College Fashion

Hur man bär mamma jeans – De bästa söta och bekväma outfitidéerna

College mode

Hur man bär mammas jeans - våra favorittips och idéer för mammas jeans, söta och bekvämaJeans: Urban Outfitters

Eftersom många av oss stannar hemma är det nu den perfekta tiden att åka till den mest bekväma jeansstilen av alla, mamman jean. Dessa jeans designades för komfort och lätthet, med snitt i hög midja och löst sittande silhuett.

Dessa jeans är en garderob för alla. Det spelar ingen roll väder eller årstid, mamma jean är perfekt för att slappa runt i huset medan du fortfarande känner dig trendig. Om du stylar dessa jeans korrekt får du den perfekta kombinationen av stil och komfort.

Vi vet att det finns många sätt att spendera din tid hemma, så vi har sammanställt några tips om hur man bär mamma jeans på informella dagar, med outfitidéer för olika tillfällen. Är här:

Hur man bär mamma jeans: Netflix-tid

Hur man bär Mom Jeans: Mom Jeans Outfit With Leopard Cardigan And Hat, T-Shirt That Says Interior, Black Socks, and Black Dubbed Sneakers

Produkter: Mom Jeans – H&M, T-shirt – Modcloth, Sneakers – Urban Outfitters, skor – ASOS, Mössa – Forever 21, Cardigan – Boohoo

Ett av de bästa sätten att spendera tid hemma är att komma ikapp med några av dina favoritprogram och filmer på Netflix. (Det här är några av våra favoritfilmrekommendationer!)

För att hålla fast vid och binge-titta på TV, plocka upp ett par mamma jeans med några rippor för att lägga till den extra komfortfaktorn. (Dessa är från H&M, ett av våra val för de bäst passande jeansmärkena.) Koppla sedan ihop jeansen med en söt tee med en söt och udda slogan. (Detta verkade ganska lämpligt för tillfället.)

Ta ett par pälsstrumpor och en stor kofta för att öka utseendet. Och om du känner för att ta en promenad i ditt område är dessa sneakers den perfekta kombinationen.

Flickanatt in

Mamma jeans outfit med vit tröja, svarta rippade mamma jeans, sammet loafers, scrunchie, guld halsband

Produkter: Tröja – och andra berättelser, Mom Jeans – ASOS, Skor – ASOS, Halsband – LOFT, Scrunchie – Anthropologie

Facetime tjejkvällar är officiellt en sak just nu, och vi älskar det! Det är mycket roligt med dina vänner som stannar hemma istället för att åka till stan.

När du går ut med dina vänner (antingen på Facetime nu eller personligen senare) vill du verkligen vara elegant men ändå välkomnande. Så för det här utseendet, bär ett par svarta mammas jeans. Släng sedan på en klassisk vit tröja och ett par rosa slip-ons, som gör utseendet enkelt men ändå roligt.

Och glöm inte att komplettera med en scrunchy och några guldhalsband för att lägga till något speciellt för utseendet.

Gör läxor

Hur man bär mamma-jeans: bekväm outfit med ljusblå mamma-jeans, rosa tröja, sport-bh med leopardtryck, strumpor, leopardskor

Produkter: Mom Jeans – ZARA, huvtröjor – Aerie, sport-bh – Aerie, strumpor – ASOS, sneakers – Lulu’s

Som vi alla vet kan det vara irriterande att göra läxor, men det är en nödvändig sak som vi måste göra. Så att bli lite mer motiverad att sitta ner och komma till jobbet är att ta en söt mysig läxalook, ihop med ett sött par mamma jeans.

För den här looken, sätt på dig en söt sport-BH och överdimensionerad hoodie med dina jeans för en slags sportig atmosfär.

När det gäller tillbehör, ta på dig ett par par strumpor för att värma fötterna. Och vid behov, ta ditt favoritpar av slip-on sneakers.

Mysig date natt

Mysig date night mom jeans outfit: lätt tvätt baggy mom jeans, pannband, butterfly sneakers, rosa kofta, bodysuit

Produkter: Sneakers – ALDO, Mom Jeans – ASOS, Top – Forever 21, Cardigan – & Other Stories, Pannband – ASOS

Om du bor med din partner, prova en date natt hemma! (Eller, igen, FaceTime-dejting är helt en sak.)

Det här är en av mina favorit saker att göra. Det får stanna hemma lite mer speciellt och är ett utmärkt sätt att spendera tid med din partner. Så ta tag i dina mammas jeans och gör en hemlagad måltid, för du ska ha den bästa utekvällen i det här utseendet.

För din date night look, para dina baggy jeans med en passande topp under en bedårande kofta.

För att stilisera utseendet lite mer, dra tillbaka håret med ett snyggt pannband och sätt på ett sött par sneakers. Det är det, du är redo för natten!

Vad tycker du om mamma jeans?

Har du någonsin använt mamma jeans? Hur skulle du utforma dem? Låt oss veta i kommentarerna.