Calcomanías de uñas de bricolaje

Hur man gör nagelklistermärken

College mode

DIY spikdekaler

Den här veckan, istället för att visa en specifik design, tänkte jag täcka grunderna i att skapa egna nageldekaler eller nageldekaler. Du kan enkelt göra detta med en smörgåspåse eller vilken tjock (men flexibel) plast du har!

Denna metod gör det enkelt att reproducera mönster eller bilder på dina naglar, eftersom du inte behöver göra det på din faktiska nagel. Det ger dig mer frihet att arbeta med vilken design du väljer att replikera, vare sig det är söta karaktärer eller bara ett enkelt mönster som du så småningom kan dra av och hålla fast vid din nagel.

För självstudien höll jag fast vid de enkla grunderna, men om du är mer äventyrlig kan du också prova DIY nagelremsor eller några snyggare karaktärer, eftersom de använder samma koncept. Dessutom är det väldigt enkelt att ta bort alla mönster eftersom det är helt nagellack.

Bläddra ner för att lära dig steg för steg hur du skapar dina egna unika nageldekaler:

Vad du kommer att behöva:

Steg 1:

DIY spikdekaler Steg 1 pt 1

Måla en emaljruta på plasten, så stor du vill, för konturen. Fyll i konturen och se till att det inte finns några mellanslag. Kom ihåg det Ju tjockare polermedel, desto lättare blir det att skala.

DIY nageldekaler Steg 1 pt 2

Vänta några timmar för att torka; Jag gick tillbaka och höll upp den mot ljuset för att leta efter transparenta fläckar. om det var, målade jag ytterligare ett lager. Jag gjorde detta med några olika polermedel för att testa för opacitet; rent blått och rosa behövde en andra päls, medan vitt och silver var tillräckligt ogenomskinligt för att en päls skulle räcka.

Jag rekommenderar att du väntar några timmar innan du arbetar med polermedel. (Jag lät min torka över natten.)

Steg 2:

DIY spikdekaler Steg 2

När det är torrt använd pincett för att ta bort polermetern försiktigt – du har nu nagellack som du kan arbeta med. Ta dig tid och var försiktig! Som du kan se var jag inte särskilt försiktig med bottenfärgen och delade den i hälften. Oj då!

Steg 3:

DIY spikdekaler Steg 3 pt 1

För att göra klistermärken, använd helt enkelt dina hålslag för att skapa former som du kan placera på din nagel. Med den dekorativa saxen kan du skapa olika mönster för att gå på din nagel, se nedan.

DIY spikdekaler Steg 3 pt 2

Steg 4:

DIY nageldekaler Steg 4

För att applicera dina klistermärken, helt enkelt placera på din spik, gnugga den med fingrarna, och täta med en topplack. Om du har svårare att applicera klistermärket, applicera helt enkelt lite tydligt nagellack eller en topplack innan du klistrar på klistermärket, vilket fungerar som ett “lim”.

Det färdiga utseendet:

DIY Nail Decal Mani

Jag trodde att det skulle vara roligt att replikera den här guiden från skönhetsavdelningen för ett tag sedan och behålla piercer-temat, och det blev bra. Borttagning var lite svårare med mjukpappret så jag skulle nog föreslå att du testar det med nagellackklistermärken nästa gång.

Du kan alltid experimentera med den här tekniken genom att använda dina fria handfärdigheter eller vad du än har för att skapa hantverksmaterial!

Kommer du att prova den här metoden för nagelkonst?

Frågor, kommentarer eller förslag är alltid välkomna! Lägg upp dem nedan med nagelkonstidéer som du vill att jag ska täcka också!