College Fashion

Hur man krydrar en helt svart garderob

College mode

Rei Kawakubo.

Louise Brooks.

Audrey Hepburn.

Vad har dessa tre oerhört moderiktiga kvinnor gemensamt? En omättlig kärlek till färgen svart.

Svart är enkelt, elegant och tidlöst. Det väcker kraft och självförtroende medan du gömmer alla fläckar du kan samla under en hel skoldag. En svart monokrom outfit är det perfekta sättet att välkomna det kallare höstvädret.

Men många kvinnor kan ha svårt att hitta rätt kombination av alla svarta alla Det hamnar inte som en dålig hett ämne. Lyckligtvis, som en kvinna som är dedikerad till allt svart, är jag här för att ge lite inblick i hur man får liv i den historiska färgen på döden igen.

Textur

Översta raden: ett, två, 3 | Nedersta raden: ett, två, 3

Oavsett om du lägger till ett kantigt läderelement eller en mysig touch av fårskinn, leker med konsistens det är min favoritmetod för att lägga visuellt intresse till en helt svart garderob.

I allmänhet är det alltid viktigt att vara uppmärksam på vad dina kläder är gjorda av: medveten shopping är de bästa köpen, men viktigt i alla svartvita garderober. Några tygalternativ som omedelbart lägger till roliga detaljer i din garderob, och till och med en outfit, inkluderar sammet, mocka, fuskpäls, fuskpäls, lackläder och stickat.

Andel

Översta raden: ett, två, 3 | Nedersta raden: ett, två, 3

Sedan uppväxten av toppar på college mode har damer (och elegant äventyrliga barn) varit spelar med proportion I dagboken.

Ett av de enklaste sätten att lägga till visuellt intresse för din svarta garderob är en solid crop top + jeans med hög midja. Sträck ut benen och visa dina mage när du visar hur verkligt underbar du är.

Om du är lite modigare och uppskattar framkant, prova några långa lager. Koppla ihop en monterad midiklänning med en strukturerad väst för ett Rick Owens-godkänt utseende.

Fet smink

Produkter: Konturpinne, Eyeliner, Bronzer, Flytande läppstift, Ögonfransar, Skugga, Läppstift

Bortsett från att du naturligtvis kommer att se ut som en guide för modern konst, är en helt svart garderob en utmärkt duk för djärv smink ser ut. Visa den konturen! Ta ut den gröna eyeliner! Sätt på det blå läppstiftet!

Ta chansen att prova alla löjliga skönhetsutseende från vårbanorna 2016, som Pradas gyllene läppar. När resten av din outfit är avstängd kan du bli så galen du vill när det gäller ditt ansikte.

Lyxiga skor

Översta raden: ett, två, 3 | Nedersta raden: ett, två, 3

Eller kanske du vill Skor att vara centrum för din monokroma garderob. För hösten är fotkängor med klackar och klassiska sneakers dagens skoval, men extravaganta lägenheter är alltid välkomna.

Det bästa med svart är det matchar alltSå släpp loss all din kreativa energi när det gäller att välja det perfekta paret sneakers.

Vad tycker du?

Vilka färger älskar du att ha på hösten? Vilken är din favoritkombination med svart outfit? Låt oss veta i kommentarerna!