estadisticas web Skip to content

Hur du kan uppfinna din favorit höstfärg igen

College mode

Klädd i vinröd kimono och topp med blommor.

Hösten är äntligen här och vi är så exalterad. Ange pumpa lappar, kola äpplen, färgglada löv och vår favorit sak, höst mode.

Höst är den perfekta tiden för att visa upp dina favoritstövlar, en ny bomberjacka eller din beprövade mysiga flanell. Hösten är också dags att överföra din garderob från ljusa neoner, pasteller och luftiga tyger till mörkare färger och mysigare tyger.

Några av dessa färger inkluderar rött, svart, olivolja, bränd orange och naturligtvis Bourgogne. Det är dock lätt att börja använda dessa färger om och om igen på samma sätt. Du vet vad jag menar: svarta leggings + oversize tröja med oliv. Blå jeans + röd rutig flanell. De är bra kombinationer, men jag gillar att blanda ihop saker.

Det är därför jag är här för att visa dig hur man bär en av de bästa höstfärgerna, vinrött, på ett nytt sätt (väl 3 nya sätt att vara exakt). Om du är intresserad av att se burgundy ta nya former, fortsätt rulla.

Hur man bär burgundy – Set 1: Lägg till en färgfärg, som kricka!

Outfit inklusive vinröda byxor och en färg i en kricka blommig blus

Produkter: Jeggings – American Eagle, Top – Sans Souci, Booties – Payless, Tote – Gap, Belt – Gap, Armbandsur – H&M

Låt oss säga att du har en enkel vinröd bit som behöver lite animering … lägg till en bit i en kontrasterande färg som får den att popa!

Till exempel dessa burgundy jeggings American Eagle kan vara lite ensam på egen hand, men med en krökblus utan axeln får färgerna liv.

Eftersom kricka och vinröd är kontaktpunkterna i det här utseendet höll jag resten av klädseln tyst. Lägg till några mockaskinnsstövlar (Och kanske lite svart nagellack!) och en grå väska för att bära dina saker. Slutligen ta på dig ett enkelt bälte och titta, så är du klar att gå.

Hur man bär burgundy – Set 2: Var inte rädd för att dyka två gånger!

Set som inkluderar vinröd klänning och stövlar över knäet.

Produkter: Klänning – Lulu’s, strumpor – Francesca’s, stövlar – DSW, handväska – Forever 21, jacka – H&M, halsduk – H&M, örhängen – Etsy

Ett dubbelt dopp kan appliceras på färger, texturer, tyger, mönster etc. sådan Ett läskigt koncept, men jag lovar er, det kan göras!

Om du inte vet vad jag menar med dubbel dopp, ta tag i samma färg (som dessa) burgundy stövlar och det vinröd klänning) och matcha dem. Visst, du kommer att vara en syn att se i allt det röda, men det är poängen. Du kommer att få uppmärksamhet eftersom du utövar en trend som inte många gör.

För att lägga till ännu mer pizzazz och känsla i det här utseendet, sätt på dig ett par svarta nätstrumpbyxor och en bikerjacka. Vik en stor rutig halsduk runt halsen och förvara dina saker i denna söta fuskpälskorsväska. Lägg till en söt uppsättning fransade örhängen så är du redo att rocka och rulla.

Hur man bär burgundy – Set 3: lagra det

Jag bär överallt lager, inklusive vinrött damm, kjol och basker, strumpor, strumpor, tossor etc.

Produkter: Kjol – Charlotte Russe, Top – Charlotte Russe, strumpbyxor – ASOS, Duster – Boohoo, stövlar – ASOS, strumpor – H&M, koppling – Nordstrom, Beret – Forever 21

Okiedoke, mitt tredje och sista tips för dig att återuppfinna burgund är avvika inte från lagren!

Nu när hösten har kommit är den svala luften den perfekta ursäkten att lägga ihop. Exempel på detta roliga och krångliga burgundy tyll kjol se Perfekt över rena svarta strumpor och lårhöga strumpor på toppen. Avsluta fötterna med svarta stövlar.

En crop top med en mock-hals passar mycket bra med den här kjolen, liksom en snygg taupe-damm över toppen. För att glamma, lägg till ytterligare en vinröd bit med den här sammet basker (för … ja, varför inte?) och en rolig totepåse med gepardtryck. Et voila! Dina lager håller dig inte bara varm, utan får dig också att se snygg ut i processen. Bourgogne har aldrig sett bättre ut.

Vad tycker du?

Vad tycker du om den goda vinrött? Gillar du dessa utseende? Om ja, vilka)? Hur uppfinns vinröd? Låt mig veta nedan.