Uñas manchadas

Hur man fixar färgade naglar

College mode

Fläckiga naglar

Som nuvarande CF-bosatt nagelblogger kan jag säkert säga att jag är besatt av polska. Jag har över 80 flaskor lack, jag målar mina naglar tre gånger i veckan och har mycket sällan chips eller till och med inget nagellack.

Den största nackdelen med denna fascination (förutom mitt krympande bankkonto) är att jag var tvungen att lära mig hur man fixar naglar färgade med mörkpolish. Mina färgade naglar är alltid värre på vintern, när vi alla börjar rocka mörkare, djupare nyanser. Detta är den absolut största nackdelen med att bära nagellack, men det kan (något) förhindras och undvikas.

Är du trött på gula naglar? Här är några tips för att bli av med gula fläckar, en gång för alla:

Hur man blir av med gula naglar:

Det här är mina två bästa tips för att förebygga och eliminera gula naglar orsakade av mörkpolering. Enligt min erfarenhet är det de enda två metoderna som verkligen fungerar.

1. Använd en baslack

Orly Bonder basrock

Jag vet, jag vet, jag brukade också tänka att applicera baslacken var ett helt värdelöst steg, men jag kan försäkra er att det inte är det! Det hjälper inte bara polisen att stanna, men det skyddar också nageln från fläckar.

Jag kan inte betona detta nog, om du inte använder en baslack måste du! Efter att ha använt en mörk nyans i några dagar är mina nakna naglar mycket mindre gula än de skulle vara om jag inte hade använt en bra basrock. Jag skisserade mina favoritunderlag för några månader sedan, så gå definitivt till ett av dessa och var på väg till renare, rosigare naglar.

2. Låt dem andas

För en nagellackfanatiker som jag är detta i grund och botten dödens kyss – du vill att jag ska visa mina gula, fläckiga naglar när jag kunde måla mina naglar någon annan vacker nyans? Tyvärr Ja.

Var 5-6 veckor försöker jag sluta bära polermedel i minst 3-4 dagar. Först är mina naglar fula, men i slutet har de återgått till sin normala, friska rosa nyans. Tyvärr är detta det enda säkra sättet att bli av med nagelfläckar.

Vad fungerar INTE för färgade naglar:

Jag har visat dig de effektiva metoderna för att fixera färgade naglar, men det finns två populära metoder som enligt min erfarenhet inte fungerar alls. Slösa inte din tid på …

Citron juice:

citron-

När jag först färgade mina naglar googlade jag och “googlade” hur man tar bort nagelfläckar och spetsen som dyker upp var att sätta mina naglar i citronsaft eftersom citronsaft förmodligen är blekmedel och kommer att ta bort fläckar. Synd att det inte fungerar alls, och allt det gör är att dina händer luktar som citronsaft i timmar.

Polera naglarna:

Okej då tekniskt Det kommer att fungera, men att polera naglarna är riktigt dåligt för dem – det tunnar ut helt och försvagar nagelsängen. Om du måste göra detta, var noga med att använda den här lösningen mycket sparsamt.

Hur man fixar färgade naglar i bråttom:

essiemademoiselle

Ibland under min polskfria halvvecka har jag stunder där jag absolut behöver göra mina naglar synliga. I dessa situationer väntar jag till sista minuten och applicerar ett tunt lager med min favorit ljusrosa halvtransparenta nagellack.

Min favoritlack är Mademoiselle från Essie ($ 6,09 från Amazon), men jag skulle rekommendera att gå till apoteket och prova olika färger för att hitta den perfekta ljusrosa nyansen. Detta ger din nagel ett snyggt, rent, naturligt och polerat utseende och bäst av allt kommer det att kamouflera färgade naglar!

Vad gör du när naglarna är fläckade?

Några andra tips eller knep för att fixa fläckiga naglar? Har du det här problemet mycket? Berätta allt i kommentarerna!