estadisticas web Skip to content

Hur du hittar den perfekta formen på dina naglar

College mode

Våren har kommit och början på en ny säsong är den perfekta tiden för förändring. Men har du någonsin funderat på att ändra dina naglar?

Det finns många olika nagelformer. Det kan vara svårt att hålla reda på dem alla, men i det här inlägget kommer vi att diskutera fyra av de mest populära.

Läs vidare för tips om hur man byter spikform, precis som han fördelar och nackdelar av varje stil.

Squoval Nails

Denna form (BTW: Squoval är nagelkod för en rundad fyrkantig form.) Det är perfekt för alla som inte gör mycket handarbete och älskar att testa nya nageldesigner och trender. Det här är perfekt form för de flesta nageldesignerDessutom är dränerade naglar inte för benägna att gå sönder.

Fördelar: De är superpraktiska och neutrala, förutom att de gynnar varje finger.

Nackdelar: Denna nagelform är så mångsidig att det verkligen inte finns några nackdelar!

Hur man uppnår utseendet:

Lägg dina naglar i en rundad form genom att göra en rundad rörelse med nagelfilen. När dina naglar är runda, lägg in topparna i en riktning. (Att arkivera från ena sidan till den andra är inte hälsosamt för naglarna).

Till sist, arkivera hörnen med en böjd rörelse att runda om och jämna ut formen tills den är nöjd.

Korta, rundade naglar

Denna nagelform är extremt lågt underhållmen det ser fortfarande snyggt och polerat ut. Korta, rundade naglar är perfekta om du spelar sport (inte mer ständigt trasiga naglar!) Eller gör mycket handarbete.

Fördelar: Dessa naglar är nästan okrossbara och kräver lite eller inget underhåll. De är idealiska för människor som ofta arbetar med händerna och är ett perfekt komplement för de med långa fingrar.

Nackdelar: Korta naglar Dom är Svårt att måla mönster, men det finns många mönster som fungerar för kortare naglar.

Hur man uppnår utseendet:

Klipp naglarna med en nagelklippare tills de är vid eller under fingertoppen. Om det behövs eller önskas, arkivera dem med en böjd rörelse för att släta ut kanterna. Voilà! Enkelt och enkelt.

Stilettnaglar

Stilettnaglar är perfekta för hårda fashionistas som älskar galna trender! Dessa naglar är inte för svaga i hjärtat (eller någon som arbetar med barn … eller nära ögonen). Om du bär kontaktlinser kan de också vara ganska farliga.

Fördelar: Denna spikform gör verkligen ett uttalande. I själva verket fungerar de automatiskt som ett coolt tillbehör och accent till alla kläder. Detta utseende ses ofta på kändisar som Rihanna eller Kylie Jenner, varför denna nagelform är ett måste för trendsättare.

Nackdelar: Detta kommer sannolikt att göra dagliga aktiviteter mycket svåra. Det kommer förmodligen att ta lite tid att vänja sig vid dem. Stilettnaglar kräver också mycket högt underhåll och är benägna att gå sönder.

Hur man uppnår utseendet:

Eftersom de är så långa kommer dessa naglar troligen att kräva förlängningar av akryl eller gel. För att få dem gjort rätt, gå till en nagelsalong och be om en stilettklack eller en mandelform.

Om du har naturligt långa naglar och vill prova den här stilen, helt enkelt fil i en riktning på båda sidor av nageln samt lite runt toppen för att uppnå det spetsiga triangulära utseendet.

Fyrkantiga naglar

Fyrkantiga naglar är iögonfallande, men inte för vilda. Om du vill klassisk och enkel design, som en enfärgad eller fransk mani, är detta den perfekta formen för dig.

Fördelar: Dessa naglar är mycket starka och svåra att bryta. Fyrkantiga naglar ger ett subtilt uttalande och fungerar bra med många mönster. Det här är den perfekta formen för fransk manikyr.

Nackdelar: Dessa kräver lite underhåll, eftersom naglar tenderar att växa naturligt i en krökt form. De kan få dina fingrar att se kortare ut.

Hur man uppnår utseendet:

Spara din spik i en riktning på toppen (gör inte Fila fram och tillbaka (skada spiken!) Tills den är kvadratisk. Lägg sedan in varje sida på samma sätt tills du har djärva, fyrkantiga naglar.

Vad tycker du?

Vilken nagelform vill du prova? Eller planerar du att behålla din nuvarande form? Vilken är din favorit nagelform? Låt oss veta genom att lämna en kommentar!