Modelo de estilo fuera de servicio

Hur man klär sig som en off-duty modell

College mode

Utomordnad stilmodell

Fotokredit: ELLE

Modeller ser alltid bra ut. De ser särskilt bra ut att gå nerför banan eftersom de har designats av designern. Men att spendera så mycket tid på kläder gör modeller till bra stylister. Under modeveckan överförs tusentals gatustilfoton till många modewebbplatser, men mina favoritfoton att titta på är modellerna.

Modellera ur drift Det är symbolen för cool och avslappnad, och lyckligtvis kan det åstadkommas av alla studenter med några garderober. Du behöver inte struta dig till klassen, men du kommer att vilja när du bär dessa snygga grunder. Flytta catwalken, flicka.

1. Allt svart

Hel svart kostym

Fotokredit: ELLE

Kanske är det för att gömma sig för publiken eller kanske för att svart ser coolt ut. Oavsett anledning har modeller en tendens att bära mycket svart. Svart är elegant samtidigt som du skickar ut en dålig tjejvibe, och det är extremt smickrande för alla.

Rörledning till en out-of-order-modell med hjälp av en helt svart kostym. För att undvika att se “goth” ut, håll dig borta från alltför påsig. * Sätt in en hemsk tillbakablick i baggy gotiska byxor med kedjor. * Om du tvivlar på att bära allt i svart, gå till neutrala. Medan modeller bär mycket svart, kommer du ofta se lite vitt, grått och beige gömt i det havet av svart.

2. En skinnjacka

Cara Delevingne i skinnjacka

Fotokredit: Pacific Coast News

Om du börjar få en känsla av att modeller klär ut vågat, har du gjort det rätt. A läderjacka för en modell är det som Karl Lagerfeld och hans combo för handskar / glasögon – de ser alltid tillsammans.

En läder- eller konstläderjacka är en bra investeringsbit att ha eftersom det kan öka den “coola” faktorn i din outfit och ge lite intresse. Används för att lägga på vanliga vita tees, band-tees eller vad du än tycker. För en modellgodkänd look, prova en vit eller svart V-ringning.

När det gäller läder- och fuskpälsjackor, kolla in Topshop om du vill investera och Forever 21 om du vill spara.

3. Tofflor

Slip-on sneakers

Foto: ELLE

Eftersom de alltid är på språng tenderar modeller att se på sig mycket sneakers. Slip-on sneakers de är ett fantastiskt alternativ eftersom de ser eleganta ut och det finns många alternativ som fuskpäls, pläd, sammet, läder, ormskinn etc.

Med den ökade populariteten för slip-ons bör du lätt kunna hitta ett par som är perfekt för dig; Dina fötter kommer att tacka dig. De är också perfekta för att gå till klassen.

4. En unik väska

Unik väska

Fotokredit: ELLE

En väska kan vara ett signaturföremåloch det är därför så många människor investerar massor av pengar i en väska. Men det behöver inte vara fallet så länge du hittar en som är unik för dig. Oavsett om det är svart, blått, prydt eller randigt, välj bara en väska som matchar din personlighet.

Eftersom de behöver bära sina tillhörigheter från show till show, ses modeller som inte är i tjänst ofta med ryggsäckar, men många av dem har också plånböcker. Oavsett din stil är det bra att bära en unik väska med en unik väska.

5. Pojkvän jeans / magra jeans

Out of Service Model Style

Fotokredit: ELLE

Pojkvän jeans De är symbolen för coola, och det är förmodligen varför du ser så många modeller som bär dem. (Det hjälper också att de är super bekväma!)

Om du inte gillar pojkvänjeans, tajta jeans De är en annan favoritmodell utan drift. De ser bra ut i svart eller till och med konstläder. Om du vill att din modellensemble ska se ännu coolare ut, välj ett par ultramoderna rippade jeans.

Tillbehör för out of service-modeller

Föremålen som listas ovan är vad jag anser vara grundläggande, men här är några andra saker som du kanske vill investera i om du vill göra din interna modell ur funktion:

  • Stövlar (särskilt högklackade fotstövlar)
  • Ett bra par solglasögon
  • Hattar (modeller föredrar kepsar och hattar)
  • Jackor
  • Grafiska tröjor

Sätta ihop allting

Nu när du vet allt om off-duty modell styling, här går du två outfitidéer De fångar ögat perfekt.

Ledig kant

Modellera ur drift

Topp, jacka, jeans, skor, ryggsäck

Chic på gatan

Modellera ur drift

Topp, jacka, klocka, hatt, jeans, solglasögon, skor, väska

Tankar

Vad tycker du om modellen utan drift? Du gillar? Har du klätt dig så här förut? Vilken bit är din favorit? Låt mig veta i kommentarerna!