Moda color Pantone 2018 del año: Conjunto con vestido ultravioleta, mules naranjas, bolso de mano floral negro y naranja, pendientes.

Hur man använder Pantones 2018 Color of the Year

College mode

Bild med tillstånd av Pantone

Tidigare den här månaden Pantone tillkännagav sitt val för årets färg 2018: Ultraviolett. Beskriven som “dramatiskt provocerande och tankeväckande” är denna blåbaserade nyans av violett så lätt att integrera i din garderob, oavsett din stil.

Tro oss inte? Tja, fortsätt läsa! Sedan delar vi tre snygga sätt att bära Ultra Violet 2018 och därefter.

1. Pops of Purple

Produktinformation: Jacka – Forever 21, T-shirt – Topshop, Jeans – Everlane, Skor – Kinesisk tvätt, Handväska – ASOS

Om du inte är redo att omfamna Ultra Violet helt, försök att använda ett lila tillbehör (eller två!) Till ett avslappnat vardagligt utseende. En grundläggande uppsättning jeans och T-shirt förstärks av juveltonade d’orsay-lägenheter och en matchande crossbody-väska.

Glöm inte en jacka! Vi älskar idén att para ihop Pantones årets färg med en mossig grön nyans. Det är lite oväntat, men de två färgerna kompletterar varandra väl.

2. Gör det

Produktinformation: Tröja – H&M, kjol – ASOS, skor – Nasty Gal, halsband – Charlotte Russe

Vibrerande men ändå mysig, den här ultravioletta tröjan säger “titta på mig!” (Men inte på ett snyggt sätt). Gör din mättade nyans till stjärnan i showen genom att forma den med mörka neutraler.

För att utforma den här tröjan valde vi en kjol med dragkedja fram och snygga svarta loafers för en avslappnad men trendig känsla. Ett lager i silverhalsband fungerar som den perfekta finishen.

3. Mycket violett

Pantonefärg mode 2018 av året: Set med ultraviolett klänning, orange mulor, svart och orange blommig handväska, örhängen.

Produktinformation: Klänning – H&M, Skor – DSW, Väska – Handtag, Örhängen – Lulus

När det gäller Pantones årets färg säger vi att vi är djärva! Och den här svarta värda UV-klänningen i midilängd är det ultimata uttalandet.

Inkorporera en ny kontrast med korallmössor och eko sedan blommönstret med en broderad totepåse. Tillbehör med glittrande örhängen och du är redo att lägga till en snygg touch.

Din tur!

Vad tycker du om valet av Pantone? Vilken outfit är din favorit? Kommer du att lägga till Ultra Violet i din garderob 2018? Tala i kommentarerna.