College Fashion

Hur man bär mönstrade skinny jeans

College mode

Mager jeans och tryckta halsband

Använd mönstrade byxor, särskilt tryckta skinny jeansDet kan verka som en utmaning på sommaren. Men även om det är 99 grader ute där jag är, fryser mina klassrum helt! Jeans är ett utmärkt alternativ för min situation, men att ha blå jeans hela tiden kan vara väldigt monotont. Det är därför jag föredrar tryckta byxor, de är roliga och fulla av personlighet!

Mönstrade skinnies anses i allmänhet vara en höst- och vinterklammer, men jag skulle vilja utmana dig att bära dem också på sommaren. Ner, Jag visar dig några sätt att bära mönstrade skinny jeans den här säsongen:

Ta 1: Gå aldrig fel med neutrala

Tryckta skinny jeans med neutrala

Neutraler kallas neutrala av en anledning: de går med allt! Har på sig en neutral topp med djärv tryckt botten är en beprövad och sann kombination, men det kan tyckas lite säkert och tråkigt. Låt oss krydda det.

Ta 2: Neutral + Statement Necklace

Mager jeans och tryckta halsband

Okej jag förstår. Du känner dig inte bekväm att komma ut ur den neutrala lådan. Det är okej. Tillbehör kan ge en hel del personlighet till en outfit; trots allt är det de små sakerna som betyder något. jag älskar uttalande halsband eftersom de lockar ögat uppåt. Det betyder att allt fokus inte är på mönstrade byxor, vilket skapar ett mer balanserat utseende. Glöm inte heller spela med olika strukturer, som jag gjorde med virkade toppen till höger.

Ta 3: Denim + Neutrals + Statement Necklace

Skinny jeans med tryck och denim

Du kan inte gå utanför dessa dagar utan att se denim överallt. I gräset, i träden, på vägarna är det okej, kanske inte så mycket, men du förstår poängen. Var det sommar eller höst Lager är bra för övergång från utsidan till insidan.. Koppla ihop tryckta jeans med en jeansjacka eller skjorta är en ny syn på denim-på-denim-trenden det är långt ifrån ett modefel.

Tankar

Hur bär du mönstrade skinnies på sommaren? Vad tycker du om dessa utseende? Skulle du använda någon av dem? Låt mig veta hur du bär din nedan!