College Fashion

Hur man får sminkutseendet “ingen smink”

College mode

Vi har alla sett dem; sminkfria selfies tagna av våra favoritkändisar. De verkar alla se felfria ut och vi kan inte låta bli att undra “hur?”

Vi vill alla kunna titta det där bra utan smink, men vad många av oss inte inser är det nyckeln till en “ingen smink” look är i vår egen sminkväska.

Med några enkla produkter (och, ja, en liten ansträngning) kan vi behärska sminkens “no makeup” och känna oss lika självsäkra som kändisarna på Instagram.

Produkt nr 1: solskyddsmedel

Hur man får utseendet utan smink: Ansikts solskyddsmedel: Cotz SPF, Cetaphil SPF, Aveeno SPF, Neutrogena SPF

Från vänster till höger: Cotz SPF – Ulta, Cetaphil SPF – Ulta, Aveeno SPF – Ulta, Neutrogena – Ulta

För en naturlig “ingen smink” look, avgå från stiftelsen!

Om du gör detta får du inte SPF som de flesta stiftelser har, så var noga med att applicera någon typ av solskyddsmedel.

Att använda solskyddsmedel eller fuktkräm med SPF är MYCKET viktigt! Det skyddar dig från starka UV-strålar och förhindrar för tidig åldrande och rynkor. Någon av dessa SPF solskyddsmedel eller fuktighetsgivare skulle vara en utmärkt grund för ditt “no makeup” -utseende.

Produkt 2: Concealer

Hur man får sminkfri concealer: Tarte Shape Tape Concealer, Nars Concealer, Maybelline Fit Me Concealer, NYX HD Studo Photogenic Concealer

Från vänster till höger: Tarttejp – Ulta, Nars Radiant Creamy – Ulta, Maybelline Fit Me – Ulta, NYX HD Studio Photogenic – Ulta

Det andra steget är dölja mörka ringar och korrigera fläckar.

För att få den “felfria” huden som jag nämnde tidigare, använd din favorit concealer för att dölja fläckar, mörka ringar och färgkorrigera. (Concealer är en av våra sminkprodukter, så invester definitivt!) Se till att din concealer matchar din hudton så att den smälter in bra.

Produkt # 3: rodnad

Blush: Mac Blush, IT Cosmetics Bye Bye Pores Blush, Milani Baked Blush, Nars Orgasm

Från vänster till höger: Mac Powder – Ulta, Milani Baked – Ulta, IT Cosmetics Bye Bye Pores – Ulta, Nars Orgasm – Ulta

Blushen ger dig en naturlig glöd; är nyckeln till utseendet utan smink.

Var noga med att välja en rodnad som inte är för överväldigande och fungerar bra med din hudton. Målet är att se rosa och naturligt ut.

Produkt 4: Läppglans

Läppglans: Essence Shine Shine Shine, NYX Lip Oil, NYX Lingerie, IT Cosmetics Vitality Reviver

Från vänster till höger: Essence Sine Shine Shine – Ulta, NYX #thisiseverything – Ulta, NYX Underkläder – Ulta, IT Cosmetics Vitality 4-in-1 Reviver – Ulta

Eftersom vi använder mer naturliga produkter för resten av ansiktet, kan du polera upp ditt “no makeup” look lägga till din favorit läppglans! Prova en som är färglös eller en naturlig läppfärg som en av dessa.

Det kan vara svårt att hitta en läppglans som är återfuktande och inte klibbig, så jag har delat mina favoriter i den kategorin. En av dessa läppglansar eller oljor borde fungera riktigt bra för dig!

Produkt # 5: Klar Mascara och Brow Gel

Hur man får utseendet utan smink: Brow Gel & Mascara: NYX Brow Primer, Clear Mascara, ELF Brow Gel & Mascara, Elf Brow Primer

Från vänster till höger: NYX Eyebrow Primer – Ulta, Essence Lash and Brow Mascara – Ulta, Elf Lash and Brow Mascara – Ulta, Elf Brow Primer – Ulta

Nu är det dags för dina ögon! För att avsluta, fixa dina ögonbryn och fransar med en transparent produkt.

Personligen behöver jag något på mina ögonfransar så att jag kan känna att jag verkligen kan möta dagen. Dessa produkter är fantastiska eftersom de är transparenta, vilket innebär att de ger en illusion att du har perfekt preparerade fransar och ögonbryn.

* Bonus: Skin Perfector *

Skin Perfector: Maybelline Dream Fresh BB, Clinique Pore Refining Solutions, Perfekt Skin Perfecting Gel, Becca Shimmering Skin Perfector

Från vänster till höger: Maybelline Dream Fresh BB Skin Perfector – Ulta, Clinique Instant Perfector – Ulta, Per-fekt Skin Perfection Gel – Dermstore, Becca Shimmering Skin Perfector – Ulta

Om du känner dig nervös för att ha mindre täckning är ett tips att prova en hudperfektör! Dessa typer av produkter mjukar upp huden och gör att den känns så mjuk.

Du kan hitta dem utan färger eller nyanser så att din naturliga hudton kan lysa igenom. Lägga till en hud perfector hjälper dig att bli av med smink lätt.

Nåväl där har du det, din “ingen smink” makeup look!

Har du provat någon av dessa produkter? Finns det en produkt utan smink som du gillar? Jag skulle gärna höra från dig i kommentarerna nedan!