Pantalones Challis estampados con dobladillos elásticos en los tobillos y top corto de crochet

Hur man bär Challis-byxor

College mode

Det är ingen hemlighet att jag är en tröstande varelse. Och som en sådan varelse kunde jag inte motstå att prova dessa trendiga nya bohobyxor som heter Challis byxor. De liknar joggare, men inte mer boho än träningsbyxor. Om du känner dig déjà vu kanske du känner igen dessa byxor från liknande shorts som var överallt förra sommaren.

Är här fyra sätt att utforma challisbyxor:

1. Challisbyxor + Crop Top

Tryckta Challisbyxor med elastiska fotleder och virkad topp

Information: Crop Top (liknande) – Boohoo, Byxor – TJ Maxx, Sandaler (liknande) – Mod Cloth

Dessa challisbyxor är hög midja. För att framhäva mina ben bär jag en virka Magtröja den träffar precis vid byxans midja. Dessa byxor kan ha en tendens att få dina ben att se kortare ut, så en crop top är det bästa sättet att balansera din figur.

2. Challis Pants, Crop Top och Kimono

Flerfärgade challisbyxor med virkad gröda och brun kimono

Information: Byxor – TJ Maxx, Kimono (liknande) – Garage

Om du vill förstärka festivalens vibbar, para ihop det här utseendet med din favorit. kimono. Jag älskar denna neutrala färgade kimono eftersom den passar till allt, plus virkningen lägger till lite konsistens. Denna look är inspirerad av festivaler, men helt passande för de dagar då du är hemma och studerar och vill låtsas att du är på en festival.

3. Grafisk Tank + Challis Byxor

Denna look skulle vara perfekt för långa kvinnor., eller de med långa ben, för en lång grafisk tank Det kan förkorta benen om du är liten som jag. Men jag är besatt av den här grafiska tanken och använder den en gång i veckan. Du kan också sticka in skjortan inuti, som jag gjorde med kläderna nedan.

4. Transparent blus + Challisbyxor

Till skillnad från grödans festivalfestival eller den avslappnade stilen hos den grafiska tanken, a ren blusVi kan omedelbart lägga till en sätta ihop vibrera med valfria byxor. Denna outfit är perfekt för varma sommardagar eftersom den är tunn och andas. För att avsluta utseendet, klipp av sex tum hår (valfritt, men rekommenderas starkt).

Skulle du ha challisbyxor?

Vad tycker du om den här trenden? Hur skulle du ha dem? Vilka av dessa kläder är din favorit? Lämna en kommentar nedan och berätta vad du tycker.

Ursprungligen publicerad den 5 april 2015

Läsarinteraktioner