Botas de lluvia naranja

Hur man bär regnstövlar

College mode

Orange regnstövlar

Jag köpte inte mitt första par gummistövlar tills jag kom på college (trots att jag var från regniga Seattle). Något om att stampa runt campus i regnet, försöka undvika pölar och leriga klumpar av gräs, gjorde det bara till en nödvändighet.

Även om regnstövlar är avsedda att vara praktiska, kan de (som regnrockar) verkligen också vara i stil. Med så många färger och stilar borde alla kunna hitta ett par som de gillar.

Om du inte är säker vad du ska ha på dig med dina regnstövlar, eller om du inte är övertygad om att de kan se söta och snygga ut, kolla in de tre kläderna nedan. De hjälper dig att bli inspirerad när nästa regniga dag anländer:

Klassiskt elegant

Hur man bär regnstövlar: röda stövlar, smala jeans, randig t-shirt, trenchcoat, halsband

Produktinformation: Rock – Ruche, Top – JCPenney, Jeans – H&M, stövlar – Zappos, väska – DSW, halsband – Modcloth

Regnstövlar kan se lite klumpiga ut, men det är lätt att klä dem i rätt bitar. För en klassisk och sofistikerad atmosfär (med en touch av nautisk elegans), para ihop en marinblå randig tee, blå jeans och röda regnstövlar. Välj ett intressant halsband, som den här geometriska träversionen. Polera upp saker med en klassisk trenchcoat och dubbad handväska.

Alla bundna

Hur man bär regnstövlar med vadderad väst, chambrayskjorta, hatt, örhängen

Produktinformation: Skjorta – Aeropostale, byxor – H&M, stövlar – DSW, väst – mango, örhängen – Lucky Brand, hatt – Nordstrom

Denna look har en mer informell luft, hämtad från pojkarna. Prova en jeansskjorta med olivgröna lastbyxor och i stället för de traditionella regnstövlarna, lägg till ett svart par med snören. Sätt på en vadderad väst och mönstrad mössa för lite värme, och för smycken, välj några enkla örhängen.

Hoppa i pöl

Gröna regnstövlar röd jacka

Produktinformation: Klänning – Boohoo, jacka – Target, stövlar – DSW, väska – Dorothy Perkins, strumpor – Windsor Store, ringar – ASOS

För en rolig, ungdomlig look som går tillbaka till dina dagisdagar, para ihop en blommig klänning med en ljus regnjacka. Släpp sedan på ett par knähöga strumpor under dina favoritregnstövlar. (Jag gillar det här mossgröna paret.) Tillbehör med enkla guldringar och en brun axelrem.

Tankar

Bär du regnstövlar? Hur skulle du utforma dem? Vilken outfit är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna!