Hur man bär vita skor (inte sneakers)

Hur man bär vita skor (inte sneakers)

College mode

Sommaren är precis runt hörnet, och med den kommer en mängd nya trender som du har väntat på att prova. vita skor att vara en av dem.

Medan nästan alla har använt ett vitt (eller mestadels vitt) par sneakers någon gång, vita skor som är inte sneakers de är nytt territorium för många av oss, inklusive mig själv.

Och även om vita skor kan verka Svårt att dra av, jag har upptäckt att de faktiskt är ganska mångsidiga och att de lägger till ett element av skarp sofistikering till alla kläder (så länge du lyckas hålla dem rena, vilket åtminstone för mig är en helt annan historia!).

Fortsätt titta fyra utseende som innehåller vita skor; vem vet, det kan inspirera dig att prova trenden själv!

Kostym nr 1

Produkter: Klänning – Abercrombie & Fitch, Örhängen – BaubleBar, Solglasögon – South Moon Under, Sandaler – Belk, Ring – BaubleBar, Guldarmband – Yoox, Träarmband – Novica, Clutch – ASOS

Det enklaste sättet att lägga vita skor i sommargarderoben är att bära ett par Vit Flip flops, som de i detta luftiga blick från dag till natt.

Eftersom sandalerna strängt är i varmt väder, kommer det inte att kännas lika drastiskt att bära dem i vitt som, till exempel, ett par fotkängor (som vi kommer senare).

Detta är särskilt fallet när du parar ihop sandalerna med kläder och accessoarer som är helt eller oftast vita, som jag har gjort här. För att få utseendet, para ihop ett feminint vit midiklänning med ett par chic vita snörskor med en tjock häl.

Om du bär det här utseendet för dagen, lägg till ett elegant par Solglasögon och ett vackert vitaktigt halm i form av ett skal koppling.

Om du bär det här utseendet för natten, byt solglasögon för några uttalande gör smycken, som dessa magenta örhängen med pärlstavs tofsar och druzy ring, samt några unika armband i metall och trä.

Kostym 2

Produkter: T-shirt – J.Crew, Shorts – Banana Republic, Solglasögon – Nordstrom Rack, Bälte – Macy’s, Loafers – Nordstrom, Örhängen – J.Crew, Armband – Bloomingdale’s, Tote – Century 21

Om din stil är mer vågad, varför inte prova ett par vita loafers med din mer färgglada kläder? Detta kommer att skapa en fantastisk kontrast, plus skärpan i vitt kommer att balansera djärva kläder och skapa ett roligt men inte klibbigt utseende.

Låt oss nu analysera det här utseendet:

För att börja, sätt på en söt slogan T-shirt i ett par neon-magenta Shorts, betonar midjan med en klassisk och enkel brun fläta. bälte.

Sätt sedan på en ljus sommar Smycken, som inkluderar flerfärgade kristallknoppar och ett utsmyckat vänskapsarmband. (Obs! Förvara smycken i högst tre delar, annars riskerar du att titta över toppen.)

Lägg till slut lite glatt gul Solglasögon och ett broderi tote (bonus: den här är reversibel!) för ett preppy-boho-utseende som säkert kommer att sticka ut.

Outfit # 3

Produkter: Jacka – Gap, D’Orsay Flats – Target, Top – Gap, Kjol – Gap, Örhängen – J.Crew, Ring set – Target, Bag charm – Madewell, Armband – Shopbop, Halsband – Madewell, Bag – och andra berättelser

Denna tysta outfit är perfekt om du vill integrera vita lägenheter, som dessa cutout d’orsay – i ditt utseende på ett subtilt sätt.

A övre denim topp Det är ett enkelt alternativ för varmt väder som passar med många saker; Jag gillar personligen tanken att bära den med mer denim. Här har jag lagt till en vit kjol fram.

Om det blåsar, lägg dig i en avslappnad olivgrön jacka med gnistrande broderi.

Rolig prydnadssakersom dessa coola pärlstav örhängen, söta stapelbara korallringar och ett boho halsband, är perfekta för att lägga till speciella detaljer till din ensemble, medan en knäppa kaktus väska hänge sticker ut snyggt mot en värdig investering läder axelväska du kommer att ha de närmaste åren.

Kostym 4

Produkter: T-shirt – Bloomingdale’s, Hobo Bag – Mango, Scarf – Nordstrom Rack, Shorts – H&M, Ankelstövlar – ASOS, Örhängen – Nordstrom Rack, Ring – Nordstrom Rack, Armband – Shopbop, Hat – J.Crew Factory, Sandaler – Zappos

Även om Caitlyn redan skrev en artikel om vita klumpiga stövletter i hälenJag var definitivt tvungen att nämna dem här. De är en viktig trend för sommarsäsongen.

Om du föredrar att lagra stövlar under de kallare månaderna har jag också tagit med några vita Birkenstock-sandaler i det här utseendet. De skulle se lika bra ut som stövlar och kosta lite mindre.

Börja med en klassiker kombination av jeansshorts och t-shirtoch bygga på det genom att lägga till en lätt oändlighet scarfvars vackra blå färg och slipsfärgstryck är smickrande för alla.

Låt din outfit se ut ännu mer genom att lägga till ett ombréblått omslag armbandsamt strukturerade bågar och en geometrisk burring.

För att avsluta utseendet, sätt på ett sött sugrör panama hatt och ta en nigga som går med allt trampväska.

Vad tycker du?

Gillar du utseendet på vita skor? Om så är fallet, kommer du att bära dem i sommar? Och viktigast av allt, hur håller du dina vita skor snygga och rena? Låt mig veta i kommentarerna!