Un conjunto de conjunto de una chaqueta lila, un vestido rosa con tirantes finos, mocasines dorados, un collar llamativo lavanda y un reloj dorado.

Hur man bär melodramatisk lila

College mode

Hur man kombinerar melodramatisk lila

Först var det Millennial Pink. Då var det Gen-Z Yellow. Nu är det Melodramatic Purple’s tur i rampljuset.

Denna dramatiska namnskugga är en lila violett populär av Lorde (och uppkallad efter hennes album Melodrama). Och det är verkligen inte konstigt att lila är nästa nyans att fånga. Pantones årets färg var trots allt Ultra Violet. Enda Tänk på Melodramatic Purple som den mer känsliga systerfärgen till Ultra Violet. Ultra Violets pop ger det en wow-faktor, men Melodramatic Purple förmedlar en viss överflöd som är, ja, dramatisk.

Melodramatic Purple är lynnig och samtidigt attraktiv, till skillnad från andra mörkare nyanser av lila. Det är vanligtvis på den rosigare sidan av lila, vilket gör att den skiljer sig från den typiska lavendel som du kanske har sett någon annanstans.

Det är en del av det som gör Melodramatic Purple, Millennial Pink och Get-Z Yellow till så fascinerande färger. De är specifika men flexibla så att du automatiskt känner igen dem när du ser dem.

Om du älskar den mjuka, drömmande färgen på Melodramatic Purple men inte vet hur du ska integrera den i din garderob, här är några idéer.

En dröm i satin

En ensembleuppsättning av en lavendel satin långärmad topp, svart minikjol, rosa flygare och bakre mulor.

Produkter: Blus – ASOS; Kjol – Boohoo; Mules – Amazon; Solglasögon – Mål

Satin är ett spektakulärt tyg. Med en elegant satinblus kan du fördubbla dramatiken i melodramatisk lila, medan du fortfarande ser lämplig ut för varje dag. Gör ett uttalande utan att vara överväldigande.

Den höga urringningen och de puffade ärmarna på denna topp gör den särskilt elegant. Koppla ihop den med en snygg minikjol och snygga mulor för det perfekta utseendet för en natt eller dag i staden.

För att göra den glamorösa känslan av detta utseende välj en neutral färg för de andra delarna av din outfit. Lägg till några tonade flygare, en annan Lorde-favorit, för att avsluta utseendet.

Tillbehör för dagar

En ensembleensemble med en blå och vit blommig klänning och lavendel tåklackar, satin choker och koppling.

Produkter: Koppling – ASOS; Klänning – H&M; Choker – H&M; Skor – Boohoo

Om du inte är säker på att prova Melodramatic Purple kan det vara en bra utgångspunkt att prova på dina tillbehör. Många tillbehör kan ge drama till en enkel outfit. När tillbehören är i samma färg, särskilt en mer dämpad som Melodramatic Purple, kan outfit också se mer elegant ut.

Till exempel är den här söta blommiga klänningen bra på egen hand för ett evenemang som inte är för snyggt. Men när du lägger till Melodramatic Purple-tillbehör ser det direkt ut mer lämpligt för ett evenemang som en sommarträdgårdsfest eller en väns födelsedagsbrunch.

Blåsig skönhet

En uppsättning lavendelbyxor, gul crop topp, vita sneakers, lavendel tofsörhängen och gula gummier.

Produkter: Byxor – Boohoo; Sneakers – H&M; Ovan – Topshop; Scrunchie – Free People; Örhängen – Francesca’s

Har du tittat på de roliga och färgglada byxorna som du ser bärs av dina favoritmode Instagrammers? Nu kan det vara dags att ta med ett par i din garderob, och Melodramatic Purple är den perfekta nyansen för att hjälpa dig att göra det. Ett snyggt och lätt byxbyxa som dessa ger dig hela känslan på gatan.

Denna outfit visar också hur du kan kombinera Melodramatic Purple med andra färger för att skapa en look som sticker ut. Det behöver inte vara den enda ljusa färgen i din outfit. Att para ihop det med fantastiska nyanser som gult eller rött kommer verkligen att göra din ensemble markerad.

Denna kombination av en solig crop top och en söt scrunchie ser bra ut med Melodramatic Purple. Dessutom kan den scrunchy dra tillbaka håret för att visa upp ett sött par matchande lila örhängen.

Professionell chic

En uppsättning av en lila jacka, en rosa klänning med spaghettiband, loafers i guld, ett lavendelhalsband och en guldklocka.

Produkter: Jacka – Amazon; Klänning – Boohoo; Skor – ASOS; Halsband – från Francesca; Klocka – Francesca’s

Professionell klädsel behöver inte vara tråkig, speciellt när man lägger till en dos Melodramatic Purple. En färgstark jacka som den här kan verka som ett riskabelt köp, men det passar bra med flera färger. Du kan betona den delikata sidan av Melodramatic Purple med vit eller blekrosa, som klänningen i det här utseendet. Det kommer också att göra en svart eller mörkblå outfit sticker ut. Om du känner dig ännu roligare kan du använda den med grönt eller gult, särskilt för en mindre formell situation.

Det bästa med att äga en Melodramatic Purple-jacka är att du inte behöver oroa dig för tillbehör. Du kan helt enkelt lägga till ett uttalandehalsband och / eller något elegant och praktiskt, som en klocka. Ta på dig dina favorit neutrala professionella skor så är du klar!

Vad ska man göra du tror?

Är du besatt av Melodramatic Purple? Använder du det redan eller har du andra idéer för hur du gör det? Låt mig veta i kommentarerna nedan!