College Fashion

Hur man jobbar hårt och spelar hårt med din sommargarderob

College mode

Det är sommarsemester, och för många av oss betyder det vad som helst. men vila och stanna hemma. Vi är för upptagen med att resa, ta sommarkurser eller göra praktikplatser. Om du gör det senare är det ofta svårt att hitta rätt balans mellan arbete och lek.

Kampen mellan arbete och lek lyckas också hitta sig in i våra sommargarderober. Men frukta inte, du kan ta vilken arbetsdräkt som helst och göra den till en som är perfekt för en utekväll med vänner. Allt du behöver göra är byt några viktiga delar.

Oavsett om din klädkod för praktik är superprofessionell eller om du jobbar någonstans lite mer avslappnad har vi täckt dig. Här är några utseende som kan gå från kontoret dit natten tar dig:

Look 1: Business Professional

Professionell kostym för praktik

Produkter: Blazer, klackar, örhängen, kjol, väska, skjorta

Gör du en praktikplats vid ett advokatbyrå eller finansföretag? Din dagliga sommarmorgonrutin kan inkludera att ta på dig en svart penskjol. Den vita knappade skjortan dras sedan över armarna innan jackan följer efter. Ett par guldörhängen lägger till en touch av pizzazz i din outfit. Sedan glider du på dina klackar innan du tar tag i din svarta väska prydd med guldvaror när du springer ut genom dörren.

Casual outfit för en utekväll med vänner

Produkter: Jeans, örhängen, halsband, väska, skjorta, skor

För en utekväll med dina vänner kan du helt enkelt ta av dig din blazer och pennkjol och rocka ett par lätta tvättpojkvänner. Behåll din knapp, tillsammans med dina guldörhängen och din handväska. Ta av dig mördarklackarna och glida på några bekväma gula lägenheter. För ett extra färgstycke, få tillbehör med ett färgstarkt halsband.

Look 2: Business Casual

Affärsavslappnad praktikdräkt

Produkter: byxor, väska, blus, kofta, halsband, platta skor

Du kan arbeta för en ideell organisation eller en startbyrå. Om så är fallet innehåller din garderob sannolikt bitar som är på den avslappnade sidan, men är verkligen fortfarande professionella. På morgonen parar du ihop en flödande vit blus med en lila kofta. Lägg till några polerade marinblå byxor för att matcha ditt glittrande halsband. Slip på dina lägenheter och ta en strukturerad väska så är du redo att börja dagen.

Outfit för en avslappnad sommarnatt

Produkter: kofta, koppling, halsband, kjol, blus, lägenheter

När du får texten från dina vänner efter jobbet, byt ut byxorna mot en färgglad mönstrad kjol. Spara din kofta för de kalla nätterna, tillsammans med ditt halsband, blus och lägenheter. Bär en unik jeansväska för en ny twist på din typiska kvällsväska.

Dina tankar?

Vad tycker du om dessa kläder? Hur blandar du din träningsgarderob för en avslappnad sommardag? Låt mig veta i kommentarerna nedan!