Imagen de modelo con bailarinas de cuero brillante con cordones Daria y lazos de cinta beige de Tabitha Simmons, a través de NET-A-PORTER

Hur man bär snörning ballerinor

College mode

Bild på Tabitha Simmons 'Daria snörning i blanka läderballerinor med beige bandbågar via NET-A-PORTER

Elegant, feminint och elegant: vad mer kan du be om i en sko?

Under de senaste säsongerna har märken inspirerats av den vackra balettvärlden – från eleganta kroppsdräkter till extravaganta tyllkjolar, det är nu lättare än någonsin att kanalisera din inre ballerina!

Men en ballettinspirerad trend som särskilt har fångat min uppmärksamhet är ballerinor med snören, särskilt platta skor med band som knyts vid fotleden som om de vore balettskor. Och ända sedan jag såg de vackra avancerade versionerna av designers som Miu Miu och Ballet Beautiful, visste jag det hade för att få mig ett par!

Lyckligtvis har billigare återförsäljare som Zara och ASOS börjat sälja sina egna versioner av snörade ballerinor, vilket gör det enkelt för alla att delta, oavsett budget.

Fortsätt rulla för att se fyra sätt att utforma ballerinor med snören som kommer att inspirera dig att införliva ballerinamode i din garderob.

Ballerinor med snörning: outfit nr. 1

Produkter: Klänning – Gap, Manschett – Barneys Warehouse, Halsband – Nordstrom Rack, Mössa – Kohl’s, Flats – Saks Off 5th, Örhängen – Nordstrom Rack, Väska – Forever 21

Oavsett om du kör ärenden eller träffar några vänner för brunch, det här avslappnad men modern klädsel det är det perfekta sättet att integrera knutna ballerinor i din dagliga garderob.

Jag valde dessa ganska blekrosa ballerinor eftersom de ser ut som traditionella balettskor och skulle se bra ut med nästan vilken outfit som helst.

När det gäller resten av utseendet, sätt bara på en t-shirt klänning, ta en snygg vit hink väskaoch komplettera med delikat Smycken; detta läckra armband (som i skrivande stund är 40% rabatt på 29 $ i detaljhandelspriset), det här boho-månen och stjärnbågens halsband och dessa söta örhängen är perfekta för att lägga till subtil gnista som helhet.

Slutligen, sätt på Panama stråhatt för att skydda ditt ansikte från sommarsolen.

Snörning upp balettskor: Set nr. 2

Produkter: Klänning – ASOS, Örhängen – Nordstrom Rack, Nagellack – Macy’s, flytande läppstift – Color Pop, Armband – Nordstrom Rack, Clutch – Accessorize, Flats – Topshop

Vem säger golven att ha vara avslappnad? Om du har en speciell händelse och du inte gillar att bära klackar, är det ett par snörskor i satin så elegant; För att inte tala om att de är oändligt bekvämare!

För en rolig look som säkert kommer att sticka ut (på ett bra sätt!), Para ihop dessa dämpade grönblå ballerinor från Topshop med en feminin ljusrosa spets utsvängd klänning. (Tänk på att det här är en splurge, men om din stil är feminin och du har många evenemang i sommar, skulle jag säga att det är definitivt en lönsam investering.)

Lägg sedan till lite bana böjda stångpinnar och a ädelstenarmband med en modern och gammal touch.

Välj en blek neutral nyans koppling för att hålla fokus på dina skor och klänning och avsluta utseendet med en liten svepning matt rosa flytande läppstift och ett subtilt skimrande himmelblått nagellack.

Snörning upp balettskor: Set nr. 3

Produkter: Topp – Bloomingdale’s, Solglasögon – Nordstrom Rack, Bälte – skor.com, Shorts – Gap, Halsband – J.Crew Factory, Armband – Nordstrom, Örhängen – Nordstrom Rack, Lägenheter – Zappos, Väska – Nordstrom Rack

Denna outfit är det perfekta exemplet på hur man tar med dansare till klassen, om du är i skolan under sommarsemestern, eller till och med om du är hemifrån. Även detta utseende, med sitt endast snörning denim lägenheter, det är ett utmärkt sätt att prova denimtillbehör om du inte redan har gjort det.

Börja med att stoppa in en sofistikerad rufsig blus i ett par hög midja jeansshorts. Lägg till en trevlig slipsbälte för att betona din midja.

Nu till smycken: Jag valde den här chic uttalande halsband eftersom det skulle se bra ut mot outfitens blå toner; marquiseörhängen med guldkristallutsmyckning och en fresco krokdetaljarmband lägg till mer visuellt intresse för ensemblen.

Sätt på ett par klassiker svarta solglasögon och ta en tur med allt väska i konstläderOch du är redo att gå!

Snörning upp balettskor: Set nr. 4

Produkter: Klänning – ASOS, Nagellack – Target, Armband – Rack Nordstrom, Örhängen – BaubleBar, Clutch – Lord & Taylor, Flats – Lord & Taylor

Jag har sparat mer dramatisk Se slutligen, och som outfit nr. 2, denna uppsättning är ett exempel på hur man bär ballettskor för en utekväll; faktiskt dessa underbar guld- och svarta ballerinor ser perfekt hemma när de är parade med en cocktail / svart slips klädsel.

Även om det kommer att vara Se som om du har spenderat mycket tid på att klä dig i den här outfit är det faktiskt så enkelt att sätta ihop!

Bara ta på dig en fantasi spets och tyll midiklänning. (Precis som klänningen i set 2 är den här lite dyr, men det faktum att du kan para ihop det med nästan vilket tillbehör som helst och bära det året runt gör det till en smart splurge.)

Lägg sedan till ett vintage-blomma armband och några eleganta pärlörhängen.

En låg profil svart koppling det är alltid ett säkert alternativ, med tanke på att de platta skorna som jag inkluderade i denna outfit har ett mer extravagant utseende (men ta gärna en djärvare tote väska om du känner dig modig).

Slutligen måla dina naglar en klassisk äkta röd färg för en färg.

Vad tycker du?

Skulle du ha slipsdansare? Inspirerar dansvärlden din garderob? Om så är fallet, vilken typ av dans inspirerar dig? Låt mig veta i kommentarerna!