Mujer vistiendo un vestido de manga abullonada bordado sentado afuera sobre una manta y sosteniendo una rodaja de sandía

Hur man bär puffärmar (plus tre snygga outfitidéer!)

College mode

Kvinna som bär en broderad puffärmklänning som sitter utanför på en filt och rymmer en skiva vattenmelonJu större ärmar, desto bättre!Via Urban Outfitters

de puff ärm trend det har varit “in” ett tag. Och nyligen har jag märkt att puffade ärmar blir mycket mer populära och dyker upp alla typer av delar, från t-shirts till klänningar och tröjor. De kommer också in olika storlekar, från knappt poofy till full-on, stjäla showen på ett stort sätt! Det betyder att oavsett din stil och preferenser finns det en puffärmbit för dig!

På grund av deras något teatrala utseende är det dock lätt att puffa ärmar som “osmickrande” eller “överst”.

Men rabattera inte puffade ärmar innan du testar dem! Jag trodde också att puffade ärmar kanske inte skulle fungera för mig. Jag var rädd att de skulle få mina axlar att se för stora och därför oproportionerliga för resten av min kropp. Även om jag hade fel!

Nu är jag en puff-manga-omvandlare. Här är ett par hjälpfulla tips som du kan använda för att ta reda på det hur man får trenden att fungera bättre för dig!

Tips för att bära puffade ärmar

  • Tänk på den ärmstorlek du vill ha. Som nämnts ovan kan puffade ärmar variera från små till skrymmande. Så det är en bra idé att tänka på hur mycket volym du vill innan du bestämmer dig för en puffärm.
  • Tänk på var volymen är koncentrerad. Ärmar med det mesta av volymen / poofiness koncentrerad nära axeln (som de ovanpå) kommer att göra dina axlar bredare än de är naturligt. Tvärtom, ärmar med volymen fördelad jämnare (som de i denna topp) ger en mer balanserad silhuett.
  • Tänk på vad du har på dig mer. Om du har en blus med puffärmar är det viktigt att överväga vilken typ av byxor du kommer att matcha. Om du vill att blusens ärmar ska sticka ut mer, para ihop den med en stramare botten (till exempel skinny jeans eller en pennkjol). Men om du letar efter ett mer enhetligt utseende, välj också byxor med mer volym (till exempel flared jeans eller A-linjekjol). Slutligen, kom ihåg att du kan behöva experimentera lite för att hitta en kombination som fungerar för dig.

Okej, nu när du vet vad du ska leta efter när du köper och stylar puffärmar är det dags att dyka in i de kungliga kläderna!

Puffärmdräkter: # 1

Hur man kombinerar puffhylsuppsättning n.  1 med en puffärmutslagsplats, tjocka sneakers, ko-tryckväska, korta jeans

Produkter: Topp – Zara, väska – Urban Outfitters, Sneakers – Urban Outfitters, Jeans – Urban Outfitters, Hair Clip Set – Frasier Sterling, Armband – Revolve, Choker – Revolve, Läppglans – Glans

Denna fantastiska uppsättning puffärmar inspirerade av 90-talet är en fantastisk introduktion till puffärmarnas värld. Trots att toppen är elegant är resten av utseendet avslappnad, vilket gör den lämplig för vardagskläder.

För att få utseendet, stil a rolig och feminin topp med puffärmar med ett par svarta klippta fläckar.

Lägg sedan till lite gnista med ett elegant guld chokerhalsband, ett sött fjärilsarmband och flera söta hjärtformade hårklämmor.

A knäppt ko-tryck crossbody väska det är ett modernt sätt att bära dina väsentligheter. Men för att hålla utseendet jordnära är det en bra idé att balansera det med enklare skor, som dessa. klassiska Reebok sneakers.

För att slutföra ditt utseende, svep några holografisk läppglans, som den här supersöta just släppta av Glossier. Och så är allt klart!

Puffärmdräkter: # 2

Hur man bär puffärmset n.  2 i en puffärmad jumpsuit, tossor och läppstift

Produkter: Jumpsuit – Asos, Clutch – Zara, Boots – Urban Outfitters, Heeled Sandals – Zara, Örhängen – Frasier Sterling, Ring Set – BaubleBar, läppstift – Zara

För det här nattklara utseendet bestämde jag mig för att slänga in en puff ärm jumpsuit i blandningen. (PS: det här stycket är perfekt att bära både nu och falla!)

För att stjäla det här stilrena och sofistikerade utseendet, börja med att para ihop jumpsuiten med neutrala ankelstövlar i lackläder eller sandaler med sköldpaddatryck och klackberoende på klimat och / eller vilken typ av estetik du väljer.

Ta sedan en extra stor kopplingsväska i guld. När det gäller smycken, visa att mindre är mer med överdimensionerade hjärtformade ringar och a vågad ringduo.

Lägg allt ihop med en hetrosa matt läppOch du är redo att dansa hela natten med stil!

Puffärmdräkter: # 3

Hur man bär puffhylsan n.  3 med puffärmklänning, vita fotkängor och stickad väska

Produkter: Klänning – Urban Outfitters, Ankle Boots – Handtag, Örhängen – Anthropologie, Ring – Frasier Sterling, Armband – Revolve, Halsband – Shopbop, Parfymolja – Anthropologie, Tote – Anthropologie

Om du gillar en bra prärieflicka-referens, kommer du att älska denna söta och romantiska outfit! (För att inte nämna detta puff ärm klänning Det skulle se så söt ut i regnstövlar på hösten!)

För att återskapa detta utseende, börja med att ta på dig en vacker, puffärmad klänning med blommönster. Sätt sedan på ett par vita fotkängoroch ta en pärlstavsväska.

Eklektiska smycken – som pärlörhängen, en forntida-inspirerad babyring, ett pärlstavsarmband och ett snyggt hjärthalsband – det lyfter verkligen utseendet.

Slutligen, använd några träig parfymolja förpackad i en vacker flaska som skulle se perfekt ut på alla byråer. Och voilà, ditt utseende är komplett!

Vad tycker du?

Skulle du ha puffade ärmar? Om så är fallet, föredrar du mindre eller större ärmar? Hjälpte råd i den här artikeln dig?

Låt mig veta i kommentarerna!