Imagen de tres looks florales oscuros y dramáticos para el clima frío

Hur man använder mörka blommor

College mode

Bilden av tre dramatiska mörka blommor ser för kallt väderMörkt dramatisk.Bild via antropologi

Nu är vi alla bekanta med Miranda Priestlys ökända linje ”Blommor? För våren? Innovativ “. (Om du av misstag inte har sett det Djävulen bär Prada, kolla in det, STAT. Jag väntar.)

Det är sant att blommig Eftersom de varmare månaderna är givet är de förmodligen inte det första som kommer att tänka på när vi tänker på kläder för kallt väder.

Dock kan blommorna (och borde!) Användas när det är kallt ute. Detta gäller också särskilt i fallet med mörka blommor. Dessa glamorös och tidlös utskrifter lägger omedelbart till en dos mysterium och drama till alla ensamheter i kallt väder.

Men som du kanske gissar är det att forma mörka blommor för kallt väder ganska annorlunda från blommig design för varma klimat, som vanligtvis bara kräver att vi tar på oss en fin sommarklänning och ett par sandaler för att bilda en komplett outfit.

Därför bestämde jag mig för att samlas tre vackra utseende fokuserade på mörka blommor, tillsammans med några tips om hur man bär detta vackra tryck.

Läs vidare för att se dem alla!

Mörkblommig outfit # 1

Tre mörka och dramatiska blommiga utseende för outfit n.  1 för kalla klimat

Produkter: Topp – J.Crew, läppstift – Colourpop, Ankelstövlar – Zara, Byxor – Zara, Blazer – Mango, Örhängen – Revolve, Väska – Mango

För det första utseendet bestämde jag mig för att designa en mångsidig affärsavslappnad klädsel som kan bäras på jobbet / en praktikplats, till lektionen (om du känner dig snygg) eller till och med på en fin kväll ute!

För att uppnå detta, börja med att skjuta på en vacker mörk blommig topp. Sätt sedan på djärva smala byxor i fuskpäls för viss kontrast. A praktisk svart jacka lägg till en klassisk touch till detta modernt utseende. Ytterligare, svarta fotkängor med häl och a krokodileffektpåse de ger också en tid av tidlöshet.

Denna outfit kräver inte mycket när det gäller tillbehör, så sätt på en söta par pärla hjärta dingla örhängen för elegant touch.

Slutligen lägg ihop allt genom att skjuta a matt rött läppstiftOch du är redo att gå!

Kostym 2

Tre mörka och dramatiska blommiga utseende för outfit n.  2 för kalla klimat

Produkter: Tröja – H&M, Ankelstövlar – H&M, Byxor – Zara, Örhängen – Anthropologie, Ring set – Anthropologie, Väska – H&M

Detta utseende, medan Mer avslappnad att den första fortfarande har stor inverkan tack vare.

Om du vill återskapa det själv behöver du bara sätta på ett kvinnliga par mörka blommiga byxor. Så för en avslappnad atmosfär, para ihop byxorna med en lös grå tröja.

Ganska blekrosa örhängen och a delikat trio av ringar lägg till precis rätt mängd glans utan att överväldiga utseendet.

Till sist, trendiga ankelstövlar med spetsig tå och a elegant svart hink väska lägg till extra stil i ensemblet, samtidigt som du fokuserar på byxorna.

Outfit # 3

Tre mörka och dramatiska blommiga utseende för outfit n.  3 för kallt väder

Produkter: Klänning – Zara, Handväska – Nordstrom, Strumpor – J.Crew Factory, Lägenheter – J.Crew Factory, Örhängen – J.Crew, Armband – Revolve, Halsbandsset – Nordstrom

Jag bestämde mig för att sätta ihop något lite mer formell för den sista outfit, som jag skapade med nästa semestersäsong i åtanke. Men det är det kan definitivt fortfarande användas för vardagliga tillfällen om din stil är lite mer elegant!

För att kopiera detta sofistikerade utseende, börja med att sätta på en Dramatisk flytande midiklänning med mörka blommor.

Lägg sedan till ett par svarta ogenomskinliga strumpor av värme. Spetsiga lackskinn Mary Jane skor är ett snyggt (och bekvämt!) Alternativ till klackar. Du kan dock definitivt byta ut dem mot ett par pumpar om du vill. (Om du bestämmer dig för att gå denna väg rekommenderar jag svarta kattunge-tåklackar.)

Är ko tryck kedja rem axelväska Är han perfekt kombination av knäppa och eleganta, varför jag trodde att det skulle vara ett roligt stycke att bära för att lägga till en subtil kontrast till den mer strama estetiken i resten av utseendet.

För att slutföra klädseln, välj subtila smycken, som dessa huggie örhängen med röd pavé (som ger den perfekta färgen), a barock pärlarmbandoch a delikat trio av kedja halsband.

Vad tycker du om de mörka blommorna?

Har du mörka blommor? I så fall hur utformar du dem? Hur skulle du utforma de mörka blommiga bitarna som visas i den här artikeln?

Låt mig veta i kommentarerna!