Botas de otoño

Hur man hittar breda kalvstövlar

College mode

Höstkängor

Bildens författare

Stövlar är ett måste-ha-fall, men när du har en bredare kalv kan det ofta vara en frustrerande upplevelse att hitta det perfekta paret. CF är dock här för att hjälpa! Fortsätt läsa för att lära dig hur man hittar breda kalvstövlar som passar, de bästa ställena att hitta stövlar med breda toppar, och ta en titt vår favorit breda kalv stövlar för säsongen.

Vad du ska leta efter:

Nyckeln till att hitta stövlar som passar bredare kalvar är leta efter gummiband inbäddade i materialet. På så sätt kan stöveln anpassas perfekt till din specifika storlek! Jag har märkt att breda kalvkängor som innehåller elastiska band är mycket mer populära och lättare att hitta för kvinnor med breda kalvar.

Men om du inte är ett fan av elastiken, några onlinebutiker och återförsäljare har stövlar tillverkade speciellt för breda kalvar. De kommer vanligtvis att märkas med “Wide” eller “Extra Wide” på rutan. Klicka här för mer information om hur du väljer rätt kalvstorlek när du handlar online.

Var man kan köpa:

Lane Bryant och Avenue gör ett bra jobb med att erbjuda breda kalvstövlar varje år, eftersom de flesta, om inte alla, deras skor passar deras plusstorlek. De är mina två bästa butiker för breda kalvstövlar eftersom deras stövlar är billigare jämfört med varuhus och enligt min erfarenhet mycket bekvämare.

Även om butiker ibland säljs i några av de mer populära storlekarna är de nästan alltid tillgängliga online! (Ibland kan du till och med be personalen om fler storlekar och de kommer att beställa det online för att skicka till butiken så att du inte behöver betala för frakt – var inte rädd att fråga!)

Naturalizer har ett mer begränsat utbud jämfört med LB och Avenue och deras priser är lite högre, men det är värt att kolla in om du letar efter det perfekta paret stövlar.

Svarta stövlar

Foto: ELLE

Om du letar efter en hög kvalitet, par märkesbreda kalvstövlarVaruhus, som Macy’s eller Nordstrom, har ett begränsat antal breda kalvstövlar i lager. På samma sätt bär DSW även dessa märkesstövlar, men priset är vanligtvis mycket lägre.

Det bästa alternativet att hitta det du letar efter i stora butiker som dessa är be en anställd om hjälp eller att veta exakt vilken boot letar du efter genom att undersöka eller till och med reservera den i förväg. Jag rekommenderar verkligen att undersöka och kontrollera tillgängligheten på onlinebutiken eller till och med ringa butiken i förväg för att undvika att göra resan utan anledning.

Det komplicerade med att köpa stövlar i så stora butiker är att det är en mycket svårare att hitta exakt Vad letar du efterför mellan röran och det överväldigande lager av skor. Det är dock inte omöjligt. En annan nackdel är att du kan bli kär i ett par stövlar som inte finns i breda kalvstorlekar, så gå in med ett öppet sinne och bli inte överraskad.

Mina favoritpar för hösten:

Nedan avrundade jag mina åtta toppval för breda kalvstövlar från butikerna ovan.

Breda kalvkängor 1

Produktinformation: 1. DSW, 2. Lane Bryant, 3. DSW, 4. Avenue

Breda kalvstövlar 2

Produktinformation: 5. Macy’s, 6. Macy’s, 7. Nordstrom, 8. Macy’s

Slutgiltiga tankar:

När du väl har hittat ett par som du absolut älskar, Försök alltid med dem och gå runt i affären så mycket du kan.

Se till att de passar din kalv perfekt. Du vill inte att de ska vara så strama att det är obekvämt när du går, men du vill inte heller att de ska vara så lösa att benet glider. En perfekt passform är ett måste! Det finns inget värre än ett vackert par stövlar som gör ont på dina fötter, vilket gör dem omöjliga att bära.

Det kan också vara uppenbart, men bekanta dig med returpolicyn innan du investerar i dem, särskilt om du beställer online.

Vad tycker du?

Har du haft problem med att hitta breda kalvstövlar? Vilka är dina favoritbutiker för att hitta dem? Vilket är ditt favoritpar från de som visas ovan? Har du några tips att dela? Låt mig veta i kommentarerna!