cuatro formas de llevar un mono

Hur man bär overall

College mode

fyra sätt att bära en jumpsuit

En populär trend som ses nästan överallt när varmare väder slår in, apor de är ett snabbt och roligt sätt att väcka din garderob.

Oavsett om du föredrar en skräddarsydd snitt eller en bred benstil, är den här klänningen och byxkombinationen ett utmärkt sätt att uttrycka din personlighet genom din stil eftersom det är en tom duk för massor av olika kläder.

Jumpsuits kan ibland vara svåra att utforma, speciellt om du inte är vana att bära dem eller bara har testat sådana som inte passar din personliga stil. Men de kan nästan alltid utformas på många olika sätt och för många olika tillfällen.

Nedan är fyra sätt att utforma aporSå om du är stressad över att du vill lägga till den här produkten i din garderob men har minsta aning, så här är det.

Monkey kostym en

Motellblommig jumpsuit med mocka sandaler och handväska, silversmycken

Produkter: Mono – Forever 21, Sandaler – Steve Madden, Ringar – Kohl’s, Örhängen – Kohl’s, Handväska – H&M

Denna Forever 21 jumpsuit innehåller sömlöst vår- och sommarmönster med djupa, svala toner, vilket gör den till en perfekt match för de kallare vårdagarna / sommarnätterna.

För att hålla fokus på det vävda trycket parade jag ihop jumpsuiten med grå tillbehör. Jag valde specifikt sandaler i mocka-mocka och en faux-mocka-väska eftersom materialet har ett lugnt och balanserat utseende för att kompensera för det djärva trycket.

Silverringar och örhängen är mångsidiga bitar i vilken garderob som helst, men att kombinera dem med den här jumpsuiten ger ett extra stilelement, vilket gör ensemblet helt polerat.

Monkey kostym två

Olivgrön jumpsuit med guldsmycken, solglasögon och stilettos

Produkter: Jumpsuit – Forever 21, halsband – Tobi, armband – Nordstrom, solglasögon – Forever 21, klackar – Lulu’s

Stjärnan i denna outfit är denna slående rundhalsade jumpsuit med vida ben från Forever 21. En av mina favorit saker med denna jumpsuit är dess avslappnade känsla. Det passar inte kroppen och hänger löst, så att stycket kan fungera som en avslappnad eller klädd outfit.

För att arbeta med den djupa olivgröna färgen på jumpsuiten valde jag guld och nakna accenter. Det skiktade hängehalsbandet ger djupet och dimensionen till utseendet, medan armbandet ger en fin finess.

För att avsluta utseendet från topp till tå hittade jag klackar som matchade solglasögonen. Denna färgkombination skapar en balanserad och rolig outfit för flera tillfällen.

Monkey set tre

Gul beskuren jumpsuit i kombination med ljusbruna sandaler, handväska och guldsmycken

Produkter: Jumpsuit – Charlotte Russe, Sandaler – DSW, Solglasögon – Forever 21, Handväska – DSW, Halsband – Forever 21, Anklet – Forever 21

Denna knutna utklädda jumpsuit från Charlotte Russe välkomnar varmt väder med sin ljusgula nyans.

På grund av jumpsuitens v-ringning och djärva ton, parade jag ihop den med tillbehör i mjuka bärnstensfärgade och solbruna toner. Varje tillbehör flyter på sitt unika sätt, men alla lyckas hålla romperen i rampljuset.

Jag älskade detaljerna på väskan och tyckte att den passade perfekt för den avslappnade dräkten. Men för ett mer elegant utseende kan du byta upp det med en enkel solbränd totepåse som den här.

Ankelarmbandet ger utseendet en extra touch av glamour; Som en bonus ersätter den också behovet av en manschett så att du kan undvika att oavsiktligt haka fast romperen.

Monkey set fyra

Produkter: Jumpsuit – Forever 21, Necklace – Jewelry.com, Armband – Jared, handväska – Neiman Marcus, klackar – Kohl’s

Den här randiga jumpsuiten från axeln från Forever 21 är den perfekta looken på date night. Även om du kunde klä upp den med en floppy hatt, en crossbody väska och sandaler, designade jag den för en utekväll eftersom det var något med det som sa att jag skulle göra det mer speciellt.

För att hålla utseendet minimalt och neutralt kan vi lägga till subtila rosa i hela kläderna i form av en väska, ett armband och ett halsband. Slutligen lade jag till de svarta klackarna för att komplettera kläderna och matcha ränderna på jumpsuiten.

Tankar

Jag har klädd i overall nyligen och kan inte få nog av dem! Hoppas att dessa jumpsuit-uppsättningar hjälpte dig med några stilidéer. Hur vill du utforma dina overall? Lämna en kommentar nedan.

Tags:, ,