College Fashion

Hur man klär sig på college-speldagen (om du inte följer sport)

College mode

College-speldagskläder för tjejer som inte följer sport

Några av oss kom till college glada över speldagen på lördag och hejdade för hemmalaget med 10 000 andra människor. Några av oss kommer till college helt omedvetna om världen av bakluckor och skrikande fans, och vi förstår inte termen “först ner”.

Gilla det eller inte i de flesta skolor är sport en del av den sociala scenen. Och gillar det eller inte, du kan en dag gå (villigt eller inte) till ett spel. Men om du inte är redo att bryta igenom kroppsfärgen, vad ska du ha på dig?

Även om du inte känner till eller bryr dig om sport finns det ingen anledning till att du inte kan visa lite laganda (åtminstone när det gäller kläder).

Det här är också ett bra sätt att lära sig färgteori eftersom man snabbt lär sig att skolfärger oftast inte matchar någonting.

Så för alla vars Superbowl är New York Fashion Week (och alla andra, naturligtvis!), Här är några trendiga idéer för speldagen som inte är t-shirt och jeans. För om jag ska titta på folk kasta en boll i tre timmar vill jag se bra ut när jag gör det!

Game Day Outfit 1: Game Day Glamour

College Game Day Outfit Idé - Röd motorcykeljacka, svart mössa, svart klänning, överknee stövlar, Röda korsets kropp, rött läppstift, blixtatueringar

Produkter: Jacka – Mango, Hatt – Shoptiques, Klänning – Abercrombie, Väska – Mango, Flash Tatueringar – Lucluc, Över knästövlarna – Tobi, Läppstift – Guld

För fashionista, den glamorösa tjejen, stilskaparen, finns det aldrig ett tillfälle som inte kan kläs upp. På speldagen, ta en vardaglig klädsel och para ihop den med en blank motorcykeljacka, en oväntad kombination som visar skolanda och ser snygg ut.

Bär aldrig klackar i ett spel; Over-the-knee stövlar är ett modernt substitut. En svart mössa förhindrar att din outfit ser för elegant ut, medan en crossbody-väska är ett enkelt sätt att förhindra att alla dina saker går vilse. Tatuering blixt De är det livräddande tillbehöret du aldrig visste att du behövde. Vill du inte att dina smycken ska gå vilse? Tatuera det! Röda läppar kompletterar utseendet.

Game Day Outfit 2: Athleisure uppdaterad

blå bomber, keps och skjorta, leggings i guld, guld och blå nagellack, blå sneakers och hästsvans

Produkter: Jacka – Aerie, mössa – Macy’s, Leggings – Yoga Outlet, Skjorta – Lady Fanatics, Sneakers – Saks Off Fifth, Gold Emalj – Bloomingdale’s, Navy Blue Emalj – Sephora, Gold Eyeliner – Macy’s

När du vill se sportig ut, men också trendig, är athleisure vägen att gå. Varje sportigt utseende kan vara modernt med rätt färger eller tryck.

Funktionella men glamorösa, dessa guld leggings De är den utmärkta biten. De lägger till lite slag i en skolskjorta och marinblå sneakers, medan bomben, även i skolfärger, är söt och bekväm.

Nagellack är ett kompromissfritt sätt att visa ditt team stolthet, medan guld eyeliner är iögonfallande och energisk. Avsluta det atletiska utseendet med en snygg hästsvans.

Game Day Outfit 3: T-shirt och jeans förnyade

lila rosett, eyeliner-sneakers, örhängen med tassprint, armband och ring, orange anorak, Clemson-T-shirt, nödställda jeans och franska flätor

Produkter: T-shirt – Lady Fanatics, Ring – Billy the Tree, Purple eyeliner – Macy’s, Sneakers – ASOS, Jeans – Charlotte Russe, jacka – H&M, örhängen – Etsy, armband – Nordstrom, rosett – Amazon

Ja, jag har klagat över att ha på mig en t-shirt och jeans tidigare, men kombinationen är väl beprövad av en anledning. Med rätt tillbehör kan du skilja dig från de andra 90% av människorna som bär samma sak.

En lagfärgad jacka och sneakers är ett enkelt sätt att lägga lite glans till grunderna. Söta accessoarer, som smycken med tassar, är ett subtilt sätt att visa skolandan. Använd eyeliner i dina skolfärger, om du vågar. Slutligen kommer franska flätor med bullar att hålla ditt hår sött i timmar, oavsett hur länge uppsättningen varar.

Vill du ha mer speldagsflair?

Vi har täckt detta ämne på CF mycket! Här är några fler saker som gör att du ser bäst ut för en speldag:

Vad tycker du?

Ser du skolans färger? Skulle du ha någon av dessa kläder? Har du några tips för speldagen? Låt oss veta i kommentarerna!