estadisticas web Skip to content

Hur man klär på en poolfest

College mode

Poolpartier de är alltid en bra idé. De är ett utmärkt ställe att hålla sig coola och träffa nya människor samtidigt. Och eftersom det är Labor Day-helgen är det här den perfekta tiden att ha en sista hurra vid poolen innan lektioner börjar springa.

Det bästa med poolfester? Alla söta baddräkter du kan bära! Är här Tre snygga stilar att bära till din nästa poolfest.

Kostym nr 1

Produkter: One Piece – Boohoo, Floppy Hat – Boohoo, Cover Up – Hautelook, Wedges – Chinese Laundry / Amazon, Solglasögon – Jessica Simpson / Lord and Taylor.

För de av er som är besatta av ett stycke, är denna outfit för dig. Denna beskurna baddräkt är en iögonfallande bit som passar perfekt med en stor solhatt, precis som en trendig floppy hatt. Det är sommartrenden du måste prova!

För att se till att du är redo för det här poolpartiet, ta på dig en lätt eller grindkofta eller täck över. En cover-up gör att en outfit alltid ser ännu bättre ut. Vi rekommenderar inte att du bär smycken eftersom klor kan förstöra det helt eller så kan du tappa det i poolen. Så istället ta på dig dina favoritstora solglasögon för att göra ett ännu större uttalande.

Med ett stycke är det helt acceptabelt att bära kilar. Om du inte planerar att ta ett dopp i vattnet, gå med stil. Du kommer att se fashionabla, snygga och helt fashionabla.

Kostym 2

Produkter: Tvådelad bikini – Miss Guided, Solglasögon – Miss Guided, Sandaler – H&M, Cover Up – Boohoo.

Hela plagg är inte för alla och det är okej. Om du är den tvådelade tjejtypen, är den här nästa dräkten något för dig. Du vill se bra ut för foton på en poolfest och det finns inget bättre sätt att göra det än med tvådelade byxor. För en poolfest rekommenderar vi en färg som sticker ut, som röd eller gul. När allt kommer omkring är det fantastiskt att ha alla ögon på dig.

Med den här uppsättningen kombinerar du den med fashionabla solglasögon. Solglasögon skyddar dig inte bara från solen utan ger dig också en chans att se några skönheter utan att märkas.

Därefter behöver du eleganta sandaler. Om du planerar att gå till poolen bör du helst ha på dig sandaler som är lätta att ta bort och ta på. Och naturligtvis behöver du en snygg kostym för när du kommer ut ur poolen. Denna sarong tar verkligen ditt utseende till nästa nivå.

Outfit # 3

Produkter: High Waisted Shorts – Miss Guided, Crop Top – Nordstrom Rack, Floppy Hat – Nordstrom Rack, Solglasögon – Boohoo, Sandaler – Pacsun, Halsband – Boohoo, Armband – Miss Guided, Ryggsäck – Boohoo.

Inte nödvändigtvis att ha Ta med baddräkt för att gå till poolfest. Du kan fortfarande bära dina vardagskläder. För dig som inte gillar badkläder rekommenderar vi att du bär shorts med hög midja. Och inte bara jeansshorts. Vi rekommenderar blommiga stretchshorts eftersom de är söta och snygga.

Eftersom du är ute i solen hela dagen, para ihop denna outfit med en crop top för att hålla dig sval och se snygg ut. Koppla sedan ihop den med en snygg floppy-hatt för att se till att solen inte står i ansiktet.

Eftersom du förmodligen inte kommer att vara i vattnet är det helt acceptabelt att ta med en väska eller ryggsäck med alla dina saker. Bär också snörade sandaler. Dessa kommer att vara ditt uttalande och hjälpa dig att se ännu sötare ut. Och igen, eftersom du faktiskt inte går till poolen är det okej att bära smycken, som ett armband och halsband.

Vad bär du normalt på en poolfest?

Det är definitivt inte svårt att klä sig på en poolfest. Vi har uppsättningar för dem som älskar ett stycke, tvådelat och badkläder. Dessa kläder säkerställer att du är redo för din nästa poolfest!

Vilken är din favoritaspekt? Vi vill veta, så kom ihåg att lämna en kommentar.