College Fashion

Hur kan du få blommor (ja, även du)

College mode

Hur man använder blommor om du inte är feminin

För ungefär ett år sedan skrev jag en artikel om hur jag älskar att bära helt svart, hela tiden, varje dag, alltid.

Idag skriver jag den här artikeln från en helt annan plats: Jag är här för att övertyga dig om att ta med fler blommor i din garderob..

Det är viktigt för dig att veta att jag var den helt svarta kvinnan genom tiderna för bara ett år sedan, så du kommer att tro mig när jag säger att blommor inte är så skrämmande som de verkar. Och tro det eller inte, precis som att ha på sig rosa, gör det inte automatiskt att du bär blommor till en tjejflicka.

Blommor finns överallt just nu (#spring), så det blir inte ont att få lite inspiration om hur man integrerar dem i ditt utseende.

Det som följer är fyra blommiga outfitidéer som alla kan uppnå. De varierar alla på “Floral Engagement” -skalan, men de flesta är någonstans däremellan: blommor nog att känna sig feminina och fjädrande, utan att känna att du drunknar i blommiga tryck.

Här är det exakt hur man bär blommor om man inte är feminin, med kläder till att börja med.

1. Till att börja med, längst ner i vår Floral Engagement-skala, har jag något för kvinnor som tror att ingenting går bättre med svart än svart.

Jag älskar det här utseendet eftersom det är lite kantigt och samtidigt visar lite av en mjukare, mer feminin sida. Det är toppen Y söt, vilket i princip är den perfekta matchningen.

Hur man bär blommor om din stil är vågad: outfitidé med svart blommig kavaj, svarta jeans, lagerhalsband, snörade ankelstövlar

Produkter: Ovan – H&M; Jeans – J.Crew Factory; Stövletter – JustFab; Halsband – H&M

Denna sassy blommiga outfit är perfekt för en datakväll, en konsert, en utekväll med vänner eller var du vill. se och känn dig hård. Om du föredrar kan du också ta på dig en bomber- eller motorcykeljacka överst. (H&M har en bra motorcykeljacka här.)

2. Följande outfit kommer med en personlig rekommendation, eftersom jag faktiskt äger den här tröjan och den är bäst.

Jag älskar den här skjortan för att den har det flytande, feminina utseendet längst ner på skjortan, men den grå tee på toppen gör den mer avslappnad och avslappnad.

Hur man bär blommor den här våren - Idé för blommor i lager med t-shirt, Fuchsia-jeans, mintgrön korsväska, guldlagrade halsband, vita Converse-sneakers

Produkter: Överst: mål; Jeans – American Eagle; Converse – Nordström; Väska – Kohl’s; Halsband – H&M

Jag tycker att skjortan är bäst ihop med färgade jeans (även om jag erfarit att vita jeans och en djärvare sko också fungerar med den här skjortan) och begränsade smycken, så skjortan är fram och mitt.

Du kan bära sneakers, som jag gjorde här, för att betona den avslappnade delen av skjortan, eller ha på dig något mer elegant för att betona den mer eleganta sidan av skjortan. Det fungerar åt båda hållen!

Nästa blommiga outfit förändrar saker och ting lite. Om du är trött på att ha på dig byxor hela vintern, eller om du föredrar att hålla dina toppar lite enklare, är följande look perfekt för dig.

3. Detta är en av mina favoriter eftersom jag är ett fan av en bra minikjol.

Denna mini blommor har stulit mitt hjärta med sitt rutiga mönster blandat med färgglada blommor.

Hur man bär blommor: blommönster och ginghamkjol, ljusblå crop top med puffade ärmar, vita spetsar, gula axelväskor

Produkter: Ovan – American Eagle; Kjol – Target; Skor: Maurice’s; Väska – Steve Madden

Denna blommiga minikjol är bäst ihop med en enklare topp, som den blå topp jag valde, men om du hatar crop tops, skulle en solid färg eller randig topp också fungera bra.

Nyckeln till att designa denna outfit är att se till att kjolen är i centrum. Överrask inte vad som redan är ett uttalande med massor av smycken eller en topp som också är ett uttalande.

En av mina favorit saker om vår och sommar stil är betoning på enkelhet. Höst och vinter kan bestå av lager, men vår och sommar handlar om att göra mer med mindre.

4. Vår sista look går tillbaka till grunderna med bara en blommig topp och lite denim, men jag är helt besatt av den här toppen.

Denna blommiga nattlinne är lös, enkel och helt fantastisk. Perfekt för vår och sommar.

Hur man bär blommor till våren: Klädsel med en blå och vit blommig linne, tygväska som säger Ta mig till havet, vita jeans, lager i silver, taupe snörning ballerinor

Produkter: Ovan – J.Crew’s Factory; Jeans: av Maurice; Skor – Target; Totalizer – Amazon; Armband – Mål

Denna outfit ser ut som den var gjord för vita jeans för mig, men skorna och accessoarerna kan anpassas helt efter ditt hjärta. Till exempel skulle skjortan se bra ut med en jeanjacka! (J.Crew-fabriken har en fantastisk just nu.)

Oavsett var du befinner dig i blomförlovningsskalan har förhoppningsvis ovanstående gett dig några idéer om hur du kan införliva blommor i ditt utseende.

Vad är det med dig?

Vilka är dina blommiga grunder? Är du pro-blommig eller blommig-skeptisk? Vad tycker du mest om vårstil?