Cómo Adultos - Alojamiento: Look Night Night

Hur man blir vuxen: 3 kläder att vara värd i ditt hem

College mode

Hosting, för mig verkar det som toppen av sofistikering och vuxen ålder. Du bjuder in människor till ditt hem, som är enkelt och rent, och du har vin eller cocktails redo för dina gäster som samlas med en handleden, och maten är utsökt och komplex men egentligen är det bara något. du slog. ‘

Efter att ha anordnat några middagar, låt mig berätta att så inte är fallet. Du lagar mat till sista minuten så att du kan roa dig utan att behöva arbeta som en slav på spisen, du har tillbringat dagen innan du städar och du har knappt tid att duscha, än mindre spendera en timme på att förbereda dig.

Jag gör att värdet låter som en absolut smärta, men det är verkligen ett nöje att ta med de människor du älskar till ditt hem (speciellt om du är en hemma som jag) för god mat och en bra tid. Men eftersom hosting har så många rörliga delar behöver du okomplicerade kläder som du kan ta på dig på ett par minuter, enkel smink du behöver inte ta hand om dig, smycken som inte kommer i vägen och en ny pedikyr för när du oundvikligen tar av dig dina skor, även om de “sätter ihop det hela”.

Om du är planerar att vara värd för människor i ditt hem i höst, här är några förslag till Vad ska man ha på sig:

Middagsparty

Hur man blir vuxen: Värd - Middagsfest hud

Produkter: Jumpsuit – Nordstrom, Necklace – Kendra Scott, Hairspray – Sephora, Nagellack – Macy’s, Örhängen – Macy’s, Lip fläck – Target, Slides – Ann Taylor Loft

Oavsett om det är en avslappnad lunch, en söndagsfamiljsmiddag eller en middagsfest med ditt arbetsbesättning, har middagar ofta de mest rörliga delarna och därför behöver de noggrant överväga vad du använder . jag älskar en vintage jumpsuit för detta ger de dig inte bara en trendig atmosfär, “Megan Draper underhållande på takvåningen”, men de är Bekväm AF, vilket innebär att du inte kommer att dra eller justera hela natten. Ett hektiskt men sofistikerat mönster döljer också lättare en matlagningsfläck än, till exempel, helt vit eller mjukgrå.

För tillbehör, välj uttalande örhängen och ett läckert halsband som inte är för långt så att du inte av misstag doppar det i någons pastasås eller dricker. Oxford Loafers De läser väldigt höst och är väldigt fashionabla just nu, men de är också lätta att börja om du blir trött på att ha skor runt i ditt hus, se bara till att röra upp din pedikyr med en ny färg kvällen innan, som juvel. tonad kricka som visas här.

När det gäller skönhet, välj en läppfärg eller fläckar istället för läppstift; På det här sättet får du lite färg utan att se alltför sminkad ut och du behöver inte röra över natten eller oroa dig för att färga tänderna med läppstift. Slutligen stoppa håret i en polerad toppknut och täta sugkoppen med lite hårspray; på det här sättet kommer ingen att äta ditt hår.

söndagsbrunch

Hur man blir vuxen: Hosting - Brunch Look

Produkter: Blus – River Island, skor – Shopbop, armband – Outnet, Contour Palette – Sephora, Salt Spray – Saks Fifth Avenue, Cardigan – MANGO

Söndagsbrunch hemma med dina bästa vänner är ganska låg risk när det gäller att klä sig, men du vill fortfarande se söt ut utan att se överklädd ut, och den linjen kan vara svår att hantera. Jag försöker sikta på en polerad “Jag gick till bondemarknaden precis innan det här”, som du normalt helgutseende men gillade, 20%, så att du kan se söt och bekväm ut utan att se ut som om du försöker för hårt.

Börja med en klassisk kombination av knapp och jeans, men med mode berör, som en sliten fåll på dina jeans och en dammig lila färg på din blus. En mjuk taupe kofta tar dig igenom ibland kyliga septembermorgnar, men kommer inte att svettas i varmt väder. En högklackad mula ser söt ut och lyfter det här enkla utseendet lite men är bekväm nog att bära hemma enkla silversmycken lägger till ett coolt element till ett varmt tonat utseende.

Avsluta med lite rodnad och kontur och lite Enkel strandvågor eller lockar, så att du kan spendera mer tid på att juicera apelsiner för att göra mimoser eller laga bacon (för att du måste äta bacon för brunch hemma, naturligtvis!)

Rendezvous på natten

Som vuxna - Boende: Look Night Night

Produkter: Läppstift (i sake) – Sephora, Eyeliner (i svart) – Sephora, Blus – Boohoo, Tights – ASOS, Kjol – Nordstrom, Ankelstövlar – MANGO, Parfym – Nordstrom

Oavsett om det är första gången du bjuder in din nya boo till middag, eller om du lagar en speciell middag för din partner i flera år, kan det vara förvånansvärt svårt att klä dig ut för en datakväll. Du vill titta söt och sexig, men du vill inte att det ska se ut som om du har försökt för hårt och vill vara bekväm i ditt eget hem. Du kommer förmodligen att göra något lite mer komplicerat, så du behöver lite rörlighet.

Parat med en svart topp med en chokerringning, en sexig pläd 90-tals minikjol får en sofistikerad uppdatering. Svarta tights ger dig viss täckning (och hjälper dig att övergå från denna outfit till att sjunka när temperaturen svänger), medan en tjock klackkänga ger dig lite lyft och sexig silhuett, men det är helt frivilligt om du inte vill ha skor hemma.

En mjuk mauve läppstift med uthållighet och färgning, som den här från Bite Beauty, kommer att dröja igenom middagen (och kanske en make-out-session), medan lite bevingad linjer spelar på den franska skolflickan med denna look. Avsluta med en sexig blommig doft, som det här lilla Byredo-numret.

Vad tycker du?

Vad tycker du mest om att stanna hemma? Vad bär du för att vara värd? Skulle du bära något av dessa utseende? Låt mig veta i kommentarerna nedan!