Transición-Trajes-de-verano-a-Otoño-Invierno-Encabezado-Flores-rosas-Luces-de-Navidad

Hur man övergår från sommar till höst / vinterkläder

College mode

    Övergångsdräkter-från-sommar-till-höst-vinter-sidhuvud-blommor-rosor-jul-ljus

En härlig CF-läsare, Briana Morgan, begärde nyligen en artikel om övergång från sommar till höst och vinterkläder. Det var så många bra trender i sommar, så jag tyckte att det var en bra idé.

Kombinera några av mina sommarfavoriter med höstlager och mönster, här är de. tre kläder lämpliga för säsongen som innehåller sommartrender.

1. Blommiga shorts

    Persika-spetsig tröja-svart-vit-mönster-shorts-tights-svart-tossor-sommar-till-höst-look

Jag älskade dragskoens baggy shorts-trend som kom ut i sommar. Men i sig själva dessa blommiga shorts de är definitivt inte tillräckligt varma för att bära på hösten så jag tillade strumpor och svart fotkängor. För en färgstark färg använde jag en persikotröja. Om du inte har mönstrade shorts, tror jag att den här ensemblen också skulle se söt ut med vanliga shorts eller en blommig kjol.

Om du bor på en plats som är riktigt kall, föreslår jag att du bär leggings istället för leggings och en krage skjorta under tröjan för att ge värme.

2. Romperen

Black-Peter-Pan-Collar-Romper-Green-Utility-Jacket-Tights-Taupe-Booties-Summer-to-Winter-Look

För det här utseendet kombinerade jag en av mina favoriter. apa med strumpor Y fotkängor. Jag förstärkte spetsen Peter Pan krage med en grön bruksjacka, vilket är ett måste-fall i min garderob. Även om din romper inte är svart, kan du kombinera den med höstfärger som grönt, vinrött och plommon.

de enklare färg för övergång den är svart, för svart är universell. Det går aldrig utanför säsongen. På andra sidan av färghjulet tror jag också att en neutral som vit skulle vara lätt att byta. Vissa människor hävdar att du inte ska bära vitt efter Labor Day, men jag är allt för att bryta mot den regeln.

3. LBD-sommaren

LBD-With-plaid-shirt-and-plaid-scarf-Black-ankle-boots-Summer-to-Autumn

Hej, jag heter Leah och jag älskar rutigt för mycket. För att göra min sommarklänning till en ettårig klassiker, lade jag till mitt favoritmönster, tartan. För att lägga till ett mysigt värmeskikt använde jag en flanellskjorta i neutrala färger, med ljusrött oändligscarf.

Jag förstår om du tycker att pläd-på-pläd är för mycket, men jag älskar det. Att blanda olika mönster är något jag har sett överallt nyligen, och jag tycker att det är ett bedårande sätt att lägga pizazz till en outfit.

Jag är inte helt säker på var min flanell kommer ifrån, för jag lånade den från min bror. Om jag var tvungen att gissa skulle jag säga herrsektionen på Belk.

Vad tycker du?

Har du ett sommarkläder som du inte kan släppa? Skulle du bära dessa utseende? Någon annan begäran? Låt mig veta i kommentarerna nedan!