Traje de otoño / invierno para clima cálido: suéter, falda de mezclilla frontal con botones, zapatillas Converse

Hur man klär på vintern i varmt väder

College mode

Vinterkläder för heta klimat: Hur man klär sig på vintern när man lever i ett varmt klimat

När jag flyttade från Colorado till Kalifornien för att gå på college visste jag att det enda jag inte skulle missa var vintern. Jag hatade allt om det: att köra i snön till skolan, vakna upp till kallt väder och viktigast av allt att behöva bära lager och lager av tröjor.

Men när oktober vände sig till november och slutligen i december fann jag att jag önskade att jag kunde räcka in i min garderob och linda mig in i en bekväm tröja och stövlar utan att oroa mig för att bli för varm. Mina vänner hemma publicerade söta bilder av sig själva i ull, men i stället var allt jag hade flip-flops.

Så om du bor i ett varmt klimat men avundar det söta höst- och vinterutseendet, hur klär du dig? Lider du smärtan av att vara varm hela dagen eller ger du upp kläderna?

Varför inte begå? Nedan finns fyra kläder som är perfekta för kallt väder i varmt väder. Läs vidare för alla varma väderutrustningsidéer du kan behöva:

1. Flanell och klänning

Höst- och vinterkläder för varmt väder: rutig skjorta över en t-shirtklänning med stövlar

Detta är en fantastisk, lättanpassad outfit som håller dig sval men också påminner dig om nätter under 50 grader. Hemma brukade jag ha flänsar hela tiden. De var bekväma att bära och erbjöd skydd mot kyla. Välj bara din favoritflanell och para ihop den med en matchande klänning. För skorna valde jag svarta fotkängor. Lägg till ett tillbehör, som ett långt halsband eller armband, för att komplettera utseendet.

2. Militär jacka och byxor

Höstväderkläder 2: rippade jeans, tossor, söt blus, militärjacka

Det här är en annan look som hon brukade sporta hemma. Jag bodde praktiskt taget i min militärjacka; Det var perfekt för hösten! Men med det varma vädret behöver jag sällan en så tjock jacka. Jag gillar att bära jackan med en söt linne och jeans som är lätta och har hål så att jag inte blir överhettad. Jag parade utseendet med bruna fotkängor så att jag åtminstone kände mig klädd för hösten, trots vädret.

3. Tröja och kjol

Höst / vinter varm väderdräkt: tröja, denim kjol framtill, Converse sneakers

Om du verkar som att du längtar efter en tyngre tröja, försök att bära den med en kort kjol! Kjolen hjälper dig att känna dig cool och bekväm i värmen, medan tröjan ger tillbaka alla vintervibbar. Jag parade ihop denna outfit med vita canvasskor och ett litet silverhalsband för att binda upp den. Om du vill ta detta ännu längre, prova att styla det med lätta strumpbyxor och stövlar!

4. Bomberjacka och kort kjol

Höstvarm outfit för en utekväll: minikjol, klackar, bomberjacka, söt linne

Om du letar efter en snyggare vinterdräkt för varmt väder eller något att gå ut med, prova att ha en höstfärgad bomberjacka med skjorta och kjol. Bomberjackan jag har på mig är faktiskt ganska tjock, men jag bestämde mig för att bära en axelbandslös skjorta och kort kjol för att hålla mig sval. Bomberjackan erbjuder det höst / vinter-utseendet som jag saknar så mycket, medan resten av outfit speglar Kaliforniens värme. Jag hade klackar med denna outfit för att göra den lite snyggare för att gå ut.

Naturligtvis finns det många andra sätt att se ut som om du klär dig på vintern trots värmen – det här är precis vad jag har i min vinterrotation i min garderob i skolan! Jag tyckte att det bästa alternativet att klä på vintern är att helt enkelt ha på sig byxor och en T-shirt och ta med en lätt jacka för när det börjar bli kallt.

Vilka kläder bär du på vintern i värmen? Har du några förslag för våra läsare?

Även om jag inte saknar vintern saknar jag kläder. De var så bekväma och inbjudande att det fick dig att känna dig som att sitta vid elden och titta på snön falla, även om du var i klassen. Och låt oss vara ärliga, vi önskar alla att vi kunde göra det istället!