Guía de vestidos de verano 2020: vestido de verano blanco: vestido de verano blanco con mangas abullonadas de Banana republic, bolso de mano tejido, reloj dorado, sandalias de cuero marrón

Hur man designar de trendigaste sommarklänningarna 2020

College mode

Med maj nästan här kan jag knappt vänta med att få ut mina sommarklänningar. För att upphetsa dig också, idag delar jag en lista över de mest fashionabla sommarklänningarna 2020.

Nu är vi fortfarande långt ifrån sommar, men det borde inte hindra oss från att förbereda vår garderob. De flesta av oss är fortfarande på socialt avstånd, så för att hålla oss friska, varför inte titta på ljusare dagar fulla av vackra klänningar?

Puffade ärmar, rufsade minis och nattklänninginspirerade klänningar dyker upp i butiker överallt, och jag kan inte vänta med att testa dessa modetrender på våren sommaren 2020.

Nedan visar jag dig de trendigaste klänningarna för sommaren 2020, plus snygga sätt att utforma dem.

Hur man bär de trendigaste sommarklänningarna 2020

Puffärm

Sundress Guide 2020: White Sundress: Banana Republic Puff Sleeve White Sundress, Woven Tote Bag, Gold Watch, Brown Leather Sandals

Produkter: Klänning – Banana Republic, Pannband – J.Crew, Klocka – Nordgreen klockor, Basket Bag – Last Call Nieman Marcus, Sandaler – Madewell

Puffade ärmar har haft ett stort ögonblick de senaste säsongerna. Och i sommar går de fortfarande starkt.

Jag älskar puffärmarna – det ger en känsla av charm och femininitet till en klänning utan att vara över toppen. Är enkelt vitt nummer från Banana Republic är ett snyggt sätt att bära puffärmar i sommar.

En sådan luftig linne- och bomullsklänning kan kläs upp eller ner. Den är lätt och luftig, så den passar bra med enkla sandaler, en klassisk stil guldklockaoch a korgpåse.

Bär din klänning till stranden, till middag med vänner eller forma den på en avslappnad dag hemma.

Mini gingham

Unik vintage gingham mini-klänning, rosa puffigt pannband, rosa väska och broderade vita Keds

Produkter: Klänning – Unik Vintage, Pannband – ASOS, Väska – Unik Vintage, Skor – Keds

När du kammar ginghamDu vill undvika att se ut som en picknickfilt, men det är inte så svårt som det låter.

Är retroinspirerad miniblått och vitt Unik Vintage är ett utmärkt val. Det ger en romantisk och feminin luft tack vare dess inbyggda form och dess fluga. Avslappnad och luftig, du kommer att vara favorit i sommar i ginghamchecks.

För att utforma föreslår jag enkelt vita skor med ett element av kvinnlighet. Dessa tusensköna broderade skor från Keds är perfekta. Avsluta utseendet med en aning rosa genom att lägga till en vadderat pannband.

Vintage blommig

Sommarklänningar för 2020: & Other Stories blommig klänning med fina juveler, brun omslagsdräkt från Other Stories.  Ihopkopplad med Madewell-bruna sandaler

Produkter: Klänning och andra berättelser, Örhängen och andra berättelser, Halsband och andra berättelser, Handväska och andra berättelser, Skor: Madewell

Jag vet vad alla tänker, ”Vårblommor? Pioneer ”. Varje år blommigt tryck alltid är tillbaka på mode. För att vara ärlig är blommor alla ilska året runt, men vintage inspirerade blommor har en viss je ne sais quoi till dem som vi alla älskar.

Är flirtig mini med puffärmar av & Other Stories ger ett friskt andetag till detta mycket älskade utseende. En mjuk grön klänning dammad med små vita blommor ger en enkel och feminin atmosfär. Det är så lätt att utforma!

Håll den här lilla klänningen enkel genom att bära den med minimala tillbehör. Ett par strappy sandaler, Några känsliga smyckenoch a handväska de är allt du behöver.

Inspirerad nattklänning

ASOS nattklänninginspirerad klänning med J.Crew daisy pannband, Other Stories halsband och örhängen och bruna Madewell sandaler

Produkter: Klänning – ASOS, Pannband – J.Crew, Örhängen – och andra berättelser, Halsband – och andra berättelser, Skor – Madewell

Älskar det eller hatar det, nattklänning inspirerade klänningar De tar modevärlden med storm.

Personligen identifierar jag mig själv som en “grandmillennial”, jag älskar honom mer än någonting. Blommotryck, schweiziska prickbomullar, smockande, långa flytande silhuetter, det här är några av mina favorit saker.

Jag kan dock se hur det här låter som att du ser ut som ett spöke från julen … Om du vill se snygg ut i den här trenden, här är ett enkelt och sött utseende som inspirerar dig.

Är lätt bomull maxi från ASOS är känsligt och romantiskt. Det är ett sött exempel på nattklädestilen som inte går överbord. Det är flytande, nyckfullt och perfekt för att springa runt i ett blommafält (eller, låt oss inse det, bara slappa på däck utanför).

Förbättra den nyckfulla naturen hos denna maxi genom att lägga till ett enkelt par Flip flops och känslig Smycken. Detta skapar ett enkelt och bekvämt utseende som du vill bära om och om igen.

Vad tycker du om vår guide till sommarklänningar för 2020?

Hur ska du utforma dina sommarklänningar i sommar?r? Låt mig veta i kommentarfältet nedan!