estadisticas web Skip to content

Hur man bär en jumpsuit med breda ben

College mode

Hur man bär en jumpsuit med breda ben

En av mina senaste favoritköp är min jumpsuit med vidben. Det är bekvämt, enkelt och elegant. Med ett stycke har du direkt en couture-outfit. Det är också ett smutsigt sätt att komma in i den breda trenden med byxor / byxor utan att behöva oroa dig för vilka typer av toppar som fungerar med skrymmande underdelar.

Fortfarande när det gäller att plocka upp Skor och accessoarer, den breda byxan kan se ut som en svår pjäs att utforma. Och var kan du ha på dig en vidsträckt jumpsuit? Svaret är ÖveralltHur kan dessa barn vara? klä upp eller ner och kombinerat med många fler element än du förväntar dig.

Läs vidare för massor av inspiration från ett stycke, liksom tre söta och billiga outfitidéer (Varje artikel i det här inlägget kostar mindre än $ 50!).

1. Söt och avslappnad

Produkter: Mono – Hollister, Sneakers – GoJane, Clutch – ASOS, Collar – Target.

En lätt denim jumpsuit är Perfekt för de inte alltför varma sommardagarna (bonuspoäng för en nedskärning). Söta lägenheter eller sneakers passar perfekt.

När fållen når runt mitten av kalven vill du bara hålla sig borta av skor som skär eller väger ditt utseende för mycket. Det är en mycket fin linje och kommer att kräva det Spela lite; eleganta sandaler med ankelband eller till och med Tjocka lägenheter eller sneakers det kan vara förvånansvärt söt. De enda skorna jag skulle hålla mig borta från är grova kilar, eftersom de skulle ändra proportioner.

En solid jumpsuit är den perfekta bakgrunden för en fantastiskt uttalande halsband. Precis som du inte vill bli av med stilproportioner med stora skor, skulle en rymlig väska eller en stor strukturerad väska se ut på sin plats. Fortsätt spela i stället mode, sommaratmosfär med en överdimensionerad totepåse med fantastiska tofsdetaljer.

2. Utekväll

Produkter: Jumpsuit – Rack Nordstrom, Wedges – Charlotte Russe, Handväska – Last Call, Necklace – Humble Chic, Rings – Kohl’s.

A jersey jumpsuit Det är ett så bekvämt alternativ för en utekväll, och det utsvängda benet är ett mysigt och elegant alternativ till en tunn silhuett.

I en lång jumpsuit, min råd om skor det är exakt motsatsen till vad det var för det trimmade numret ovan. De mest känsliga klackarna eller sandalerna kommer att gå vilse under uppblåsningen, och den här formen kräver verkligen en häl. Robusta kilar de är precis vad du behöver.

En praktisk men elegant korsväska och juveler som förstärker jumpsuitens utseende. boho vibe De är fantastiska sätt att avsluta utseendet, men tillbehörsmöjligheterna är oändliga. Den här jumpsuiten skulle se bra ut med ett tjockt svart bälte eller accentuerat med matchande manschetter vid varje handled. att undra kvinna. Och en svart pälsjacka skulle vara perfekt om den är kall.

3. Avslappnad och strandig

Avslappnad, beachy outfit med jumpsuit: ljusblå och vit randig jumpsuit, vita remmar sandaler, broderad denimväst, guldsmycken

Produkter: Jumpsuit – Last Call, Vest – Nordstrom Coat Rack, Sandaler – Rue 21, Halsband – Charmig Charly, Armband – Miss Selfridge.

Denna sommarklädda jumpsuit är helt klart söt, det skulle till och med vara en bra täckmantel, men den lite besvärliga längden gör att ytan blir lite av en utmaning. Att hitta skor som fungerar med den här jumpsuiten kommer att bli svårare än med de två föregående, men jag tycker att känsliga och neutrala sandaler är ditt bästa alternativ.

Den goda nyheten är att när du har löst skoproblemet kan du ha mycket kul att designa den här biten. Jag älskar det med ett slags denim topper, broderi eller annat. Och vackra smycken, oavsett om det är skiktade halsband, stora örhängen eller några glittrande armband, klä på jumpsuiten precis nog för att brunch eller ett datum under dagen.

Vad tycker du?

Gillar du trenden med breda byxor? Vilka av dessa stilidéer är din favorit? Har du stött på några problem med den jumpsuit-stil som jag inte nämnde? Låt mig veta i kommentarerna!