College Fashion

Hur man bär fashionabla flickstil collegetröjor

College mode

Jag måste erkänna att jag gick på college som nybörjare, jag var mycket mer upphetsad för alla college kläder Jag skulle kunna använda de lektionerna som jag skulle ta.

Men jag tyckte att det var för lätt att ta till sig min collegetröja med ett par jeans och sneakers när jag reserverar den för lektionen.

Missförstå mig inte, det är alltid ett sött och självsäkert utseende. Men försäkring kan bli tråkig och med oändliga sätt att visa din skolanda medan du fortfarande ser söt ut, varför nöja sig med tråkig?

Med Calvin Klein-linjer och Vogue-fotograferingar tillägnad college-kläder kunde utseendet inte vara mer fashionabelt. Jag är för en söt look som låter alla veta att du är en smart och driven college kvinna.

Så låt oss visa våra college anda i mode. Här är några idéer om hur man bär collegetröjor, perfekt för alla som vill prova ett annat utseende:

Hur man bär collegetröjor: kantig stil

Hur man bär collegetröjor: kantig outfit med tröja, vita shorts, prickiga strumpor, stridsstövlar

Produkter: Jersey – Cornell, shorts – Revolve, stövlar – Steve Madden, strumpor – Calzedonia

Kanske är det bara jag, men när jag var yngre och tittade på The Clique blev jag besatt av tights och shorts. Medan trenden nyligen har varit en modefluga som inte gör det, kommer det tillbaka på mode och jag är här för det.

Denna kombination skapar en avslappnad look som gör att du kan bära en ljus färgad collegetröja. Stridsstövlar hjälper till att komplettera det kantiga utseendet, och naturligtvis kunde vi inte klara oss utan djurtryck 2020.

Supermodell utseende

College sweatshirt set inspirerat av Kendall Jenners utseende: läderbyxor, Cal Berkeley tröja, vita sneakers, solglasögon

Produkter: Tröja – Hype and Vice, Byxor – Topshop, Sneakers – Fila, Solglasögon – Free People

Om det är tillräckligt bra för Kendall, är det tillräckligt bra för mig.

Jag kan fortfarande inte glömma att Calvin Klein gör UC Berkeley-tröjor, och ännu bättre, Kendall Jenner bär bitarna – se Instagram-bilden ovan. Okej, jag kan vara partisk eftersom jag ska till Cal, men alla måste erkänna att utseendet är att dö för.

Tricket för utseendet på en cool modell är kombinationen av snygga och avslappnade läderbyxor och solglasögon. Tröjan förvandlar läder till ett elegant avslappnat utseende. Kom igen björnar!

Elegant utseende

Hur man bär collegetröjor: elegant outfit med satinkjol, klackar och kavaj

Produkter: Tröja – Yale, Kjol – Revolve, Blazer – Missguided, klackar – Steve Madden

Om du kan bära din collegetröja! Stoppa den i en silkeslen midikjol (bonuspoäng: djurtryck) för ett snyggt utseende.

Skiktning med en kavaj (tillval) gör utseendet ännu mer elegant genom att skapa en kontrast till tröjan.

Ta ett par färgglada kattklackar för att göra det eleganta utseendet perfekt.

Nu kan du gå till en snygg restaurang eller en gymnasieträff så att alla vet att du menar det.

Preppy look

College sweatshirt outfit: preppy look med brun college sweatshirt, tweed kjol, oxford skor, hårspänne

Produkter: Tröja – Brun, Kjol – Bloomingdale’s, Loafers – Asos, Hårklämmor – Asos

Högskolestudenter förknippas ofta med en preppy stil, men för de av oss som ständigt ser människor komma till lektionen i sina pyjamas, vet vi att det inte är fallet.

Men jag måste erkänna, a den preppy looken är så sötoch ett perfekt sätt att klä upp din collegetröja.

Ingenting säger preppy som en tweed kjol och loafers. Avsluta ditt utseende med ett hårtillbehör i Blair Waldorf-stil, som dessa färgglada hårklämmor eller ett huvudband.

Denna outfit är söt för klassen, en dag med dina vänner eller en familjeåterförening där du kan ge din familj en illusion att de har livet tillsammans.

Medan jag nu som högskolestudent vet att det finns mer än college än kläder du kan ha på dig, är det fortfarande sött. Det finns så många sätt att bära din collegetröjavad sägs om din personliga stil och skolanda.

Hur bär du dina collegetröjor?

För mer information om att bära tröjor, se till att kolla in vår guide till våra favorit söta grundläggande tröjor till salu just nu.

Vad tyckte du om våra outfitidéer? Missade vi några idéer för collegetröjor? Låt oss veta!