Cómo usar trajes de vestido campesino bohemio cuando hace frío

Hur man bär böhmiska prärieklänningar på vintern

College mode

Hur man bär böhmiska bondklänningsdräkter när det är kallt  Bild av flickan i gul klänningängBild via Urban Outfitters

När det gäller mode kan vinterväder verka som ett riktigt drag. Visst, du kan ha på dig bekväma tröjor och söta halsdukar, men det finns också gott om saker som ofta känns som “utanför gränserna.” Typexempel: bonde boho klänningar, som ofta är synonyma med varma vår / sommar väderkläder.

{Relaterat inlägg: 3 otroligt söta kändisvinterkläder}

Jag är här för att utmana den uppfattningen, eftersom jag är övertygad om att du kan få dessa feminina och coola klänningar att fungera i alla slags väder. inklusive vinterväder!

Du tror inte mig? Enda kolla in de tre uppsättningarna jag har skapat nedan, Allt detta innefattar prärieklänningar utformade på kalla vädervänliga sätt!

Bondedräkt nr. 1

Hur man bär Boho Prairie-klänningar i kallt väder »Användbar Wiki-set n.  1: Bondeklänning med blommigt tryck, överdimensionerad rutig lång kappa, vidbredd filthatt och tillbehör

Produkter: Klänning – H&M, Kappa – Zara, Ankelstövlar – Zara, Hatt – Nordström, Örhängen – Madewell, Armband – Shopbop, Halsband – Madewell, Handväska – Handtag

För det första utseendet designade jag en outfit som är modern Y lätt att sätta ihop.

Börja med att sätta på en söt och feminin prärie blommig klänning. Ta på dig en herrkläder-inspirerad kappa för lite kontrast. Heeled booties lägger till lite höjd för att balansera proportionerna i kläderna, medan en bredbreddad hatt erbjuder en bohemisk touch.

För smycken valde jag enkla bitar som fortfarande påverkar, som dessa klassiska örhängen, ett kedjelänkarmband och ett långt halvmånefärgat halsband.

Komplettera ensemblet med en tidlös korsväska med kedjeband.

Bondedräkt nr. 2

Hur man bär Boho Prairie-klänningar i kallt väder »Användbar Wiki Bonddräkt nr 2: Lång gul bondklänning, vit pälsväst, ormskinnsstövlar

Produkter: Klänning – Urban Outfitters, Väst – Nordstrom, Ankelstövlar – Urban Outfitters, Örhängen – Shopbop, Ring – Shopbop, Armband – Shopbop, Väska – Zara

Jag hittade inspiration för denna outfit i färgpaletter i 1960-stil, liksom naturliga material som konstläder, trä och skal.

För att kopiera det själv, börja med att sätta ett retroinspirerad prärieklänning i ett dämpat färgschema. Lägg sedan till en fuskpälsväst som kan bäras strax över klänningen, eller förutom en jacka eller tröja för extra värme.

Skäm bort dig med en av de senaste trenderna under säsongen, djuravtryck, med ett par ankelstövlar med ormskinn. Krydda din vilda sida ännu mer med naturinspirerade smycken som dessa träbågar, en lejonring och ett cowrie-skalarmband.

För att avsluta utseendet, lägg till en minikorsväska i en elegant olivgrön nyans.

Bondedräkt nr. 3

Hur man bär Boho bondeklänningsdräkter när det är kallt  Ställ in n.  3: bränd sienna lång klänning, bruna höga stövlar, grå lång kofta

Produkter: Klänning – Henly, Kofta – H&M, Knähöga stövlar – Nordström, Örhängen – Revolve, Ring Set – Revolve, Solglasögon – Madewell, Bälte – Anthropologie, Handväska – Handtag

För det slutgiltiga utseendet skapade jag något för dem med en mer klassisk stilkänsla som fortfarande vill komma in på prärieklänningstrenden.

För att replikera denna outfit, börja med att ta på dig en vacker rostfärgad präriklänning med en elegant detalj i slipshalsen. Ta på dig en mysig lång kofta och fäst den i midjan med detta vackra knutna bälte.

Du kan inte gå fel med ett par knähöga stövlar med piskdetaljer, och detsamma gäller fina smycken. Här valde jag dessa vackra linjära pärlörhängen samt en enkel och ganska stapelbar ringsats.

Om du har turen att njuta av soligt väder, sätt på dig en sval, rundad solglasögon. Dessa orange acetat kommer säkert att smickra ett brett utbud av ansiktsformer och hudtoner.

För att slutföra utseendet, ta en retrokantig väska när du går ut genom dörren.

Vad tycker du?

Gillar du att bära boho-bofits? Finns det ett plagg du bär på vintern som vanligtvis är utformat för varmare temperaturer? Vilket av dessa utseende gillar du mer?

Låt mig veta i kommentarerna!