Cómo usar marrón: imagen de cabecera de una niña con un vestido marrón con botones en la parte delantera y mangas abullonadas.

Hur man bär brunt på sätt som flickor

College mode

Hur man bär brunt: Sängbild av en flicka i en brun klänning med knappar fram och puffärmar.Bild via Lulus

Under åren har fashionistas kommit att omfamna hela spektrumet av färger, från dämpade neutrala till de mest slående neonerna. Men en färg som vi sällan hör om att vara “på trend” är Brun.

Detta förvirrar mig lite. När allt kommer omkring har vi redan bruna tillbehör som skor och väskor, förutom brun smink. Så varför inte också bruna kläder?

En av de främsta anledningarna till att det förmodligen är så enkelt som det här: ingen vet riktigt hur man bär brunt som mittpunkt.

När allt kommer omkring är brunt neutralt, så det går med nästan vad som helst. Det är också tidlöst och kan bäras för alla tillfällen. Brun är också en av de mest smickrande nyanserna där ute, eftersom det tenderar att få fram värmen i dina funktioner.

Så varför egentligen? är inte bär vi alla bruna oftare?

Jag har skapat tre stilar, som alla har ett brunt plagg som ett uttalande. Förhoppningsvis kommer de att inspirera dig att lägga till mer brunt i din garderob!

Hur man bär brun: outfit nr. 1

Klädguide 1: Brun spetshals, svart motorcykeljacka, nödställda jeans, svart bälte, vita flip-flops, guldtillbehör, ormskinnsväska

Produkter: Camisole – Abercrombie & Fitch, Jacka – Mango, Bälte – Mango, Jeans – Shopbop, Solglasögon – Revolve, Örhängen – Frasier Sterling, Halsband – Revolve, Handväska – Frasier Sterling, Mules – Zara

Denna avslappnade men trendiga outfit är perfekt att bära på varma dagar (när det naturligtvis anses vara säkert!).

För att få utseendet själv, lägg en silkeslen brun camisole över ett par lätta tvättade jeans med ett enkelt svart bälte (för, trots vad det gamla mode “regler” säger, är brun och svart burk Y skall användas tillsammans!).

En bikerjacka i konstläder ger utseendet en speciell touch.

Jag valde dessa vadderade vita mulor eftersom de är ett bekvämt och coolt sätt att göra denna outfit riktigt pop.

När det gäller smycken är känsliga guldbitar som dessa vackra fjärilsörhängen och detta eleganta pärlhalsband det perfekta sättet att lägga till lite gnistrande.

Slutligen är en rektangulär ormtryckpåse, en rolig nick till början av 2000-talet, det perfekta sättet att komplettera detta eleganta utseende.

Hur man bär brun outfit Nej. 2

klädguide 2: vit crop topp med puffärmar, bruna läder culottes, mulklackar, guldsmycken

Produkter: Topp – Aritzia, högklackade sandaler – Zara, Culottes – Zara, Halsband – Revolve, Ring set – Revolve, Örhängen – Revolve, Handväska – Mango

För den andra kläderna satte jag ihop något lite mer vågat. Även om detta utseende kan verka mycket i början är det faktiskt ganska bärbart.

För att kopiera det här utseendet, börja med en beskuren vit blus med ett par trendiga konstläder culottes. Obs! Det är viktigt att toppen har en mer passande silhuett för att kompensera för slacket i shortsen. Detta kommer att säkerställa att proportionerna i utseendet är balanserade och eleganta.

För att ytterligare balansera proportionerna i kläderna, ta på dig trendiga hälsandaler (de är väldigt stiliga den här säsongen, på allvar).

Ett dubbelkedjigt halsband, en trio med tjocka stapelbara ringar och örhängen ger en extra touch till utseendet utan att överväldiga det.

Slutligen lägger en överdimensionerad väska en rolig finish till den nuvarande outfit.

Hur man bär brun outfit Nej. 3

klänning, sandaler med zebraplattform, rottingväska

Produkter: Klänning – Lulus, Örhängen – Shopbop, Armband – Shopbop, Handväska – Nordstrom, Plattformssandaler – H&M

Utseendet n. 3 är den mest formella av de uppsättningar som presenteras här. Det är dock också det enklaste att sätta ihop, vilket visar att du definitivt bör överväga att bära brun nästa gång du klär dig.

För att återskapa detta utseende, börja med att ta på dig en brun miniklänning. Denna främre knapp från Lulus ger mig helt reformationsvibbar!

Gå sedan på den vilda sidan genom att ta på dig ett roligt par sandaler med zebraplattform.

Personligen älskar jag hur de blå tillbehören sticker ut mot de bruna kläderna. Så sätt på dig ett par ljusblå örhängen, som dessa överdimensionerade hartsringar som ramar in ansiktet.

Eftersom örhängen är ganska stora bestämde jag mig för att avstå från ett halsband till förmån för ett roligt sammankopplat trä- och mässingsarmband.

För att avsluta denna eleganta och feminina outfit, lägg bara till en djup turkosblå vävd rund väska.

Nu vill vi veta vad du tycker!

Bär du någonsin brun? Om så är fallet, hur använder du det? Om inte, skulle du överväga att prova?

Låt mig veta i kommentarerna!