estadisticas web Skip to content

Hur man är söt i en hällande regnskur

College mode

Tips, idéer och trendiga kläder för regniga dagar, inklusive vattentäta sminkpinnar

Glad torsdag från Orlando, där det inte slutat regna på nästan två veckor. Jag pratar om oavbrutna skopor med regn, den typen där det inte finns ett paraply i väskan.

Regniga dagar de är roliga när du är hemma, hoprullad i soffan med en kopp te och en bra bok, men de kan också vara roliga ute … om du har en regnig dag outfit som håller dig torr OCH ser söt ut samtidigt.

För mig är regnperioden den perfekta ursäkten för att få ut mitt jordgubbtryck vattentät, ljusgul gummistövlaroch lavendel paraply. När sommarregnsäsongen rullar runt trodde jag att det nu skulle vara den perfekta tiden att dela några av mina favoriter. Trendiga val för regniga dagar:

Iögonfallande regnrockar

Produkter: Grön – ModCloth, Transparent – Boohoo, Yellow – Target, Pink Lace – Forever 21

Den första är den första: regnrock måste vara mittpunkten i din outfit. Eftersom det kommer att täcka din bedårande outfit är det viktigt att din regnrock är lika söt!

Grönt, gult och rosa är några av mina ljusa och iögonfallande favoriter. regnrockens färger för att jaga bort sorgens regniga dagar. Jag älskar särskilt det ljusa och mörkgröna färgblocket i denna kappa från ModCloth!

Om din outfit är för söt för att täcka över, a transparent regnrock det är det perfekta sättet att visa upp din eleganta sida medan du håller dig torr.

För mer information om regnrockar, se till att kolla in vår guide om hur du bär en regnrock i stil med en modeflicka.

Bedårande paraplyer

Produkter: Se igenom – vit, blommig – charmig Charlie, sjöjungfru – unik vintage, se igenom med ögon – Kate Spade

Egen flera paraplyer det är det enklaste sättet att ändra utseendet för regnperioden. Så mycket som jag skulle vilja ha en annan regnrock och regnstövlar för varje veckodag, jag vet att det inte är möjligt. Det som är genomförbart är att ha några olika super söta paraplyer till hands för att skaka upp min färgpalett!

Jag personligen har sex paraplyer just nu. (Bedöm inte.) Här är några av mina andra favoriter!

Transparenta paraplyer är mycket i stil just nu, och om du vill vara mer iögonfallande (bokstavligen), detta paraply för ögat Kate’s Spade är ett bra val. Blommiga paraplyer de är alltid en bra idé och erbjuder en ljus kontrast till ett tråkigt regn, medan det inte kan bli mycket mer elegant eller imponerande än det här sjöjungfruinspirerat pagodparaply!

Glada regnstövlar

Produkter: Svart – DSW, svarta prickar – DSW, blommblå – DSW, blommiga lägenheter – ModCloth, röd – mål

Gummistövlar De är möjligen den viktigaste delen av det här inlägget, för ärligt talat, finns det något värre än våta skor och strumpor?

Jag gillar alla söta regnstövlar ovanför eftersom de är neutrala nog för att matcha en mängd olika färger och kläder, men har tillräckligt visuellt intresse för att hålla sig i stil.

Svarta långa regnstövlar de är fina och neutrala och kan kombineras med vilken kombination av färgglada regnrockar och paraplyer som helst röda regnstövlar de är underbara om du vill göra ett ljusare uttalande. Jag älskar också tanken på dessa blommigt vattentätt golv som ett bra substitut för ofta klumpiga regnstövlar. Slutligen älskar jag särskilt korta stövlar med prickar, de är min favorit av alla!

Den sista handen

Produkter: Living Proof Humidity Shield – Sephora, Bumble and bumble anti-fuktighet gel – Sephora, Tarte Waterproof Bronzer – Sephora, Too Faced Waterproof Mascara – Sephora, Smashbox Waterproof Concealer – Sephora, Urban Decay All Nighter Foundation – Sephora

Jag vet att en av mina minst favorit saker om regnigt väder är hur aggressivt det gör att smink smälter av mitt ansikte. För att undvika detta har jag satt ihop några fantastiska vattentät smink alternativ, inklusive vattentät mascara, bronzer och concealer.

(För mer om detta ämne, kolla in våra val för den bästa vattentäta och svettbeständiga sminken.)

Hår är också mycket svårt att skydda mot fukt som ofta kommer med stormar, så skydda ditt med fuktskyddsspray eller geler!

Vad tycker du?

Hur håller du dig söt i dåligt väder? Vilket är ditt favorittillbehör för regniga dagar? Låt mig veta i kommentarerna!