estadisticas web Skip to content

Hur man bär en parka och fortfarande ser trendig ut (på allvar)

College mode

Parka Outfit Idéer: Hur man ser snygg ut i en parka med våra tips om vinterstil

Vinterväder i allmänhet är besvärligt för moderiktiga tjejer. Vem vill täcka sig i en puffig kappa och byta ut sina söta skor mot snöstövlar?

Men med några justeringar i garderoben, klä sig i sin normala stil samtidigt som hon gungade i sin parka det kan vara väldigt enkelt.

Det första steget är att hitta en kappa som verkligen håller dig varm, i motsats till bomulls- och läderjackor som vissa försöker framställa som en vinterrock. Om du verkligen fryser din rumpa i frysande temperaturer behöver du lite ner som isolering i din kappa. Du vill också ha ett vattentätt yttre skal för vått väder.

Eftersom detta är en investering som du kommer att ha under lång tid är det bäst att kasta på dig en vinterrock som håller dig tillräckligt varm. Du behöver dock inte gå till hela Canada Goose. The North Face och Marmot, till exempel, har varit fantastiska i min erfarenhet och är prisvärda.

Dina ögon kan ha glaserat över att höra orden “regnrock” eller “ner”, men dessa saker kan komma i ett vackert paket. Märken gör vinterrockar i olika former, färger och stilar som bara blir vackrare med åren. (Jag älskar Nikes lila parka med set 3!)

Även om du kanske har en varm kappa som också är väldigt söt, kan du känna att det du bär under kanske inte är så sött som du vill, för du känner dig fastklädd i tröjor och träningsbyxor för att hålla dig varm.

Lyckligtvis är inget bättre än skikten olika typer av halsar och skjortor för att skapa en varm och funktionell outfit. Tyger måste väljas klokt. Ullstrumpor gör underverk när du längtar efter att ha på dig en klänning på vintern. Bomullst-shirts kan fungera som första lager under tröjor.

Då ska jag visa dig hur det är gjort. Är här Mina bästa tips för att bära en parka medan du fortfarande ser trendig ut, plus tre idéer om parkoutfit:

Parka Style Ideas – Outfit No. 1

I det här utseendet kommer mock neck-blusen att kika genom tröjan och skapa ett dimensionellt utseende. Denna skiktade stil håller dig varm och ser fräsch ut. UNIQLO-jeans är en del av deras speciella “HEATTECH” -linje som lovar att hålla dig varm även i de kallaste klimaten. Jag har ett par leggings och kan intyga att dina påståenden är riktiga.

Även om dessa strumpor inte är de sötaste i världen, är de designade för att bäras under stövlar som dessa Heeled Docs, och kommer att hålla dina fötter varma medan utsidan kan visa upp de fantastiska stövlarna.

Hur man bär en parka och ändå ser snygg ut: klädsel med en grön parka, mörka tvättmager jeans, överdimensionerad grå tröja, svart Henley, rosa millennial mössa, mysiga ullstrumpor, svarta högklackade stövletter

Produkter: Parka – Madewell, strumpor – LL Bean, ankelstövlar – Dr Martens, hatt – Madewell, byxor – UNIQLO, Turtleneck – Topshop, tröja – H&M

Parka Style Ideas – Outfit No. 2

Jag parade ihop den här klänningen med en tröja för ett roligt skiktspel. Strumpbyxor är dyra men en betydande investering för en vinterklammer. Personligen kan jag inte sluta bära klänningar, inte ens på vintern, så jag valde tjocka ulltights med strumpor på toppen.

En längre parka är alltid ett modernt alternativ när det gäller att få extra värme, särskilt när man väljer en klänning över byxor. Föreställ dig tights och stövlar som sticker ut ur en lång kappa på en vinterdag, så elegant! Se bara till att det är dessa tjocka strumpor, inte tunna strumpor.

Hur man bär en parka och fortsätter att se snygg ut: Outfit med en lång brun parka med pälshuva, en svart jumpsuit, en kort huvtröja, ullstrumpor, svarta tights med fleecefoder, tjocka fotkängor

Produkter: Hoodie – Nordstrom, strumpbyxor – LL Bean, strumpor – Zappos, klänning – Topshop, Parka – North Face, stövlar – Ugg

Parka Style Ideas – Outfit No. 3

Denna parka är för cool. I en djärv lila färg, be folk att stirra på din outfit. Många andra märken gör parkas i fantastiska färger som elektrisk blå eller till och med silver. Detta är ett fantastiskt sätt att sticka ut och se bra ut medan du bär något som också håller dig varm och mysig.

Dessa dornar är också speciella för kallt väder – de är vattentäta och extra varma. De är ett fantastiskt köp om det är för mycket att bära med dina älskade höga sneakers för varje vinter.

Hur man bär en parka och ändå ser snygg ut - Outfitidé med lila parka, rutiga byxor, svart ruffle linne, kamel ribbad tröja, svarta ruffle handskar, grå Converse höga sneakers

Produkter: Skjorta – H&M, tröja – H&M, handskar – Macy’s, Byxor – Urban Outfitters, skor – Nike, Parka – Macy’s

Hur ser du trendig ut i en parka?

Oavsett väder kan du alltid hitta ett sätt att visa upp din stil. Så låt inte vintern få ner dig och låt mig veta om du tror att dessa kläder verkligen håller dem varma under årets iskalla vinter. försäkring Lämna mig en kommentar nedan!