Hur man klär sig till kyrkan

Hur man klär sig till kyrkan

College mode

När du är i en kyrka, det antas och rekommenderas att förklädas. Du är där för att be och komma närmare Gud. Så med det sagt skulle du inte ha på dig vad du normalt bär till en klubb i en kyrka.

I en kyrka förväntas du se bra ut eller åtminstone presenterbar. Det gör inte ett gott intryck om det ser ut som att det precis har gått ut ur sängen eller visar för mycket hud. För att få bästa intryck, följ dessa riktlinjer för att se till att du klär dig på rätt sätt för kyrkan.

Alternativ 1:

Produkter: Klänning – Amazon, klackar – NA-KD, Statement halsband – Boohoo, armband – Macy’s, handväska – Amazon.

Det är helt bra att bära en klänning till kyrkan. Faktum är att många kvinnor gör det. Att klä sig för kyrkan liknar dock att klä sig för ett konservativt kontor eller företag. Om du vill ha en klänning är det viktigt att den inte avslöjar. Det behöver inte vara knälängd, men det borde inte vara för kort heller.

I ovanstående outfit är detta en acceptabel klänning eftersom den inte är för kort eller för tight. Tillsammans med en klänning är det bra med klackar. Men eftersom du kommer att vara på fötterna och interagera med människor är det viktigt att du bär bekväma skor. Kattunge klackar eller två tum klackar är idealiska; Bär bara inte något du inte kan gå med!

Med denna outfit kan du också bära smycken. Prova ett uttalandehalsband och / eller armband. Det går också bra att bära en väska för att klara kläderna.

Alternativ 2:

Produkter: Kjol – Kohl’s, Top – H&M, Flats – H&M, Örhängen – Nordstrom Rack, Bälte – H&M, Plånbok – Boohoo.

Detta är för alla som gillar att ha på sig kjolar. Som med klänningar är det viktigt att ha kjolar som inte är för korta eller snäva. Med sin konservativa längd och lösare passform är den här kjolen ett utmärkt alternativ. (Färgglada kjolar är också bra, om det är din preferens.)

Kombinera din kjol med en fin topp och kom ihåg att stoppa in den. En vanlig krage-skjorta eller knappblus är alltid en säker satsning, men du kan också ha en T-shirt så länge du ser ren och presentabel ut. Med denna outfit lutade vi mer mot en blus.

Vi valde också ett par söta lägenheter och kompletterade dem sedan med dinglande örhängen, ett bälte och en strukturerad handväska för att lagra alla hennes tillhörigheter.

Alternativ 3:

Produkter: Klänningbyxor – Macy’s, Top – Nordstrom Rack, Klocka – JCPenney, Krage – JCPenney, Armband – Macy’s, Plånbok – Amazon, Lägenheter – H&M.

För dig som inte gillar att ha kjolar eller klänningar kan du definitivt ha på dig byxor! Det finns ingen regel som säger att du inte kan bära jeans eller leggings, men om du ska gå i kyrkan för första gången är det bra att gå till något lite mer formellt.

Börja med att ha på dig klädbyxor, eftersom du vill se presentabel ut och göra ett bra första intryck. Koppla ihop din med en söt knapp nedåt och några snygga men ändå bekväma lägenheter. Du kan komplettera denna outfit med en söt klocka, halsband, armband och väska.

Vad bär du för att gå till kyrkan?

Att klä sig för kyrkan liknar att klä sig för ett kontorsjobb, men du har fler alternativ. Det finns inga “regler” i kyrkan, men du förväntas se snygg och presentabel ut. Förhoppningsvis kan dessa tre exempel hjälpa dig att förbereda en klädsel för kyrkan.

Går du i kyrkan? Vad bär du normalt? Lämna en kommentar nedan för att meddela oss!

Tags:, , , ,