Cómo usar labios rosas

Hur man bär rosa läppstift

College mode

Hur man bär rosa läppar

Natalie Portman, Emma Stone och en rockmodell med rosa läppar | Foton: ELLE

Hetrosa läppar De har varit en växande skönhetstrend nyligen, sett på landningsbanorna och bland kändisar, och det verkar som om de bara ökar i popularitet i våras.

Men som med all den snygga skönhet som du ser på landningsbanorna, kan det verka som att det här inte är ett utseende som passar vardagligt. Men om du följer rätt steg tror vi att det är absolut möjligt rocka hetrosa läppar utan att titta helt över toppen! Vill du veta hur? Fortsätt läsa!

10 tips för att bära hetrosa läppstift

En sådan livlig läppfärg kan vara ganska svår att dra, men om du är djärv nog att ta steget, här är några saker att tänka på:

  • Håll det enkelt! Med en så ljus läppfärg vill du vara säker bli mjuk med ögonmakeupspeciellt om du planerar att bära detta som en avslappnad look för dagen.
  • I samma rad, se till att du inte går överbord med rodnad. För mycket rosa i ansiktet kommer inte att se bra ut för någon! Om du bär rodnad, försök att välja en nakenfärg.
  • Även om det naturligtvis inte finns någon “regel” som säger att du inte kan bära djärv läppstift under dagen, Om du är osäker kan du spara det här utseendet på kvällen, särskilt om du har valt en ljusare fuchsia-nyans.
  • Hot pink läppstift är också ett bra alternativ för de nätterna när du vill ha något sassy och sassy, ​​men inte vill ha ljusröda läppar. Det är också ett perfekt vår- och sommaralternativ till en klassisk röd läpp.
  • Få rätt nyanser. När du väljer ett läppstift vill du välja en med blå undertoner om du har svalare hud och om du har varma undertoner är det bättre lämpligt för något mer orange eller rött.
  • Många människor kommer att berätta att ljushåriga människor inte kan rocka ljusrosa toner, men det är uppenbarligen inte sant (se Emma Stone ovan – felfri!). Om du vill prova det här utseendet, prova det, du lever bara en gång! Om det är något du vill ha på dig och du gillar hur det ser ut, oroa dig inte om någon annan tycker att det passar dig eller inte.
  • Att ha på sig en så dramatisk läppfärg i ansiktet är inte något alla borde försöka. Se till att du har självförtroendet att dra av den, och om du inte känner dig bekväm att bära den, gör det inte. Det är ingen mening att köpa något bara för att det är varmt om du känner dig helt löjlig med det offentligt!
  • Om du vill ändra din skönhetsrutin och komma ut ur din komfortzon (jag vet inte om dig, men jag lutar mig i allmänhet mot läppstift som är ganska lika), är en hetrosa nyans en bra idé. Var inte rädd för att experimentera med ditt utseende!
  • Prova innan du köper. Det är alltid en bra idé att prova läppstift innan du köper dem, eftersom det är en chans att köpa dem blinda – du kan aldrig vara 100% säker på att färgen passar dig! Så gå över till Sephora eller en sminkdisk och testa.
  • Det är bäst att testa färg i naturligt ljus snarare än att förlita sig på varuhusbelysning. Begär ett prov eller be en säljare att prova det på dina läppar så att du kan se det senare.

Varmrosa läppstift väljer

Om du tycker att det här är en stil du vill prova, överväga att välja en av dessa fantastiska nyanser:

Varmrosa läppstift

Ovan: MAC Chatterbox; Clinique Extreme Pink; Illamasquas Fabel; Maybelline Fifth Ave Fuschia; Sephora Maniac Mat 01,

Nederst: MAC Girl About Town; YSL rosa firande; MAC Show Orchid; NARS Schiap; YSL provocerande rosa; NARS Cartago

Vad tycker du?

Är det en trend som du är villig att anta, eller tycker du att utseendet är för “där ute” att bära i vardagen? Om du redan provat det här utseendet, hur bar du det? Någon färg som du personligen rekommenderar? Föredrar du en hetare, djärvare rosa, som fuchsia, eller är en mjukare Barbie bubblegumrosa mer din stil? Låt oss veta!

Ursprungligen publicerad den 20 maj 2011

Läsarinteraktioner