College Fashion

Hur man klär sig trendigt för temafester

College mode

Theme Party Outfit Idéer för studenter - Vad man ska ha på en College Theme Party

Som nybörjare på college gick jag tillsammans med alla andra tjejer och shoppade veckor innan “Welcome Week” till Gatukläder “, även känd som de trendigaste kläderna du kan hitta för din college debut. Självklart har du förmodligen dina festklädesformler nedan och de söta festkläderna på sidan och väntar ivrigt på att en fest ska bära dem, men lite visste jag …

College är det enda stället där du planerar att dina kläder ska gå ut utan att tänka på de kalla temperaturerna eller vädret i allmänhet. Under alla årstider hittar kvinnor fortfarande ett sätt att visa sin hud och glömma risken för frostskador. Hänsynslös? Förmodligen, men det är college. Till exempel befann jag mig klädd i jeansshorts och cowboystövlar i januari för ett Hoedown Throwdown-parti (tack Hannah Montana).

Oavsett om det är “Flannel Friday” eller “Jersday Thursday”, det verkar alltid finnas en högskolatema – oavsett vilken tid på året det är.

Fester är roliga i första hand, men partytema kan göra eller bryta din tid på festen. Teman tillkännages vanligtvis bara en dag eller två i förväg, och mellan då och festen, vi flickor krypterar för att hitta kostymer som Hunger Games. Vi vill alla se ut som moderna och efter bästa förmåga, men Hur klär man sig på mode och deltar i temat (utan överdrift)?

Här är min uppfattning om temafester och hur jag kan hålla mig i stil medan jag deltar.

Jersday Party Outfit

Damtröja för temafest med Indiana-tröja, jeansjacka, svarta leggings, svarta överknee stövlar, silverhalsband och örhängen

Produkter: Jeansjacka – Nordstrom, Jersey – Macy’s, Leggings – Nordstrom, Örhängen – Belk, skor – Amazon, halsband – Stella & Dot

I de flesta fall är det “Jersday torsdag” och det är ett av de mest populära college-teman jag sett under de senaste två och ett halvt år i skolan.

Jersday är lätt så länge du har en skjorta, och du kan alltid fråga och hitta en om du inte har en. För mig tycker jag att stövlar över knäna gör alla kläder fantastiska och trendiga, så jag bär vanligtvis stövlar, leggings, en t-shirt och någon form av jacka eller knapp över den (när den är äldre kall).

Du ser vanligtvis många tjejer som bär överdimensionerade tröjor och kompressionsshorts, men för dem som är oroliga för att inte frysa vår rumpa är detta en perfekt outfit.

Rock ‘n’ Roll Party Outfit

Rock 'n' Roll festtema för kvinnor med rippade svarta jeans, Journey-t-shirt, dubbad läderjacka, stridsstövlar, korschoker

Produkter: Jacka – Mango, skor – Nordstrom, skjorta – Nordstrom, krage – Miss Selfridge, Jeans – Nordstrom

Det här partytemat påminner dig om en rockkonsert från 80-talet. Medan det inte är din sak att gå till rockkonserter, vem älskar inte att känna sig upprorisk och ha ett ögonblick och tunga ögonblick? Tänk på AC / DC, Journey eller Guns N ‘Roses.

Modetangenterna för ett tema som detta är svarta kläder, läder och vintage bandskjortor. Min ideala outfit skulle vara en skinnjacka, rippade svarta leggings, en rockband-t-shirt, stridsstövlar och en choker. Du kan inte få mycket mer 80-talsrock än så här.

Hawaiian Luau Party Costume

Hawaiian Luau festdräkt med broderad denimkjol, krämfärgad linne, blå och gul hawaiiansk tröja, sandaler, lei, flygare solglasögon

Produkter: Solglasögon – Sunglass Hut, Tank – H&M, Kjol – Mango, skor – Billabong, Lei – Party Depot, skjorta – Lavahut

Speciellt under vintern drömmer vi alla om att ta en resa till Hawaii. Som högskolestudenter är det bästa närmast vi kan komma campus luau party.

Du kan göra ditt bästa med det här ämnet, eller så kan du göra så lite du vill och fortsätta delta. Gör dig redo att säga aloha till kvinnor i bikini och hula kjolar i gräs, men så länge du har blommiga skjortor, ljusa färger och strandkläder är du bra att gå. Hawaii-skjortor (blommaknappar) och en lei är en enkel lösning.

Coachella festdräkt

Kostym för en

Produkter: Pannband – Amazon, Top – Sans Souci, Shorts – Topshop, Solglasögon – Bloomingdales, Ringar – Charlotte Russe, Skor – Nordstrom Rack, Halsband – Wolf & Badger

Coachella är en prestigefylld musikfestival som äger rum på våren varje år, och när det händer, musikfans och kändisar ta ut de mest hipsterkläder de har. När det gäller festivalkläder, manifesterar din inre “vilda sak” sig i ljusa färger och frisinniga bitar.

De flesta klädbutiker har en avdelning för festivalbesökare fyllda med vintagestilar, ljusa färger, blommor (ja, det här är tiden då det är acceptabelt att bära en blommakrona / pannband) etc. Det här är den tid då du kan vara den du är och känna att du passar helt in.

Amerika festdräkt

Festdräkt för en amerikansk fest: blå jeans, Polo Ralph Lauren USA t-shirt, röda Converse sneakers, blå pannband

Produkter: Jeans – Nordstrom, Top – Ralph Lauren, Skor – Nordstrom, Pannband – SilkFred

Som amerikaner är vi stolta över Amerikas frihet. Detta tema är roligt och enkelt som det krävs bara rött, vitt och blått för att passa.

Förutom det enkla färgschemat, lägg till en amerikansk flagga, stjärnor och / eller ränder i din outfit så blir du en patriotisk tjej. Som Miley Cyrus en gång sa, “Det är en fest i Amerika,” så låt oss öppna den.

Toga festdräkt

Toga festdräkt

Produkter: Tvådelad klänning – Celebrity Fashion Lookbook, armband – Nordstrom, pannband – Forever 21, skor – YOOX

Toga det är ett av de svåraste ämnena att följa, men när du gör det rätt kan det vara ett av de enklaste. I grund och botten ber temat dig att ta ett vitt lakan, slå in det som en klänning med en axel och bära sandaler för att återspegla en romersk eller grekisk stil på dagen.

Om du inte hittar ett vitt lakan som passar dig bära en vit klänning, helst i någon form av omslag och sandaler.

Vilket är ditt favoritpartytema för college?

Hur klär du dig för college temafester? Vilken toppdräkt var din favorit? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan!