estadisticas web Skip to content

Hur man klär sig till domstolsförhandling

College mode

Här är ett inlägg om något du kanske aldrig tänker på att klä dig på (och förhoppningsvis behöver du aldrig). Det är en av de komplicerade modescenarierna där insatserna är höga om du förstör … så att du verkligen inte vill ha fel.

Domstolsförhandlingar De är mycket viktiga att ta på allvar, oavsett om du ska ge moraliskt stöd till någon eller om det är för dig själv. Oavsett varför du är vid domstolsförhandling är det viktigt att du tar det på allvar och ser lämpligt ut. Nedan har jag kommit med några outfitidéer som hjälper.

Kostym nr 1

Produkter: Klädbyxor – Macy’s, Button Up – Lord and Taylor, Blazer – Amazon, Flats – Amazon, Collar – JCPenney, Wallet – Express.

Att klä sig för domstolsförhandling är relaterat till klädsel till en konservativ arbetsplats, vilket innebär att du inte vill visa för mycket hud, oavsett vad du bär. För att spela det säkert är klädbyxor det bästa sättet att gå. De är bekväma och professionella. Ovanpå visar en fin knäppt skjorta med en blazer att du menar affärer och tar det på allvar.

När det gäller skor måste du återigen tänka konservativt, så undvik öppna skor eller sandaler. Det är dock helt acceptabelt att bara ha platta skor. Golv är idealiska eftersom de är enkla men ändå lämpliga och professionella.

När det gäller tillbehör rekommenderar jag att du lägger smycken åt sidan, men det är bra att ha ett enkelt halsband. Dessutom är det okej att ha med sig en plånbok tills de ber om att se den.

Kostym 2

Produkter: Kjol – H&M, blus – JCPenney, kattunge klackar – Amazon, armband – Avenue, örhängen – JCPenney, armband – JCPenney.

Nej, du behöver definitivt inte ha på dig klädbyxor och kavaj. Men du do det måste vara presentabelt. Det är helt bra att bära en kjol så länge som knälängd eller under och inte för hårt.

Efter att ha valt en lämplig kjol är det okej att välja en söt blus som passar med den. Stoppa in den för att se mer presentabel ut och para sedan ihop utseendet med kattskor. Att bära enkla smycken är återigen bra – tänk på ett enkelt armband och enkla örhängen. Du kan också ta med ett litet armband om du vill.

Outfit # 3

Produkter: Klänning – Express, Kattungeklackar – JCPenney, Blazer – Missguided, Halsband – JCPenney, Örhängen – JCPenney, Armband – ASOS, Handväska – JCPenney.

För dig som älskar att bära klänningar kan du fortfarande göra det! Det är acceptabelt att ha en klänning, men som att ha en kjol, se till att klänningen är knälång och inte för stram. Du vill göra ett bra första intryck och du vill vara lämplig.

Kattklackar är bra att bära så länge de inte är öppna. Om du vill se ännu mer presentabel kan du bära en kavaj över den och kombinera utseendet med en liten väska.

Har du någonsin varit tvungen att gå till en domstol?

Domstolsförhandlingar kan vara ansträngande och skrämmande eftersom du inte vet vad du kan förvänta dig, men att klä sig för en behöver inte vara för svårt. Förhoppningsvis kommer dessa tips och kläder att göra dig redo om du någonsin behöver delta i en.

Låt oss veta i kommentarerna nedan vad du normalt bär för en domstolsförhandling.