sttropezloción

Hur man applicerar St. Tropez garvningslotion

College mode

Låt mig börja med att säga att jag är naturligt BLEK: som Revlon 001-Ivory foundation blek. Men jag är också en av de människor som naturligt solbränner och ser bra ut med solbränna – år och år i simteamet har lärt mig mycket. Eftersom min pappa först fick diagnosen hudcancer (av fem eller sex) när jag gick i gymnasiet var jag dock försiktig med solen.

Just nu sitter jag i mitt sovrum och har en vacker bronsskugga, inte för att jag har lagt mig, utan för att jag har använt det som jag har ansett som den bästa självbrunaren i flera år …

sttropezlotion

St. Tropez garvningslotion. ($ 40 för 8 oz på Sephora)

Ja, jag pratar om St. Tropez. den BÄSTA solfria bronzer som finns så långt jag är orolig. Kändisar och skönhetsredaktörer är överens med mig: Linjen är en favorit för alla, från Sienna Miller till Victoria Beckham, och den visas högst upp på nästan varje års “bästa skönhetsprodukter” -lista. alla tidningar.

Innan jag visar dig hur du använder St. Tropez för att få en underbar solbränna som stjärnorna, låt mig rensa upp några saker:

Ja, det är en röra att sätta upp.

Ja, du kommer att se ut som en lerajakt medan du låter den torka.

Ja, det är dyrt.

Efter alla problem, varför skulle någon använda det?

Denna bronzer ger dig en PERFEKT färg som de flesta självbrunare inte kan slå – det är mörkt och får dig att se ut som om du har tillbringat helgen på Ibiza. Ingen apelsin någonsin. Allvarligt, dess färg är oöverträffad och det är det som gör det (enligt min mening) det bästa på marknaden.

Zephyr publicerade en utmärkt självlärningshandledning för ett tag sedan, så kolla in det om du bara vill lära dig att använda självgarvning på rätt sätt. Denna handledning fokuserar enbart på St. Tropez (ja, den här garvaren kräver en egen handledning. Det är värt det, jag lovar!).

För bästa resultat, gör detta precis innan du går och lägger dig på natten. bry dig inte om att duscha eftersom du kommer att duscha igen när du står upp.

Hur man applicerar St. Tropez Self Tanner

Steg 1: exfoliera

Varje självlärningshandledning börjar med det här steget av goda skäl: torr hud = strimmig solbränna. Fokusera på knäna (särskilt under knäskyddet), anklar, armbågar och handleder. Jag använder bara en loofah utan kroppstvätt. Jag trorSt. Tropez-märkesskrubben är slöseri med pengar. Vissa säger att för att undvika att använda en kroppstvätt som innehåller olja har jag funnit att det inte gör någon skillnad. Var noga med att raka dig också!

Steg 2: hydrat

Olay Quench body lotion

Olay Quench Body Lotion – 7,69 $ på Target

Återigen, se till att få torra områden (knän, handleder, armbågar), liksom ditt ansikte och nacke. St. Tropez gör en egen fuktighetskräm, men vad du än har kvar kommer att fungera.

Steg 3: Ansök

St Tropez video fortfarande

Stillbild från appvideo (oroa dig inte, den ska se strimmig ut tills du tvättar bort den!)

Den här videon från St. Tropez gör ett bra jobb med att förklara hur du applicerar din egen garvare. Det här är mina tips:

  • Oroa dig inte för hur många pumpar de säger att du ska använda; använd så många du behöver för att täcka det område du vill täcka.
  • Använd definitivt handskar! Jag brukade applicera den utan handskar och var tvungen att tvätta händerna var femte minut. Du kan köpa ett stort paket med vinyl- eller latexhandskar i vilken apotek som helst och de kommer att hålla dig för evigt, plus undvik orange palmer!
  • Som videon säger, inte gnugga det för hårt, och mest av allt, oroa dig inte för att matcha den. Det kommer att se strimmigt ut innan tvätt!
  • Oroa dig inte för polering– Om du följer steg 4 behöver du inte använda det!

Steg 4: sov

Denna bronzer tar tid att ställa in på minst 6 timmar. Vi är upptagna tjejer; Vi har inte 4-6 timmar att vänta på att denna solbränna torkar. Sova istället medan det torkar. Så länge arken inte är för ljusa i färg blir de inte smutsiga.

Steg 5: Vakna och duscha

Flicka som duschar i ett vattenfall

Jag menar, om du kan duscha i ett vattenfall, gör det.

Så snart du vaknar, hoppa i duschen. Titta inte i spegeln om du inte vill vara rädd, din solbränna ser strimmig ut. Oroa dig inte, du ska! Se till att fukta alla delar av kroppen, vattnet tar bort strimmorna.

Steg 6: torka och gå

När du är ute ur duschen, klappa dig själv och förundras över din garvade hud, jag svär att det kommer att se bra ut. Återfukta hela kroppen och ansiktet– igen, vilken lotion / grädde du normalt använder fungerar nu.

För att förlänga solbrännans livslängd (det tar 5-7 dagar), fukta så ofta som behövs; Jag applicerar vanligtvis lotion två gånger mer än vanligt. Det här är allt du behöver veta!

Vad tror du?

Killar, jag lovar att du bär det här är inte så irriterande som det låter. när du väl har fattat det, förmodligen efter några användningsområden, kan du applicera det på mindre än 15 minuter. Dessutom ser du lika bra ut som dina vänner som går till stranden, förutom utan risk för melanom!

Nu vill jag veta vad du tycker. Har du använt St. Tropez-produkter? Kan du? Vad är din favorit självbrunare? Berätta allt i kommentarerna!