottningens corgier!

Min väska är en korsade,Och den har en klaff, snäpp och blixtlås för att göra den mindre tillgänglig för fickor. Vid ett tillfälle hade jag en regnjacka, en flaska vatten och en tjock kamera, allt lagrat här. I själva verket kunde han förmodligen ha monterat ingången till Narnia där.

Här i söder bär vi inte strumpor. Det är ett skämt! Vi använder bara inte ullstrumpor för camping. Anledningen till att jag såg dem är att de räddade mitt liv genom att hålla fötterna torra (under vandringar) och varma (vissa vandrarhem har inte värmare).

För, glöm inte ett bälte som jag gjorde behöver du en mer än du tror!

2. ”Varhelst grönt används” (från dikten av WB Yeats Påsk 1916)

Utilityjacka

Låt mig berätta balansen mellan stil och komfort: stridsstövlar och en hjälmjacka. Hur levde jag mitt liv utan dessa?

Verktygsjackor De finns överallt och med goda skäl. Gruvan har en dold dragsko i mitten för att fånga den i midjan och söta stjärnacenter. Dessa fickor var de vackraste sakerna i världen. Under den här jackan har jag lagt en vattentät jacka och en tröja över en skjorta som den som visas ovan.

Stridsstövlar de är vattentäta, bekväma och ju smutsigare de blir, desto bättre. Den enda nackdelen är att de är något svåra att ta av på flygplatser.

Bekännelsestid: det här är jaggings. (Skräcken!). Jeans är inte idealiska eftersom de tenderar att sträcka sig mycket efter några användnings gånger och känna sig baggy på fel ställen. Svarta jeggings tar mindre plats, går med allt och ser bättre ut än jeans.

Många studieresor utomlands går till flera länder, vilket kan betyda flera valutor. Om du jonglerar med flera valutor, ta med en stor plånbok. Du behöver något rymligt som enkelt kan ordna dina sedlar, mynt, vad som helst och göra allt lätt att hitta. Du vill inte slösa bort din dyrbara fritid för att hitta rätt förändring.

Obs: När Chi Plates blir nostalgiska, brinner de spontant

Chi-utomlands-bränd-studie-utomlands

På allvar smälte mina paneler ut ur ramen, även med en omvandlare, en adapter, allt. Jag läste några liknande berättelser om detta som händer med andras chis. Om du behöver en hårtork eller strykjärn, Jag föreslår att du väntar tills du anländer och köper en billig.. RIP, förstörare av mitt hårs hälsa.

Dina tankar?

Var planerar du att studera utomlands? Det finns inget som hindrar dig! För det andra, vilka av dessa tips var mest användbara? Vill du se mer av min studieresa utomlands? Låt mig veta i kommentarerna nedan, snälla!