College Fashion

Hur du utformar din romper för kallt väder

College mode

Rompers är inte lätt för mig. Jag är vad du skulle kalla en bustier kvinna, och jag tycker inte om att ha på mig en behå. Jag vill inte heller ha på mig en bralette eftersom det inte ger rätt stöd för min komfortzon. Vissa kvinnor med min BH-storlek kanske inte håller med, och det är jättebra, men för mig är det svårt att hitta tröjor, som ofta är rygglösa eller har hål på konstiga platser.

Så jag blev glad när jag hittade en söt romper i vår som uppfyllde mina behov. Det har rygg, det är smickrande och mönstret får mig att känna att jag är på safari. Det är en total seger och jag hade mycket kul med det i sommar. Anser mig som en dold romper.

Så naturligt Jag är väldigt ledsen över att säsongen för löpare slutar. Jag klarar mig bra eftersom trösklimatet är ännu bättre, men jag vill inte att min söta helhet ska gå till spillo i min garderob under de nio månaderna som New Englanders inte kan ha på sig shorts.

Om du är i samma båt kanske du undrar, som jag, “Kan jag få den här romperen att fungera för höst och vinter?” Mitt svar är ja, för du är en stark och självständig kvinna och du kan få allt att fungera när som helst på året. Här är tre sätt att göra det!

Spetsstrumpor eller fisknät

Fishnet Romper Strumpbyxor

Produktinformation: kofta, leggings, romper, stövlar

Det här är en blick för nuet, när det börjar bli kallt och du inte vill ha bara ben och en tank, men du kan ändå göra en mer gräddig outfit.

Ta en elegant romper och para ihop den med sexiga spetsstrumpor; De är halvtransparenta men erbjuder fortfarande ett visst skydd mot elementen. Gör utseendet anpassat till årstiderna med en mysig kofta och tossor.

Leggings eller tjocka strumpor

Romper-set med leggings

Produktinformation: kofta, leggings, romper, skor

När vi går in i hjärtat av hösten och sedan vintern kommer fiskenät förmodligen inte att skydda dina ben tillräckligt, men lyckligtvis kan du enkelt uppgradera till något med mer täckning.

Du kan para ihop neutrala byxor med en rolig romper och kofta som jag gjorde här, eller så kan du bli vild med mönstrade leggings. Super Mario leggings, någon?

Byxor

Vinterbyxor romper look

Produktinformation: romper, skor, halsband, byxor

Döda två fåglar i en sten genom att bära din favoritdräkt precis som om du skulle ha en bodybyxa. Du kommer fortfarande att kunna visa upp din romper, hålla dig varm och som en bodysuit kommer toppen att vara inbäddad och mjuk.

Här har jag förvandlat en sommarkvälllook till en vinterkvällslook med ett par konstläderbyxor och höga klackar.

Berätta din åsikt!

Hur skulle du utforma en romper på hösten? Kommer du att prova något av dessa utseende? Låt oss veta i kommentarerna.